abusivebehaviour 124 Napisano piątek o 16:17 (edytowany) Ja tutaj męskich divek nie szukam więc nie muszę się podobać tobie atencyjna Srilipko pe/dauko Edytowano piątek o 16:18 przez abusivebehaviour Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 16:17 Oczywiscie, ze nie jestesmy warci, jednak takie zachowanie i ponizanie Klaudiusza mnie bardzo boli I wyrzadza mi przykrosc, chcialbym zebyscie to uszanowali i nie obrazali jej wiecej, bardzo o to prosimy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 162 Napisano piątek o 16:19 2 minuty temu, efajel napisał: Krejzi I Pani Magda to podobno wysportowane I zgrabne kobiety, a Dumbo wraz z bicem narzekaja podobno na nadwage. A o Klaudiusza prosze sie nie martwic, nie zauwazylem, zeby komukolwiek tutaj sprawiala przykrosc swoja osoba Nie jest lubiana, a Tołdi nie jest szczęśliwa i wnioskuje po tym ile jadu ulewa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 124 Napisano piątek o 16:22 Srilipie możesz mi yebnac żebym nie usnęło uhuh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano piątek o 16:23 6 minut temu, efajel napisał: Odświeżyć ci pamięć? Nie tak dawno pisałeś, że Klaudia to 33 letnia trollica i alkus z nadwagą spod Białegostoku, która nie wychodzi z domu i jedyną jej rozrywką jest tutaj hejt na kobiety, które wyglądają lepiej od niej. Dziś nagle bawisz się w białego rycerza na rumaku. Więc zapytam po raz drugi =Co zażywasz? I jaki diazepam dziś zażyłeś, że jesteś tak spokojny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 20 Napisano piątek o 16:28 24 minuty temu, 𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 napisał: Tylko Asperger i depresja się zgadza co widać po specyfice wypowiedzi , ale dobre i cokolwiek. A reszty to nawet munek nie wie W zasadzie nie upieram się, że to nastolatka ale taki mental ma. Może mieć 25 czy 35 lat, wszystko jedno. Ale reszta to na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 20 Napisano piątek o 16:29 5 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Odświeżyć ci pamięć? Nie tak dawno pisałeś, że Klaudia to 33 letnia trollica i alkus z nadwagą spod Białegostoku, która nie wychodzi z domu i jedyną jej rozrywką jest tutaj hejt na kobiety, które wyglądają lepiej od niej. Dziś nagle bawisz się w białego rycerza na rumaku. Więc zapytam po raz drugi =Co zażywasz? I jaki diazepam dziś zażyłeś, że jesteś tak spokojny? Nie tak dawno pisał że klaudiusz umiera na raka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 16:35 (edytowany) Przerwa od kafe by wy Wam lepiej zrobila niz ponizanie Klaudiusza, polecam jakis wysilek, sport albo sauna, to od razu bedziecie szczesliwsi, pozdrawiam :-) Edytowano piątek o 16:35 przez efajel Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 124 Napisano piątek o 16:37 Pokaż siurka oki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 124 Napisano piątek o 16:38 Boże jakie nudy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 20 Napisano piątek o 16:40 2 minuty temu, abusivebehaviour napisał: Pokaż siurka oki? A moxe sama pokażesz nam swojego siurka ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
abusivebehaviour 124 Napisano piątek o 16:42 1 minutę temu, Lubię banany napisał: A moxe sama pokażesz nam swojego siurka ? Muxe to transy z Mexico Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię banany 20 Napisano piątek o 16:49 6 minut temu, abusivebehaviour napisał: Muxe to transy z Mexico Widzę że posiadlasz rozległą wiedzę z zakresu Ldżibiti plus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 162 Napisano piątek o 16:50 19 minut temu, Lubię banany napisał: W zasadzie nie upieram się, że to nastolatka ale taki mental ma. Może mieć 25 czy 35 lat, wszystko jedno. Ale reszta to na 100% Są dorośli o mentalu dziecka i dopóki nie szkodzą swoją głupotą to spoko, ale tutaj jest zjawisko że nie wiadomo do końca jakie motywy ma co może rodzić różne podejrzenia. Ja obstawiam że przypodobanie się munkowi i transakcja wiązana żeby alkus nie wywalił prywaty musi tańczyć jak jej zagra. