Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja na to

moj chlopak chce isc z kolezanka na wesele!!!

Polecane posty

cóż, Ty nie znasz dziewczyny, niby to dobra znajoma, chłopak nawet nie uznał za zasadne spytać sie Ciebie, czy nie miałabyś nic przeciwko temu - coś tu nie gra. postawiłabym ultimatum - niech wybiera: albo idzie z koleżanką na wesele i może mnie już więcej nie oglądać, albo wybiera mnie. niecały rok czasu to jeszcze nie tak długo - jeżeli okaże się dupkiem, \"bo już obiecał kolezance\" - zerwij z nim. bo takie jego zachowanie na przyszłość dobrze nie wróży :o \"tego kwiatu jest pół światu\" ;) lepiej teraz troche pocierpie i być znowu wolną, niż potem użerać się z dupkiem, dla którego uczucia \"koleżanek\" są wazniejsze od uczuć własnej dziewczyny.

Gość anulka z wloclawka
jak dla mnie to postaw mu wybo ALBO JA albo WESELE zobaczysz co odpowie i bedziesz wiedziala co do ciebie czuje bo jak dla mnie to chyba nic skoro nie liczy sie z twoim zdaniem i informuje cie po fakcie moj by tego nie zrobil, jestem pewna i tu nie chodzi o piep. zaufajnie!!!

Zrób tak : powiedz mu że zle się z tym czujesz że idzie z nią na wesele, ze nie liczy się z Twoim zdaniem i że jest nie w porządku. I że nie chcesz żeby szedł na to wesele. Tak spokojnie z nim pogadaj. Jeśli się z Tobą zgodzi, i nie pójdzie na wesele- jest ok. Ale jeśli zacznie sie wykręcac że już obiecał itp. to powiedz mu \"albo jesteś ze mną i nie idziesz na wesele, albo koniec z nami i możesz sobie iść\" Wiem że to brzmi dramatycznie, ale sprawdzisz go. Jeśli Cię wyśmieje albo powie że go np. \"ograniczasz\" lub będzie mówił inne tego typu pierdoły i w koncu pójdzie na to wesele, to znaczy że nie warto sobie nim głowy zawracać.

\"on twierdzi, ze nie ma 10 lat i wie co moze a co nie!\" - ale chyba nie wie, że bycie z kimś w związku do czegoś zobowiązuje :o dzieciak, który myśli, ze jest pępkiem świata, wszystko mu wolno i nie musi sie liczyć z uczuciami innych :o egocentryczny palant z tego jednego zdania mi się wyłania. mój to nawetr na kawę nie pójdzie, jak go atrakcyjna koleżanka ze studiów zaprasza. i to sam z siebie, a nie dlatego, ze ja go zmuszam. w sumei to ja bym akurat przeciwko temu nic nie miała, chyba, ze kawa byłaby tylko pretekstem do flirtu ;)

do zddecydowanie: w sumie nic złego, gdyby 1. najpierw uzgodnił to ze swoją dziewczyną 2. \"koleżanka\" byłaby znana autorce od jakiegoś czasu a tutaj? ani nie uznał za stosowne zapytać co ona na to. no i są razem prawie rok czasu a ona nie zna jego dobrej koleżanki? coś tu nie gra.

Gość dzieciakiiii
nie kumam - koleżanka zaprasza kolegę na wesele wiedząc, że jest zajęty??? tzn. ma dziewczynę? ile macie lat, osiem?

dokładnie - egoista. Pomyśl że jeesteście niecały rok razem. A on już zachowuje się jakby miał gdzieś Ciebie i Twoje uczucia. A co potem?

do zdecccydowanie piękny związek nie ma co,ale nie widzisz nic złego w tym związku,no ale cóż frajer wierzy laleczce i odwrotnie:-)...hihihih jesteście razem ale jednak obok siebie

Gość co za palant
cuz kilka osób słusznie zauważyło że ktos kto wpada na tak głupi pomysł musi byc jakims gówniarzem ile on ma lat?

moim zdaniem powinnaś się zastanowić mad tym związkiem... Koleś nawet Cię nie zapytał o zdanie.. Masakra.. Gdy mój został zaproszony na wesele, powiedział, że bardzo mu przykro, ale jest w związku i na wesela chodzi tylko ze swoją kobietą.. Nie musiałam interweniować, denerwować się. Po prostu postąpił tak, jak powinien postąpić facet w związku i nie dam sobie tego wytłumaczyć zaufaniem i tym podobnymi bzdetami.. Tu nie chodzi o zaufanie, tylko o szacunek dla mnie i dla tego, co razem tworzymy. Postąpił nie fair i nie widzi w tym nic złego.. To nie wróży dobrze na przyszłość.

Gość wesela wesela
mają swój urok, czar i atmosfere sprzajająca romansom, choćby jednonocnym......... ten twój facet to niezły numer skoro nie widzi nic złego w tym ze idzie na wesele z panną której nawet nie znasz. co innego jakby to byla wasza wspólna znajoma od lat, a i tak byłoby to fo-pa.

hmmm...jestem kobietą i w życiu nie przyszłoby mi do głowy, żeby zaprosić na wesele kolegę, który jest w związku. I chodzi mi o takiego kolegę do którego nic nie czuję. Po prostu sama czułabym się nie w porządku w stosunku do jego kobiety.

Gość i co ja na to
ja 24 a on 28 to jakas kolezanka chyba z ktora studiowal i byl z nia kiedys na kilku weselach ( ale nie byl ze mna) nie chce go w zaden sposob ograniczac ani nic z tych rzeczy ale chyba tym razem przesadzil, prawda? tylko ze wg niego wszystko jest w porzadku a mi niby przejdzie...

Gość i co ja na to
wydaje mi sie, ze nawet ta jego kolezanka NIE WIE ze on ma kogos, bo ja bym w sumie tez nie zaprosila kolegi gdybym wiedziala ze ma kogos

Gość wesela wesela
taaaaaaa......... fajny koleś hahah fajną ma metode na związek z tobą; robi numery i ma to gdzieś bo tobie i tak to przejdzie :)))))))))))) lepiej żeby tym razem ci nie przeszło, bo zawsze będzie musiało ci przechodzić jak będzie robił swoje :)

Boże dziewczyno uciekaj od tego palanta !!!!!! Jak ona może nie wiedzieś że on kogos ma ! Pewnie on nie wyprowadzi jej z błędu!!!! Daj sobie z nim spokój. Pomyśl .. jeśli teraz wykręca taki numer to co zrobi potem!?

Gość wesela wesela
cóż to za dobra kumpela której dziewczyna nawet nie zna choć jest z nim rok już w związku ?????? hahahahaaaaaaaa

no nie kapcie mi spadły... tak dłużej pomyślałam... szczerze... albo ta koleżanka ma coś do niego...tzw. mięta przez rumianek.. czyli twój facet wpadł jej w oko albo tak jak wcześniej napisałam.... nie rozumiem jak można się ze swoją dziewczyną nie liczyc... dlaczego w ogóle się na to zgodził... przecież powinnaś wiecej dla niego znaczyć niż jakaś koleżanka

a ja bylam ostanio na weselu z bardzo dobrym kolega, przyjacilem nawet mozna rzec( okazalo sie ze jego kolezanka jednak nie bedzie mogla z nim isc i poprosil mnie), moj chlopak tez byl zly z tego powodu i zaczal wyczyniac rozne blazenstwa, a ja nie rozumialam jak moze byc zly o kogos kogo znam 5 lat i jest dla mnie jak kuzyn, bylam zla ze nie ma do mnie zaufania, ze w ogole mogl sobie pomyslec ze cos miedzy nami jest.... to bylo dla mnie chore...bo ja mu ufam i nie mialam bym nic przeciwko temu zeby poszedl ze swoja przyjaciolka, skoro sam mowi ze jest dla niego jak siostra, skoro tak mowi to chyba ta jest, inaczej bylby z nia a nie ze mna.....

Gość i co ja na to
napisalam do niego ze zle sie z tym czuje itp i ze to nieladnie ze sie mnie nie zapytal tylko stwierdzil ze idzie zobaczymy co mi odpisze :) w sumie pierwszy raz zalozylam topik na kafeterii, chociaz czasami czytam. a jesli to naprawde tylko znajoma i nie powinnam sie o nic martwic?

Gość palanty chodzą po swiecie
aż mi się nie chce komentować. ten facet to jakiś syf

Gość to jest chore
poważny facet raczej nie chodzi z koleżankami czy znajomymi na imprezy, wesela itp itd .............bez swojej dziewczyny.

Gość co za palant
cuz 28 lat a zachowuje sie jak gówniarz a czy to pierwsza taka sytuacja nie zauważyłas wcześniej niczego niepokojącego? dziwne to, dam ci rade niedaj sobą rządzic on już narzuca tobie swoje zdanie i robi co chce.

naprawde przesadzacie, az takie z Was zazdrosnice? ja bym sie bardziej martwila gdyby moj facet lazil z kumplami na imprezy po pubach, a wesele to zjazd rodzinny, caly czas jest sie pod opstrzalem i nawet jakby sie chcialo to racezj nie ma mozliwosci zeby cos sie wydarzylo, chyba ze kogos az tak bardzo nastrajaja piosenki typu: miala baba koguta....

Gość tak tak zgadzaj sie na takie
traktowanie a pozniej ty bedziesz w pieluchach siedziala a on bedzie chodzil dalej na wesele z kolezankami ja z moim chlopem jestem 7 lat i jak wychodzi na piwo z kumplami to mnie pyta czy nie mamy planow, zawsze JA a potem cala reszta znajomych czy innych uwazaj albo to dobry moment zeby sie obudzic

Gość co za palant
ps. co zrobisz jesli machniesz teraz na to ręką i pójdą razem, a za np. rok przyjdzie do ciebie i powie 'słuchaj jade na wakacje z koleżanką przeciez nic w tym złego"

\"tego kwiatu jest pół światu\" lepiej teraz troche pocierpie i być znowu wolną, niż potem użerać się z dupkiem, dla którego uczucia \"koleżanek\" są wazniejsze od uczuć własnej dziewczyny. -. marusia święte słowa :) kategorycznie nie zgadzaj sie na takie wyprawy! dobra znajoma...inne miasto...ładnie sobie zaczyna pogrywać :o ja jeszcze bym mu powiedziala, że przykro mi jest, że w pierwszej kolejności mysli o koleżance a pożniej o swojej dziewczynie faceci są jednak żałośni:o