Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stracona miłość

Czy jeszcze się kiedyś spotkamy?

Polecane posty

Gość stracona miłość

Gość miłosc sie szanuje
jak nabroiłes trzeba było uczynic zadoscuczynienie a ty dodałes do ognia..kolejna zlosliwoscia.. zdejmij foto jakos o koze umiałes dbac juz było wykasowane itp. w koncu z kim tworzysz zwiazek?

Gość miłosc sie szanuje
po za tym ja nie wiem czy to miłe spotkac kogos kto zamiast czekac i budowac, zabiegac o mnie..spotykal sie z innymi majka, koza , kasia 23 i to w czasie gdy mnie podrywał, obiecywał tak wiele... to zdrada jak nic

Gość miłosc sie szanuje
miło jak facet daje znaki, ze mu naprawde zalezy np na widowni jets sam a nie z siksak sie umawia apotem jakies macanki itp. Jak nie moze byc na tej widowini z ukochana to nie idzie wcale lub sam. Ciagle pokazuje kto dla niego wazny, takimi kroczkami. Broni ukochana gdy koza na nia nastaje- ona na mnie napisała! on- ale napisała prawde. Ty robiłas lalki z wosku, ona nie moze cie spotkac wiec pisze co mysli. Ma racje bo mieszasz, igrami. widzisz jak mało trzeba? Miłosc jets piekna gdy sie onia dba, pokazuje ze sie kocha

Gość poszkodowana ja
mnie ktos zdradził.. w lisopadzie majka.. potem marzec 2007 z mlodociana kaska a wczesniej z kozą.. zdrada bardzoo boli.. i dzis mnie ktos zdradził bolesnie..moj fotomontaz robiąc I dajac tymsamym kozie powod do smiechu i dumy- a jednak mnie szanuje bardziej, marsia leszcz mnie mnie nie ją! tyle zdrad wybaczałam dzis powiedziałam koniec, tak łatwo tej zdrady nie wybacze

Gość poszkodowana ja
kiedys.. to kiedys to beda koejen dni gdzie ty bedziesz z innymi jakies kozy, aski, marolie dominiki itp to zbyt bolesne w miłosc jets teraz a nie kiedys

Gość stracona miłość
Muszę Ciebie rozczarować jestem kobietą