Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eee hola hola

Klub milosnikow zielonych oczu

Polecane posty

Gość zielonożólte oczka
a moje?? mam zielone ale z żółtą pbwolutką dookoła źrenicy... i mój Skarbek też ma zieloniutkie... tak żeśmy się fajnie dobrali aczkolwiek jemu kolor się zmienia...

oczy zielone zycie szalone:D to prawda w moim przypadku:D, oczy kocie życie w złocie- to jeszcze mnie nie dotyczy;)

Ariane ja też mam ciemną obwódkę, ale kolor tęczówki...zmienia się- od jasnej zieleni, poprzez zielono- stalowe aż do ciemnych, jak płaczę:D [właśnie niedawno zaobserwowałam, jak cebulę kroiłam:o]

Gość eee hola hola
to skoro jest nas juz tyle to moze teraz napiszcie czy chcialybyscie miec inny kolor oczu..... i jaki kolor oczu maja wasi partnerzy:D:]

Hej ...ja też się zgłaszam i już odpowiadam...nie chciałabym innych a mój mąż ma brązowe..też ładne :)

Ariane, dziękuję:D :) Kiedyś marzyłam o szaro-niebieskich, ale teraz już nie:) Trzeba się cieszyć tym, co się ma:)

Gość chillll
ja za to poznalem niedawno dziewcze o cudnych zielonych oczach.. 3xTAK!

podobaly mi sie kiedys niebieskie,takie jaśniutkie,pozniej ciemne oczy najlepiej czarne, jednak kocham ten moj zielony kolorek:D moj partner ma brązowe:)

Witam ,ja tezzzz mam zielone no w koncu jestem ruda a one maja właśnie zielone oczka, sa pewnie wyjatki,ale ja na szczescie nim nie jestem :P

Gość eee hola hola
jestescie?? wymyslmy wspolnie jakis ciekawey temacik.... moze jaki najladniejszy komplement uslyszelismy o naszych oczach??:D