Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M20

Dieta south beach 31.09 start kto chetny?

Polecane posty

Od jutra zaczynam dietke south beach, na ktorej w tamtym roku schudłam przez miesiąc 10 kg. Niestety w ciagu roku przybylo mi tyle samo, ale byla to tylko i wylacznie moja wina. Mam zamiar do konca wrzesnia zrzucic jakies 10 kg. Kto zaczyna ze mna? Razembedzie razniej:)

Ja juz dzis :D Ale mozesz dolaczyc do mnie i mozemy razem \"dietowac\" SB... :)

dzieczyny ja tez bym sie chciala dolaczyc ale nie za duzo wiem o tej diecie napiszcie o niej jakies inrofmacje bo od jutra tez bym sie przylaczyla o sobie tez napiszcie z jakiej wagi stratujecie i ile macie wzrostu

Gość pulpe...cik...
czy to wogole mozliwe zeby schudnac 10 kg w miesiac??jestem pod wrazeniem! a z jakiej wagi startowalas?

Hej Forumianka:) Zapraszamy, przylacz sie do nas, naprawde warto.Ogólnie dieta polega na spozywaniu posiłków zawirajcych tylko \"dobre\" weglowodany i tluszcze oraz, produktów i niskim indeksie glikemicznym. Dieta składa sie z dwóch, a właciwie 3 faz, w I fazie mozna stracici najwiecej kg , trwa 2 tyg, ale mozna ja przedluzac, wedlug uznania, ja stracilam na niej okolo 6 kg. To tak ogolnie swoimi slowami a teraz podam Ci kilka linków, tam jest bardziej szczegolowo opiasana nasza dietka.Jezeli bedziesz miala jakies pytania to pisz smialo:) Jesli chodzi o mnie to bylam SB rok temu i stracilam w ciagu miesiaca praiwe 10 kg, utrzymalam wage pół roku, ale po tym okresie z wlasniej winy zaczelo przybywac kilogramów, poprostu w stresowych sytuajach zaczelam sie wprost mowiac \"obzerac\":/ Przynioslo to swoje konsekwencje. Obecnie waze jakies 78 kg,dokladnie nie wiem, ostatnio mialam zepsuta wage i nie mialqm okazji sie zwazyc ale zrobie to moze jutro rano i wtedy bede wiedziala z jakiej wagi startuje. Mam 20 lat i 171 wzrostu. A Ty forumianka z jakiej wagi startujesz? http://southbeach.c10.pl/ http://www.dieta-odchudzanie.pl/dieta-south-beach.html http://dietaplazpoludnia.ilonka.org/

ja z wami chętnie zacznę :) potrzebuję motywacji i zzucenia około 5 kg, w nic się nie mieszczę a co gorasza mam wrażenie że ciągle jestem grubsza... dieta potrzeban :) i miłe koleżanki do motywacji :)

Pulpecik - jak widac mozliwe:) startowalam z wagi 76 kg i schudłam do 66, przy wzroscie 171 cm. Specjalnych cwiczen nie stosowalam,czasem jedynie porobilam troszke brzuszków w domku. Dieta jest naprawde bardzo skuteczna, co widac takze po wypowiedziach na innych forach.

to ja tez chce :P :) rok temu rowniez bylam na sb ale.. no wlasnie ale :( zaniedbalam sie, przestalam zwracac uwage na to co jem... mam do zrzucenia ok 10 kg.. przed zima bardzo bym chciala tego dokonac... wzrost 176cm waga 74 kg moge z Wami walczyc??

Umber- bedziemy motywowac sie nawzajem:) pierwszy etap czyli 2 tygodnie i 5 kg bedziesz miala w dół, oczywisacie jesli bedziesz przestrzegac dietki.

maly pytajnik - mamy podobny cel:),zapraszamy!!! widze ze grupka sie zbiera, to dobrze wrozy, im nas wiecej tym lepiej:) nie gruba nie chuda - ja mysle ze wage masz wlasciwa i nie jedna bychiclaa tyle wazyc,ale jak uwazasz.

to fajnie.. mam nadzieje ze w koncu sie uda i na zime nie bede miec zbednych kg :O jaki proponujecie jadlospis na jutro dziewczyny??? ja mam ksiazke sb ale zeby zjesc tak jak tam jest napisane potrzeba calego dnia przy garach i fure kasy :P macie moze juz jakies gotowe jadlospisy? ja rano zjem jajecznice, pozniej jakies miesko z warzywami a na kolacje- nie wiem :O bede w pracy wiec ciezko mi cokolwiek wymyslic :(

Gość Shilpa
Hej kobietki! Można się dołączyć? Ja mam do zrzucenia minimum 2 kg (fajnie by było z 4). Tyle że moja waga startowa jest już dość niska, więc każdy kilogram to walka :(

Maly pytajnik - jesli chodzi o rzeczy niedozwolone, to czasem w pierwszej fazie skusilam sie na jablko, czy np jakies miesko w panierce, albo jogurt owocowy ale bez tluszczu ale to rzadko sie zdarzalo, poza tym przestrzegalam zasad. Moim zdaniem jedlospis wcale nie muisbyc skomplikowany , a posilki wcale nie musza byc czasochlonne. ja np poprzednim razem opieralam sie glownie na jajkach(jajecznica, jajko na twardo, jajko sadzone itp), oraz chudych serach bialych np przyrzadzalaamz warzywami, no i np do szkoly to nosilamsobie jogurty naturalne. Lubie nabiał wiec akurat to mi przypasowalo. Tym razem tez sie bede opierac na tych produktach tylko moze troche wiecej warzyw. Zamierzam jesc 5 malych posilkow dziennie i do tego duze ilosci wody oraz herbtka zielona i czerwona. Ostatni posilek planuje na godz 17-18.

aaa no i oczywiscie dobrze by bylo codziennie jakies cwiczonka porobic, czy rowerek albo basen. Zalezy mi na szybkich efektach, bo juz takzle sie czuje w swoim ciele, ze az nie chce mi sie wychodzic z domu... Ale z Wami dziewczynki mamnadzieje ze tym razem sie uda wytrwac na dietce. Ktoryas z Was pytala ile trwala moja I faza poprzednim razem, bylo to napewno jakies 3 tygodnie jak nie troszke wiecej dobrze juz nie pamietam.

M20 a jak to jest z tym nabialem? slyszalam ze jest dozwolony ale w niewielkich ilosciach... hmmm z reszta pamietam ze ja tez bazowalam gl na tym.. i teraz tez tak zrobie bo w sumie nie mam innego wyboru... w pracy zjem jogurt, lub jakis serek... dzis przejze jeszcze ta ksiazke- musze przypomniec sobie zasady! ja tez mam nadzieje ze nam sie uda!! marze o mniejszych spodniach!!! :O niestety u mnie kazdy nadprogramowy kilogram od razu widac szczegolnie w brzuchu i w biodrach :( pamietam, ze udalo mi sie troszke zrzucic wlasnie w tych miejscach na sb! szkoda tylko ze owocow nie mozna jesc w 1 fazie.... u mnie bedzie kiepsko z cwiczniami- poprostu nie mam juz na nie sily po pracy :( ale moze i bez tego sie uda ;)

maly pytajnik - nabiał mozna jesc ale chudy. Ja tez mialam problem z tym co jesc w szkole:/, teraz mam na szczescie jeszcze miesiac wolnego a pozniej na studia wyjezdzam, stad ten pospiech w zrzuceniu kilogramów:) ja to juz w ogole nie wchodze w stare spodnie, poprostu tragedia!!! No juz nie moge doczekac sie jutra:) , tylko ten moment jak stane rano na wage...chyba ze łzami w oczach...:/

ja tez za miesiac wracam na uczelnie i rowniez chcialabym do tego czasu troche zrzucic :( ja sie boje ze nie dam rady na sb... ale musze sie wziasc w garsc :( nie martw sie jutrzejszym wazeniem... pomysl ile schudlas ostatnim razem i teraz bedzie podobnie a nawet lepiej! :) doskonale wiesz ze po sb widac efekty! takze dasz rade! :) pomysl ze nastepnym razem jak wejdziesz na wage strzalka bedzie pokazywala mniej :)

U mnie po 1 dniu SB i jest ok :) a do szkoly (jak robiłam I faze na wiosne) brałam keifr :)

Gość wsciekla42
witam wszystkie dziewczyny. dzis w pracy cale 6 godzin czytalam o diecie na forum, wydrukowalam soie wazne informacje, ale znalazlam je nainnym temacie, teraz go nie umiem znalezc. chcialam tez zaczac,ale nie dam rady od jutra, nie kupilam sobie potrzebnych produktow, wiec chyba zacze od poniedzialku. chcialabym miec tyle kg co WY :( mam 167 cm, mam uwaga......podaje wage z wagi,ktora dodaje 2 kg, ale taka mam w pracy, wiec bede trzymala sie jej. jestem zalamana, ma obecnie uwagaaaaaaa.....110,1 kg. ostatnio przytylam 12 kg z powodu nizrealizowanej milosci :) tak reaguje, nic nie poradze. ale od dwoch dni jem mniej , nie jem sldyczy, co u mnie wlasnie jest najgorsze....i przez dwa dni schudlam 1.5 kg, dzis juz mialam 108,6 kg. teraz piszac jestem tal glodna,ze zaraz uciekam do lozka,zeby czegos nie dorwac :)

Gość wsciekla42
dzis mialam dwa kuszace momenty w ciagu dnia...bylam strasznie glodna, weszlam do sklepu z wedlinami,ale takiego,gdzie to produkuja,na zewnatrz zapachy niesamowite, wedzoych smakowitosci....stalam w kolejce bo chcialam sobie cos kupic, choc pare plastrow do zjedzenia....ucieklam z kolejki...poiwedizalam nie!!! popoludniu bylam znow w jednym sklepie, weszlam kupic cos do picia, a tam same napoje i slodkosci, ciastka, ciasta, ciasteczka...o mamooo...ile tam tego bylo. ku[ilam sprita, i stalam chwile przy serniku...i ten diable co mnie kusil mowil mi....wez, kup kawalek....a ja NIE , on znw - kawalek - ale przypomnialam sobie,ze mialam dzism niej 1,5 kg i ....ucieklam znow ze sklepu..... ale bylam dumna z siebie!!! ale mni ssie w zoladku, nie jadlam dzis obiadu, tylko jablko, pare plastrow sera zoltego.....ciekawe ile bede miala jutro mnie? ale diete SB planuje odp oniedzialku. pozdrawiam

Gość wsciekla42
no i chyba wszystkie uciekly spac ..pewnie przed glodem? to dobrej nocy

wsciekla 42 witamy!! :) i trzymamy kciuki za Twoj spadek wagi! :) sb jest bezpieczna i zdrowa takze oprocz utraty kg zyskasz tez cos o wiele wiecej! :) ja ide zrobic sobie jajecznice i mala kawe.... pozniej jakies miesko z warzywami.. do pracy jakis jogurt a pozniej sie zobaczy... milego dnia dziewczyny! :) rozpoczynamy walke.............

Witam Was dziewczynki. Dzisiaj sie wazylam waga pokazala 81:/no ale jak to powedizlaal maly pytajnik ropoczynamy walke!:) Moj cel: 68 sniadanko: jajecznica z 2 jajek na oliwie z cebulka i pół pomidora, herbata zielona Wsciekła 42 - witamy w naszym gronie, moim zdaniem jesli zamierzasz zaczaac dietke, do nie missz czekac az do poniedixzalku zacznij dzsiiaaj, albo nawet jutro:) wystraczy ze masz w domu jakies jajka, warzywka, chuda wedlinke i jedziemy!!! Maly pytajnik - dzieki za otuche, troszke sie podłamalam, ale własnie tak pomyslaam jak powedzilalas, ze niedlugoi te kilogramy znikna:)

Gość wsciekla42
witam kolezanki. wlasnie weszlam na wage - mam 107,6 kg - czyli2,5 kg za 3 dni.... na sniadanie mam Wasa i serek ziarnisty...czytalam o tych sniadaniach w sb - jak ja mam to zrobic,skoro w pracy jestem juz po 7,00. kiedy mam usmayzc ta jajecznica? i jak? :(

wsciekła 42 - moim zdaniem w pierwszej fazie powinnas odsawic wase, na sniadanko do pracy mozesz wziac np. jogurt, serek wiejski i np pomidor czy onne warzywko, albo zrób sobie jakas sałatke w domku i wez ja do pracy no problem:) ja do szkoly przynajmniej tak robilam.

aaa no i widze ze ładnie Ci spada waga:) super!!!

Gość niezadowolona
to ja chyba się do Was dołącze od poniedziałku, bo w weekend imprezka więc dieta nie przejdzie;)

Gość wsciekla42
M 20 ale ponocjogurtow nie mozna jesc ??? wiem,ze nie powinnam nawet Wasy,ale jak pisalam dopiero wczoraj Was odkrylam i ta diete, dlatego musze na spokojnie zrobic liste zakupow i wieoczrami przygotowywac sobie salatki i chyba pozamieniam kolejnosc, jajecznice bede jadla na kolacje lub obiad. a kg u mnie tak spadaja na poczatku oczywiscie, bo wtedy przestaje jesc slodcyze,bez ktorych nie moge zyc :) wiec wyobrazcie sobie ile ja ich jem :(:(:(

Gość wsciekla42
niezadowolona...to moze razem?