Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość snea

moj bączulek nie chce uzywac prezerwatyw

Polecane posty

Gość snea

moj bączulek nie chce uzywac prezerwatyw ,rece mi opadaja co zrobic jak go namowic juz mam dosyc stresu i infekcji

Gość ale jajaaaaaa
Niech się facet wysterylizuje, to nie zajdziesz w ciążę i wtedy gumka niepotrzebna ha ha ha

Gość snea
eh wysterylizowac nie chce sie bo mowi ze chce miec dzieci. no rozumiem ale moglby uzywac przeciez to chyba nie jest az tak duza roznica:( a jeszcze jedno co zrobic jak on caly czas mysli i mowi o swojej bylej dziewczynie a wczoraj powiedzial ze chce kupic mieszkanie w miejscowosc w ktrej ona mieszka:(

Gość snea
Wogóle to ja nie wiem ile tak wytrzymam. Ciągle tlyko w odbyt i w odbyt. W cipunie mu nie daję no bo bez gumki to tak głupio. Co mam robić? :(:(:(

Gość snea
no tu tez masz racje bo w pupe chce ajbardziej juz mu dalam i zrobily mi sie hemeoidy ale on mowi ze to nie hemoroidy tylo zwieracz sie ta falduje i dalej pakuje w pupe

Gość Bona Sforza
a czy twoj facet liczy sie z konsekwencjami takiego seksu?: moze jest nieodpowiedzialny..? poza tym.. jaka ty masz przujemnosc z seksu analnego.. rozumiem ze np chciałas spróbowac( czy cos)..ale cały czas seks analny? dziwne to jakies.. pogadajaj z nim nim na ten temat. ale ja na twoim miejscu nie zgodziła bym sie na to...

Gość brunetka31
zawsze mozna sie inaczej zabezpieczyc czy musi byc prezerwatywa to tak jakbys jadła cukierka w papierku:P

Gość snea
biore tabletki ale chcialbym z nich zrezygnowac , i dlatego chcialabym aby uzywal prezerwatyw. a takze w formie zabezpieczenia przed chorobami(zarazil mnie juz zapaleniem cewki moczowej)