Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miracle Lancome

Jestem bardzo wymagająca i najchętniej przywiązałabym swojego faceta do nogi...

Polecane posty

W moim związku nie ma miesjaca na zbytnią swobodę mojego faceta,miłe usmiechy do ekspedientek przypominających szare myzki za ladą oraz do kobiet tak ładnych jak Ja .Wszędzie tylko On i Ja oraz nasi wspólni znajomi.Na każdej imprezie jestem u jego boku.Ostatnio pracownicy jego firmy mieli spotkanie na kreglach ,to oczywiście poszłam z nim i bylam jedyną osobą z poza firmy tam uczestniczącą .Nie wyobrażam sobie dnia bez jego adoracji a jesli tak to strzelam fochy i takie tam.Lubię jak się mną zachwyca i adoruje na kazdym kroku .Uwielbiam miec go 24 godziny na dobę choć czasami to niemozliwe.Kupuje mi kwiaty dwa razy w tygodniu,obowizkowo wypady do kina i najlepszych klubów oraz drobne prezenciki .Jest dla mnie kochający mimo iz bardzo wiele od niego wymagam i ostatnio zrobiłam mu awanturę że poszedl z kolegą przed pracą na basen bez mojej wiedzy .Miał na 8.20 być w pracy a wstał o 6 by zdążyc na basen i wyszedł gdy ja jeszcze smacznie spalam . Nie wyobrażam sobie by przyrządził mi kolację złozoną z jakiś niezdrowych świństw typu mięso czy konserwowane gotowce do spożycia.Wszytkie potrawy mają być zdrowe i pełne witamin a najlepiej wyszukane.Do kazdego dania dla Mnie musi się bardzo przyłożyć :-) jak do wszystkiego zresztą :-)).Jestem nazbyt wymagająca a to dlatego że: * ma piekną i czarujacą lalunię. A do tego na maksa zadbaną .Fryzjer,kosmetyczka ,fitness a ostatnio pilates;-) * mam piękne mega szczupłe ciało,zero celulitu i pokażny biuścik * jestem mu wierna i bardzo go kocham * ma ze mną fantastyczny seks kidy tlko chce a nawet dwa razy dziennie * dbam o porządek i wystrój jego miezkanka * gotuje mu ulobione potrawy i dbam by zdrowo się odzywiał i czasami nie złapał brzuszka * jestem kochająca ,czuła i troskliwa dla swojego mena * jestem ambitna ,studiuję i znam śweietnie dwa języki obce Zdaję sobie sprawę że, sa tez piękne dziewczyny które dorównują mi urodą ale zazwyczaj są leniwe ,mało ambitne itd Nie generalizuje ale ...;-) mało jest pieknych kobiet więc niech docenia swoją muzę . Najbardziej denerwują mnie te szare myszki ktore czasami lecą na mojego faceta który jest mega przystojny , kochający i troskliwy dla Mnie choć czasami potrafią być złośliwa , zbyt wymagająca i strzelać fochy . Wiele z siebie daje dlatego też pragne otrzymywac to co najlepsze. Nie obchodzi Mnie że ktoś może Mnie nazwac egoistką czy pustaczką bo znam swoja wartość .Dlatego piękne ,wierne kobietki szanujcie się i bądzcie wymagające.Nie wiele jest na świecie takich ideałów. Pozdrawiam i ciekawi Mnie czy sa też takie wymagąjące kobietki na forum ;-))

Jestem piękna wierna i oddana co daje mi prawo byc bardzo wymagającą wobec mojego mena .Pozatym idealnie byloby jakby przebywał ze mną 24 godziny na dobę !

Gość watyyyyy
ale kogo to obchodzi laska jaka jestes?:P

Tak obiadek juz ugotowany i czekam az moje kochanie wroci z pracy i będę mogła mu go podać. Kończy pracę o 16 wiec niebawem będzie w domku :-)

Gość viceroy1
A co robisz jak on usmiecha sie do ladniejszych kobiet niz ty? Tez zabraniasz mu?

