Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiek100

Moja dziewczyna liże mnie pod pachą! Czy to normalne?

Polecane posty

Gość misiek100
A robił jeszcze coś dziwnego?

Gość misiek100
A co Ci mówił jak to robił? Tak bez słowa podchodził i zaczynał Cie tam lizac? Szukam analogii z moją sytuacją :classic_cool:

Gość pewnie w domu
soli nie mają:classic_cool:

Gość misiek100
A moja czasami mi się wtula łepetyną w pache i może ją tam trzymać godzinami. Ja jakoś nie kumam - co jest takiego fajnego w czyimś śmierdzącym pocie spod pachy - przecież to obleśne :P

Gość Mia__
Zapach mojego byłego był fantastyczny. Zwłaszcza kilka godzin po myciu (nie mówimy o ekstremalnych przypadkach, gdy wcześniej ćwiczył albo robił coś, co wymagało wysiłku). W połączeniu z czarnym Adidasem jego osobisty zapach był po prostu zniewalający. I też mogłam trzymać pod jego pachą nos... godzinami :D

Gość nasturcja25
a ja uwielbiam wachac penisa mojego Chlopca- Ten sam czubeczek. Dla mnie ten zapach jest jak narkotyk i czesto zasypiam majac fiutka przy nosie....

Gość podszywaczom dziękujemy

co do tego wąchania spoconych partnerów. Przeciez razem z potem uwalaniane są feromony, mozna powiedziec naturalny afrodyzjak. Wiec nie dziwota :)

Pewnej dziewczynie obiecałem że nie będzie miejsca na jej ciele, którego mój język nie \"posmakuje\". Pod pachą było najgorzej, bo miała tam łaskotki :P

Gość emeryk
Są różne upodobania - "De gustibus non es disputandum". Ale w sumie to powinno być dla Ciebie raczej miłe?

Gość remedioos
przyznaje, uwielbiam wachac mojego chlopaka pod pachami. nie po wielkim wysilku fizycznym tylko normalnym dniu. tez sie tamu bardzo dziwi, na poczatku byl skrepowany. kazdy pachnie inaczej, a tam zbiera sie wlasnie cala jego esencja. mmmmmmmmmmmmmmmmm