Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xyzed

Niestety

Polecane posty

to super, ze bylo superancko ;) tak, nie bylo mnie wczoraj :( zauwazyles, ze ostatnio jakos sie mijamy:O powinnismy to natychmiast zmienic:D:D

🌼 bylam teraz na kawie z pradem i zamiast mnie pobudzic chyba mnie rozebralo ;):D:D

🖐️👄 xyzed pamietasz mnie jeszcze ? wczoraj wieczorem odwiedzila mnie niespodziewanie kolezanka i plotkowalysmy do polnocy, a nawet dluzej musialysmy przeciez wszystkich obgadac, wiesz jak to jest ;) :D ale dzisiaj juz sie bardzo postaram :)

Gość nie musisz strip -P ...
bo Xyzed .... będzie dziś wieczorem baaaaaardzo zajęty :-D Już JA o to zadbam - osobiście :-D

o, ho.......... zazdrosnica jedna sie pojawila :P witaj brzydulo:P

Zapytaj Xyzed'a - to Ci powie ... czy ja taka brzydka jestem ;-P Z tego co mi wiadomo - jemu się podobam :-D A Tobie nie muszę.... więc ... pisz sobie co chcesz :-D :-D :-D A zazdrosna jak widać - to Ty jesteś ... he he ... i tak trzymaj - bo jest o kogo :-D

na pewno wieczorem go o to zapytam, a zazdrosna to mam byc niby o ciebie? dobrze, ze chociaz masz poczucie humoru:P

Ha !! Pewnie,że mam poczucie humoru .... w końcu udowadniam to w tej chwili ... rozmawiając z tak wyjątkowo śmieszną osobą jak Ty :-D :-D :-D Do Ciebie pasuje tu tylko jedno - mianowicie : Wyżej srasz niż doopę masz :-D :-D :-D A... jeszcze jedno : pytaj ...pytaj... Podobno kto pyta nie błądzi :-D

Blondynka 🖐️🌼 u mnie ok :D a tu to tylko :P a Ciebie to od dawna chyba nie bylo, co porabialas i co w ogole slychac?

Wpadam tylko się przywitać :) i pożegnać :D i w drogę

Tez was witam bardzo cieputko! xzyzed gdzie sie wybierasz ? obiecalam mojej rodzince zaprosic ich do Karpacza ,. mamy blisko i to też góry ;)

Ha w Karpaczu jest fajnie,wiem bo byłem i cały urlop w Karkonoszach schodziłem:) Ja do pracy się wybieram czyli klientów trzeba objechać,a że niektórzy w Wiśle mieszkają to i w góry zawitam:) do Wisły rzut 60kilometrowy beretem:D

czesc xzyzed , niewiem co , pisac , bo umnie zmiany sie szykują , i to od jutra ! jak cos napisze to zaraz ,.... wiecie co ,.

Ha czyżbyś zamierzała ślubnego wyekspediować zastępując nowszym modelem??;) :D

Gość tugra.
nie , on juz jest nowy model ;) wszystko idzie ku lepszemu ,. nawet bardzo !

opadło i zaś se podnoszę :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość widzisz xyzed
"wybraliśmy sobie takiego ,a nie innego partnera,który nas zrobił w konia więc wybraliśmy i tu jest nasza wina,że akurat tego,a nie innego Wybór był błedny bo niedopasowany do naszych oczekiwań i możliwości " sam sobie jesteś winien że wybrałeś sobie taką żonę, co cię olała z góry na dół :D i teraz musisz jechać na ręcznym albo chętnych lachonów szukać :D :D :D