Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Persefka

CZY warto wracać??

Polecane posty

Gość Persefka

Byliśmy razem 10 klat temu, pierwsza miłość, piękny okres w moim życiu, później bolesne rozstanie. Bolało dobrych parę lat do przodu. Często wracał do mnie w pamięci, często myślałam o nim. Aż tu niespodziewanie, po 10 latach, spotkałam go w supermarkecie w innym mieście, wpadliśmy na siebie wózkami i chyba bym go nawet nie poznała gdyby nie jego bardzo charakterystyczny głos......\ Zawsze wyobrażałam sobie że jak już go spotkam to chyba mi serce wypadnie a tu odbyło się nawet bez strasznych emocji. Porozmawialiśmy chwilkę, wymieniliśmy się numerami. Wróciłam do domu, meża, dziecka i stwierdziłam, że chyba żyłam wspomnieniami o nim. On napewno nie jest tym samym człowiekiem co 10 lat temu. Wiem napewno że dobrze zrobiłam kończąc wtedy ten związek (chyba). Problem w tym że on dzwoni, puszcza sygnałki, chciałby się spotkać pogadać a ja boje się. Boję się wracać do przeszłości. A co jeśli uczucia odżyją???

Gość Persefka
Niech mi ktoś doradzi Może kto ma podobną sytuację??

Gość Persefka
;(((

Gość tak z niczego
masz meza, dziecko... po co ci on? to tylko sentyment, kazda dziewczyna tak ma

Gość Wygrany 22
nie wracaj nie warto. Ja bym się wkuurwił na miejscu twojego obecnego męża.

Gość persefka
masz napewno rację? mam nadzieje że jak nie będę odpowiadać na telefony to zrozumie że nie chce do tego wracać. Ale może on tez chce tylko pogadać, powspominac stare dzieje, może tylko chce się spotkac bo mnie miło wspomina i uważa że miło byłoby pogadać z kims kto by nam kiedyś bliski, tak niezobowiązująco

Gość persefka
tego pytajnika w pierwszym zdaniu miało nie być, to zdanie miało być stwierdzaj ące napewno masz rację

Gość Wygrany 22
jak wrócisz i odczucie odżyje wykończysz się psychicznie. Czy napewno tego chcesz? Napisz mu że to przeszłość i mąż byłby bardzo zazdrosny.