Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość biednajaaa

WIEM TO, CZEGO NIE POWINNAM!!!

Polecane posty

Gość biednajaaa

Mój chłopak ten, co nigdy nie spojżał na inną, nigdy nie przeszło mu przez myśl aby mnie zostawic, nigdy nic złego.... od 2 lat, gdy byłam na wakacjach za granicą spotykał się z jakimiś dziewczynami, z jedną umowił się aby pogadać gdzieś tam, druga mieszka koło jego babci, pojechał tam... a to wszystko wiem z zakazanego źródła, przeczytałam jego archiwum w gg, zrobiłam coś strasznego, ale nie żałuję, choć może lepiej mi było nie wiedzieć, i nie mówiłabym tego z takim oburzeniem, gdyby nie fakt, ze on nie pozwala mi na praktycznie żaden kontakt z płcią przeciwną, żadne esy, żadne strzałki, nic, jest chory, ale taki już jest. Teraz gdy zapytał się czy ktoś puszczał strzałki , pisał, powiedziałąm prawdę że tak, dwóch kolesi zapytało co słychać, jeden puszczał strzałki, on że jeśli chcę cos zrobić, mam zmienić numer, aby nikt do mnie nie pisał, powiedziałam że nie zmienię, bo nie chcę i nie mam takiej potrzeby, oczywiście foch, on tak nie będzie zył, a mnie nie obchodzi że mój chłopak dostaje szalu i nawet tyle nie mogę dla niego zrobić, W TYM MOMENCIE Z CHęCIą POWIEDZIALABYM COS NA TEMAT TEGO, CO PRZECZYTALAM NA GG, ALE PRZECIEż TO JA ZAWINIłAM, PRZECZYTAłAM, A NIE POWINNAM? w jaki sposób mam mu powiedzieć o tym , że wiem, chciałbym przy kłutni, bo to ważny argument i broń... ale nie wiem jak, prosze aby ktoś inteligentny doradził mi w tej sprawie, bo mój umysł niestety z tego wszystkiego, wysiadł:O

Urzekła mnie Twoja samokrytyka na koniec :D On jest chory, bo Cię odcina od ludzi, Ty - bo się na to zgadzasz. Tyle mojej diagnozy. PS. Używaj czasem kropki zamiast przecinka - to mooooże ktoś przeczyta całość.

Gość biednajaaa
:( aha, jeśli już ktoś będzie taki bardzo miły i odpowie, to prosiłabym na pytanie zadane pod koniec, pozdrawiam:( 😭

Nie ma to jak planować kłótnię i techniki manipulacji w niej. Wprost piękne. :O Nie skupiłabyś się raczej na sposobach zmiany sytuacji? Np. na zmianie faceta?

Gość biednajaaa
nie ma takiej opcji:O to zaawansowana miłość, albo coś w stylu bagna , ruchomych pisaków:O

Gość biednajaaa
piasków miało być:O

Gość truru
biedna ja.... niestety znam to z autopsjii . jesli twój chłopak juz teraz tak fika , to p ślubie będzie gorzej , albo cie wogóle oleje i nie będzie się wogóle przejmował co robisz w czasie wolnym , u mnie niestety jest tak jak ty teraz piszesz ,. zero koleżanek nawet , nie mówiąc o płci przeciwnej , siedze w domu jak klapa od 9 lat i mam na wyjśćie tylko wekeendy u matki (i tylko z dziećmi 🌼

Gość biednajaaa
niby odcina mnie od ludzi, ale Ci chłopacy, co do mnie piszą (nie odpisuje) to chcą ze mną być, a on o tym wie, dalej nie ma racji?

Zawsze jest taka opcja. A już szczególnie, jeśli miłość kojarzy się z bagnem. :O Jeśli tak o tym myślisz, to tym bardziej uważam, że skorzystałabyś na wymianie faceta na normalny model.

Gość biednajaaa
tylko ja go kocham bardzo bardzo, bo gdy jest normalny, to jest wspaniały, nie znam innego z którym byłoby mi lepiej:O i to jest właśnie za.je.bi.ste:O

Gość a ja też coś
takiego zrobiła, też wstrętne, chamskie, podstępne...podałam się za inną. Łyknął chaczyk ale powiedział że ma dziewczynę, nie wytrzymałam i powidziałam mu o wszystkim.... najpierw był wściekły jak ja mogłam to zrobić, potem stwierdził że to nic takiego to co on mówił bo to była obca osoba, takie coś jest głupie. Teraz międzynami jest ok ale ciągle myśle po co gadał obcej osobie takie rzeczy a mi mówi co innego. POwiem CI tak, jeśli on nie zabrania Ci wchdzenia na jego gg powiedz że czegoś szukałaś w archiwum i znalazłaś te rozmowy....

powiedz mu tak ....skoro wszystkiego mi zabraniasz to sam coś musisz miec na sumieniu ...dalej ; to jest moj telefon a nie wspolny ja nie pytam ciebie z kim klikasz na GG --- mysle ze to go troche wyhamuje albo rozpali do czerwonego

Rybbka - sorki, ale o co tak w ogole masz pretensje ?? Skąd wiesz co to bylo za spotkanie ?