Gość Nielogiczna___
w skrócie: otwiera lodówkę, a tam ty wytrzepuje kamyka z buta, a tam ty niedługo będzie rzygał.....a tam... moje wyrazy współczucia, związek to nie klatka 🖐️

Mam 21 lat i wiem że takie wymagające kobietki istnieją i tu zajrzą :-). Piekne partnerki bywają wymagające dla swojego mena i zasługują na wszystko co najlepsze .Mam na mysli piękne ,wierne ,dobrze zorganizowane i namiętne! Szkoda tylko ze czasami wrecz osaczam mjego partnera i uwielbiam jak jest tylko dla Mnie.

Gość viceroy1
a na ladniejsze od ciebie kobiety tez zabraniasz mu patrzec?

Gość viceroy1
a na ladniejsze od ciebie kobiety tez zabraniasz mu patrzec?

Do Viceroy 1____ Hm... Hm...to ja błyszcze u jego boku i przyćmiewam urodą pozostale kobietki.A jak znajdzie się piekniejsza to cóż bylabym troch zla jakby jej usmiech odwzajemnił ;-)

Wciąż mnie zastanawia, jak wielkie kompleksy trzeba mieć, żeby pisać takie bzdury na forach...

DO Miracle Lancome .( podszywaczki z kropką ) .Fałszywym i zakompleksionym mychom co się próbują podszywać dziękuję i wypad z mojego topiku.

21 lat ?? Nic o życiu nie wiesz - jeszcze nie jedną Ci jazdę \"Tfój koffany Misio\" zafunduje. Zmienisz zdanie 🖐️

Gość Kasja M
Tez jestem egoistka i wykorzystuję swoja urodę by przygaszać brzydkie panieneczki które kręcą się przy moim juz mężulku .Noi dlaczego mężczyzni kochaja piekne zołzy ?Odpowiedz prota kochają i tyle . Tez byłam wymgajca i znam pełno fotomodelek takich jak ty Miracle Lancome .A ty gdzie pracujesz?

Gość Nielogiczna___
ty laska, zejdź na ziemię :D z twojego opisu, nie wynika, że jesteś "muzą" :O tylko rozhisteryzowaną siksą która uważa się za pępek świata. nic a nic nie znasz się na życiu. porównajmy dziecko do faceta ono zawsze będzie gonić za latawcem, mając uciechę z jego złapania, a kula u nogi (metafora ciebie) będzie mu ciążyć, w końcu nie do zniesienia.

Gość prosba do was
Czy ktos moglby mi strescic w kilku zdaniach ten topic bo nie chce mi sie czytac!!!!!!!!!Prosze:)

mam co prawda 21lat ,ale dziewictwo straciłam już w wieku 14lat z ogórkiem konserwowym. Misiaczek ma 60lat, ale czasami potrafi mu stanąć, co prawda 10cm ale zawsze to coś :)

Gość Nielogiczna___
porównajmy faceta do dziecka * miało być poza tym, powodzenia, bo ci się przyda 🖐️

Gość Kasikkkkkkk
To naprawde prowokacja.A jeżeli nie to tylko Ci współczuje,bo to jest chore.Ale ejstes młoa,kiedys sie o tym przekonasz,jak wypuscisz choc troszke faceta a On bzyknie inna laske,zobaczysz.Jak teraz nie wypróbujesz faceta jak sie berdzie zachowywał gdy Ciebie nie ma blisko ,potem bedzie robił co mu sie podoba.Pomysl o tym. 2 sprawa nie chodzi tu nawet o urode.Czasami kusi po prostu o, co nie jest Twoje i czego nigdy nie wypróbował.Więc nie mozesz byc nigdy pewna w 100% ze Cie nie zdradzi. Nie chciałąbym byc nigdy na Twoim miejscu.Pozdrawiam.