Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marusha

czy pocalowac przyjaciela to zdrada?

Polecane posty

ja, kiedy byłem akurat sam, nie miałem zadnych skrupułów wobec swojej przyjaciółki... oczywiscie znalem ją od lat, wcale nie dlatego, ze ją chcialem przeleciec, bo moglem to zrobic znacznie wczesniej (wiedzialem, ze ona ma straszna slabosc do mnie)... ale mialem akurat inne babki, nie było okazji i atmosfery... w sumie to co mu szkodzi... krzywdy Ci nie chce zrobic, ale ja bym goscia pogonił na miejsci Twojego faceta... oraz drogie panie - nie liczcie ze jakis normalny facet nie bedzie patrzyl na atrakcyjna babke jak na obiekt sexualny.... tylko jeden bedzie działał sam, a inny poczeka na rozwoj sytuacji...

Gość marusha
komiczne...no i co przeleciales ta Twoja przyjaciolke? wlasnie dzownil moj ...ze kupi wino i robi kolacje...chyba musze wyjsc juz z pracy... komiczne...ale sam widzisz ze nie jest to tak komiczne jak Ci sie moglo wydawac... a jeszcze nawiazujac do watku, ze Ty czules, ze sie jej podobasz... ja moze tez wysylam jakies sygnaly, ale wyobrazasz sobie ze spalismy w jednym lozku juz nie raz, i do niczego nie doszlo, bo jak to powiedzial: szanuje mnie i fakt,ze nie jestem sama...i co Ty na to? wytrwala bestia co?

bo on moze ukrywac to co czuje... sam nie zacznie, ale jesli Ty zaczniesz, to pojdzie na całosc.. w moim przypadku był to zupelny luz, bo ja nikogo nie zdradzalem... ona owszem, ale to nie moj problem - gosc był chvjem skonczonym, potem ją zreszta zostawil (z innego powodu)

Gość marusha
a tak w ogole komiczne, to Ty fajny jestes tak w gadce. i like ;)mozesz mi tutaj zdradzic kilka meskich trikow, bo jak widac ich spektrum jest bardzo szerokie...

Gość marusha
no to jej najwyrazniej pomogles..moze mniej jej bylo zal . dobrze koncze juz, moze jutro gdzies sie zlapiemy, fajnie sie gadalo. lece na kolacyjke.

\"oraz drogie panie - nie liczcie ze jakis normalny facet nie bedzie patrzyl na atrakcyjna babke jak na obiekt sexualny....\" ależ nie liczymy, ani przez chwilkę ;)

Gość miglnc
a to bestyjka

Gość kla
Czesc wszystkim, moge powiedziec ze moja sytuacja jest podobna , niestety..... z moim przyjacielem przezylismy wiele, wspolne imprezy wyjazdy w gory nad morze itp. zawsze moglismy na siebie liczyc nasi partnerzy znali sie i akceptowali to.. moj zwiazk rozpadl sie jego zreszta tez, on wyjechal za granice, meilowlismy, rozmawialismy telefinicznie i w koncu on wrocil, spotkalismy sie i sytuacja sie zmienila,on mnie pocalowal, (nie powiem ze mi sie to nie spodobalo) przy naszych znajomych zachowywalismy sie dalej jak przyjaciele, natomiast sytuacja zmieniala sie jak zostawalismy sami... sytuacja trwala jakis czas, niestety on postanowil znow wyjechac za granice, poczatkowo meilowlismy, rozmawialismy obecnie nie odzywa sie i nie wiem co sie u niego dzieje. z perspektywy czasu wiem ze chcial mnie jedynie wykorzystac, bylam pod reka i wiem teraz ze nie warto zamieniac przyjaciela na faceta :(

Gość tak jezeli
tak to jest zdrada co to za roznica czy to przyjaciel czy jakis facio z ulicy zdrada to zdrada

Gość marusha
No i stało sie bzyknęłam się prezyjacielem. Mam teraz wyrzuty sumienia ale trzeba mu przyznać że doskonale potrafi penetrować analnie wyznał mi że z chęcią zbadałby grotę mojemu chłopakowi i pociąga mnei ta myśl. Jak myślicie zaproponować trójkącik?

Gość marusha
bardzo nedzny, no trudno.

Gość marusha
komiczne, to ze patrzycie na atrakcyjne kobiety jak na obiekt seksualny to jest oczywiste, ale przeciez jest mnostwo innych kobiet wokol, wiec po co akurat meczyc sie tyle lat, zeby w koncu zdobyc przyjaciolke, mysle , ze jednak taka platoniczna relacja miedzy nami jest mozliwa, bo oboje zaczynamy ja doceniac, a nad czysto technicznym pociagiem mozna przeciez zapanowac, no skoro jemu sie tak dlugo udaje...;)