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 162 Napisano piątek o 16:52 1 minutę temu, Lubię banany napisał: Widzę że posiadlasz rozległą wiedzę z zakresu Ldżibiti plus Nu ba w końcu munek lubi być rudym lachonem, a to jej daddy jakby z syndromem psa ogrodnika. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 162 Napisano piątek o 16:57 Przykład idzie z góry i jaki ojciec taka córka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 16:59 Klaudiusz chcialaby sobie po prostu popisac z summer song, a wy juz teorie z doopy wymyslacie i ja ponizacie, a mi bardzo przykro, gdy to widze xD Mozliwe, ze ja tez jestem tutaj nieproszony, jednak Klaudiusz to piekna dama I wspaniala dziewczyna, i nie przystoi tak ponizac ;) Ja ja chyba troche lepiej poznalem od Was, dlatego gdy Was czytam, to az sie slabo robi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano piątek o 17:03 2 minuty temu, efajel napisał: Klaudiusz chcialaby sobie po prostu popisac z summer song, a wy juz teorie z doopy wymyslacie i ja ponizacie, a mi bardzo przykro, gdy to widze xD Mozliwe, ze ja tez jestem tutaj nieproszony, jednak Klaudiusz to piekna dama I wspaniala dziewczyna, i nie przystoi tak ponizac Ja ja chyba troche lepiej poznalem od Was, dlatego gdy Was czytam, to az sie slabo robi xD Słabo to się nam robiło, kiedy waliłeś całą stronę spamem i kazałeś się przepraszać za nazwanie gejem, kiedy jesteś gejem. Hipokryta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
efajel 52 Napisano piątek o 17:10 Dobrze jestem hipokryta, lepiej juz sie czujesz? :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 119 Napisano piątek o 17:12 Klaudiusz to nie imie Klaudiusz to grubas 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano piątek o 17:12 Nagadałam się dzisiaj od samego świtu chociaż byłam w pracy. Fajnie jest spędzić czas z kimś miłym zamiast czytać hejty na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 119 Napisano piątek o 17:14 Przed chwilą, Chill napisał: Nagadałam się dzisiaj od samego świtu chociaż byłam w pracy. Fajnie jest spędzić czas z kimś miłym zamiast czytać hejty na forum Głównym źródeł hejtu tutaj jesteś ty trollico już w mode ofiarki wchodzi 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano piątek o 17:15 Najbardziej hejtuje Magda i Bicu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano piątek o 17:16 3 minuty temu, przelot napisał: Klaudiusz to nie imie Klaudiusz to grubas Zakompleksione grubaska, która nigdy faceta nie miała.. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano piątek o 17:17 Salowa nie hejtuj szczupłej laseczki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
𝚆𝚒𝚍𝚖𝚘 162 Napisano piątek o 17:17 1 minutę temu, przelot napisał: Głównym źródeł hejtu tutaj jesteś ty trollico już w mode ofiarki wchodzi Psychopaci często lubią tę metodę żeby uśpić czujność i wzbudzić litość wśród maluczkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano piątek o 17:17 1 minutę temu, Chill napisał: Najbardziej hejtuje Magda i Bicu. Biedactwo. Chcesz cukierka lub 10 złotych, żeby sobie coś kupić słodkiego? Przeloguj się na podszywy i poczuj się w końcu kimś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano piątek o 17:18 Przed chwilą, Chill napisał: Salowa nie hejtuj szczupłej laseczki xD Marzenia się spełniają. Zamiast tu siedzieć i jeść, zacznij biegać trollico, bo Moon cie rzuci 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Chill 155 Napisano piątek o 17:18 Nie interesują mnie podszywy, wolę popisać sobie z pewnym miłym panem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 124 Napisano piątek o 17:19 Przed chwilą, Chill napisał: Nie interesują mnie podszywy, wolę popisać sobie z pewnym miłym panem Z żonatym Cyberpunkiem? Żona kluski na parze mu robi.. Musisz poczekać 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach