Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość on spalony

probowalem poderwac dziewczyne a ona na mnie nawrzeszczala

Polecane posty

Gość on spalony

jeszcze nigdy nie czulem sie tak podle. Wyzwala mnie od dziwkarzy bo rzecz dziala sie na dworcu kolejowym (mysla ze ja niby jawzialem za prostytutke). Najgorsze ze ludzie stojacy niedaleko zaczeli jej przytakiwac. juz chyba do konca bede sam.

Gość agnesina
przykro mi

Gość a w jaki sposób usiłowałeś
ją poderwać, że tak nawrzeszczała na ciebie ????????????????

Gość on spalony
Ona siedziala na lawce na peronie, ja sie patrzylam na nia (podobala mi sie). podeszlem do niej i spytalem sie czy moge zapytac o imie (nie wiedzialem co innego moge sie zapytac) a ona w krzyk ze co ja ja za dziwke biore. Byla wkurzona. A kolo niej jakis facet jej przytaknal ze dobrze robi. I wiecie co? zaczeli gadac ze soba. a ja czulem sie jak idiota.

Gość andrzej..
O rany, przeczytałem i teraz się będe bał podrywać :O

nie powinienes czuc sie jak idiota, bo noze spowodowales ze ona sie odezwala do tego ktory ma wlasnie ma byc jej mezczyzna :):):);)

Gość taaaaaa jaaaaaasne
"Ona siedziala na lawce na peronie, ja sie patrzylAM na nia " to pisze jakas kobieta, dodatkowo kreuje obraz mezczyzny ktory nie potrafi poprawnie pisac ("podeszlem") Temat uwazam za zamkniety :classic_cool:

Gość on spalony
pomyllilo mi sie sorry. jednak niestety to wszystko sie zdarzylo

Gość kfkfkfk
spaliles wszystko, jak mogles zaczac rozmowe od spytania sie o imie, czy to mialo jakiekolwiek znaczenie? naprawde musiala poczuc sie dziwnie. czy nastepnym pytaniem byloby ile ma lat? a potem dakad jedzie? ucz sie na bledach

Gość on spalony
Po prostu nie wiedzialem od czego zaczac rozmowe. Spodobala mi sie od razu i jeszcze wydawalo mi sie ze ja tez sie jej spodobalem bo tak jakby sie do mnie usmiechnela. Nie jestem swobodny w poznawaniu, moze dlatego jestem sam, tyle sie naczytalem ze trzeba probowac wiec sprobowalem i lipa:(((

ewidentna prowokacja spowodowana innym tematem... 99% kobiet, nawet jesli splawi goscia, to bedzie sie w duchu usmiechac, ze komus sie spodobala.... no cyba, ze gosc wyglada jak kryminalista ktory od 3 tygodni nie widzial wody z mydlem.... wtedy reakcje moga byc rozne