W sumie to gdyby chodzilo o mnie to walilabym prosto z mostu bez zadnych ogrodek. Raz w zyciu dorwalam tel swojego faceta no a tam eska od jakijs dupy , ze \" szkoda ,że nie przyjechałeś, bo miałam dziś na ciebie ochote\". Zrobilam im pieklo na ziemi i nie zaluje!!! Nie cierpie oszustów!!!

Gość Moim zdaniem ...
nalezy z nim porozmawiac, powiedziec wprost, że tobie nie pozwala na kontakty kolezeńskie z innymi osobami a sam np. ... nie mow skąd wiesz, ale wiesz i koniec... Zapytaj go czy to jest w porządku. Wszystko obowiązuje w dwie strony, macie takie same prawa, a jak widzisz to on swoja miara mierzy ciebie, może warto się zastanowić czy chcecie byc razem czy nie, bo ty go do niczego nie masz zamiaru zmuszać ... Trzeba sprawe postawić jasno, zobaczysz co tobie odpowie i ... nic na siłę bo jak wiesz nikogo do niczego nie mozna zmusić, a już na pewno nie do milości Pamiętaj, że związek to tez zaufanie,bez tego trudno być razem , powodzenia

Gość biednajaaa
właśnie mam pretensje,tylko dlatego, że on by mi o takie coś zrobił 3 wojnę światową!, Ja strzałek nie mogę puszczać, a on sie spotyka? TOć co to ma być? Wiem , że spotkał sie z nią w celu porozmawiania, miał doła, bo wyjechałam itepe itede, ale jakie to ma znaczenie, poprostu nie jest ze mną szczery, nic o tym nie wiedziałam!

zwariowalas???? nie jestes niczemu winna dobrze ze odkrylas jaki jest Twoj facet, Tobie zakazuje a sam korzysta co za medna:O ja wyrzucilabym wszystko z siebie jakby Ci dalej zakazywal wszystkiego

Gość biednajaaa
chyba niedługo mu o tym powiem, ale będe taka chamska jak on i wykorzystam to! Przy kłutni, która zawsze jest o moje wychodzenie, pisanie, strzałki, o to jaki jest zazdrosny i o to ja ja ROBię a niby nei powinnam bo jak robię cos czego on nie chcę, to znaczy że ''się z nim nie licze'' wykorzystam to przy kłutni, wtedy wygarnę na koniec i wszystko wyjdzie na moje, on mi będzie musiał lizać dupe a ja go będe miała gdzies, też potrafię być okropna...

to może po chamsku kiedyś poproś go o wspólne przeczytanie jego archiwum?? Skoro on cie kontrluje i wypytuje o rózne rzeczy to czemu ty byś nie mogła zrobić tak samo??

Gość biednajaaa
kiedyś chciałam, to wyłączył, powiedział '' kotek, przestań, ja Ci nie grzebie i się nie włamuję, to Ty też nie . . . ''

aftersun... primo .piekna stopka secundo , miałam taka sytuację ,że gdybym nie zareagowała , to już by było po . prosto z mostu . poszłam do tamtej i wywaliłamkawę na ławę .:P

Gość blada klementyna
biednajaa - ile ty lat masz dziewczyno. facet za twoimi plecami sobie spotkania urzadza, tobie zabrania wszystkiego, a ty jeszcze go bronisz????????????? tlumaczysz go przed sama soba???????????? przeczytalas archiwum gg, dowiedzialas sie czegos i ... tlumaczysz to tym, ze nie powinnas przeczytac?????????? ty chora jestes!!!! nie gniewaj sie, ale to nie jest normalne. uzalezniona jestes w jakis sposob od niego???? bo wierzyc mi sie nie chce, zeby milosc byla az tak slepa

tak kotek przestań :O jak czytam to mi sie niedobrze robi 😡 niezly cwaniak z Twojego faceta wybacz ale jesli on jest taki jak opisujesz to nie wróże wam nic dobrego,nie dość ze Cie oklamuje to na dodatek ogranicza!!! mierzy innych swoją miarą pewnie o niejednej rzeczy nie wiesz moja droga, musisz byc w stosunku do niego naprawde stanowcza, a mam wrazenie ze zbyt wrażliwa dziewczyna z Ciebie na takiego drania

Gość biednajaaa
wole nie mówić ile mam lat, bo zaraz usłyszę ze mam spadać do ksiązek, zamiast o chłopakach mysleć, co jest częste na tym forum:O

Gość biednajaaa
a Uwazam , że nie powinnam czytać jego archiwum, bo to jego prywatna sprawa, bronię go tylko w tym, bo wiem jak sama bym zareagowała, gdyby on wkradł się na moje, podczas gdy byłabym w sklepie, tak jak ja to zrobiłam :O

Gość blada klementyna
i jeszcze usprawiedliwiasz go za niego, ze on z kims tam rozmawial o tobie... dobre. po co w ogole zalozylas temat, jezeli wszystko wiesz??? i znasz tak dobrze swojego faceta

on robi gorszą rzecz! ogranicza CIe a sam sie łachudrzy, jest zwykla dwulicowa świnia,jesli jestes młoda a tak wnioskuje to kopnij cwaniaka w 4 litery i znajdz sobie porzadnego faceta