Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SPADAJACA GWIAZDKA

PLANUJE PODJAC NAUKE NOWEGO JEZYKA??JAKI JEST PRZYSZLOSCIOWY??

Polecane posty

Gość SPADAJACA GWIAZDKA

ZNAM JUZ ANGIELSKI NIEMIECKI NORWESKI

Gość czas na chiński

Gość hiszpanski i rosyjski

Gość manana
jak mozna uczyc sie jezyka tylko dlatego, bo niby jest przyszlosciowy??? Poza tym co to znaczy, ze znasz juz angielski, niemiecki i norweski? Mieszkalas juz w kazdym z tych krajow conajmniej po roku? Bo jak nie, to zapewniam cie, ze nie znasz tych jezykow.

Gość SPADAJACA GWIAZDKA
NIE NIE CHINSKI

Gość hablo espanol
hiszpański, do tego prosty. rosyjski. ja na Twpim miejscu bym jeszcze obskoczyła szwedzki, bo ze znajomością niemieckiego i norweskiego będzie to dla Ciebie "pikuś"

Gość SPADAJACA GWIAZDKA
ZAPEWNIAM CIE MANANA ZE SKORO PRACUJE JAKO TLUMACZ W KOMBINACJI ANG-POL-NORW TO ZNAM TE JEZYKI:p

Gość xmegx
Wymieniacie jezyki, ktore wcale przyszlosciowe nie sa. Trudno w ogole zdefiniowac, co to znaczy jezyk przyszlosciowy, ale dla mnie jest to jezyk, ktore najbardziej jest ceniony wsrod pracodawcow w Europie. Niestety ani wloski ani hiszpanski takimi jezykami nie sa. Wedlug mnie najbardziej przyszlosciowe jezyki to: chinski(a raczej mandarynski), niemiecki i francuski.

Gość Ciii...
Nie no na prawdę nie wymieniamy języków przyszłościowych...;/ każdy język jest dla mnie przyszłościowy każdy może się przydać nie ma całkowicie nie potrzebnych języków...Jeśli będziesz chciała gdzies pojechać to naucz się tego języka proste...ja będe się uczyć francuskiego hiszpańskiego już zaczęłam się uczyć ucze się jeszcze angielskiego i może kiedyś naucze się podstaw tego wstrętnego szwabskiego ...yaaach

Gość w gooooooreeeee
podnosze