Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M20

Dieta south beach 31.09 start kto chetny?

Polecane posty

Gość wsciekla42
zeby dowalic tym, ktorzy sie katuja....to jeszcze w sklepach musza placic wiecej za ciuchy....jak sa przeceny, to tylko na rozmiary mniejsze...:( i ta dyskryminacja w sklepach...tylko do rozmiaru 42 :(:(:(

Gość wsciekla42
dobra...skonczylam pilna prace, teraz moge zjesc...pierwszy posilek:) smacznego :P

Gość wsciekla42
fajnie tak pisac do samej siebie...:(:(:(:P:P:P

Gość niezadowolona
ja jestem!jem pistacje!

a ja dziś już zjadłam na śniadanie twarożek farmerski, a potem jogurt naturalny bez cukru z otrębami (ale duży) i jestem obżarta, ale obiad to będę miała dziś gdzieś około18-tej, bo idę prosto po pracy z córcią na lekscje gry na keybordzie. Mam nadzieję że wytrzymam dziś wieczorkiem i znów nie rzucę się na żarcie... trzymajcie za mnie kciuki

Gość wsciekla42
zapomnialam o jogurcie...kupilam i gdzies lezy w lodowce..jutro wezme. dzieki za podpowiedz :)

Gość wsciekla42
weszlam na wage a tu nic....nawet 10 dag wiecej....107.7 kg :(

wsciekla42 nie zalamuj sie zobaczysz waga w koncu ruszy.u mnie tez stoi w miejscu ale trwam dalej bo wiem ze przyjdzie taki dzien ze bedzie mniej.a co z tego jak szybko waga spadnie ale to tylko woda i zanieczyszczenia a ciala ciagle duzo.tak jest lepiej pomalu ale celnie.pozdrawiam i trzymaj sie sb tak jak ja.

Gość niezadowolona
Dziewczyny-krzyczcie na mnie ile wlezie!!!zjadłam dziś na śniadanie płatki nestle z zmlekiem i pół batonika kinder bueno.ale miałam takie załamanie, zero siły.wczoraj się trochę przegłodziłam i dziś czułam, że jak nie zjem czegoś konkretniejszego to padnę.teraz bardzo mi z tym źle:(

niezadowolona nie bede na ciebie krzyczec.wiecej juz i tak tego nie zrobisz bo wiesz jak sie teraz czujesz.pocwicz troszke i bedzie oki, nie przejmuj sie przeciez na tym swiat sie nie konczy.a przez ten jeden grzech nic sie nie stanie bo przeciez nie przytyjesz a jedynym rozwiazaniem bedzie przedluzenie 1 fazy o jeden dzien chociaz mysle ze to nie jest konieczne bo to co zjadlas na sniadanko to sie rozplynelo po organizmie i sladu znaku juz po tym nie ma.

Gość niezadowolona
dzięki za słowa pocieszenia.naprawdę mnie to podbudowało:)

Gość wsciekla42
niezadowolona a ja na ciebie pokrzycze, bo wiem,ze takie cos dziala...jak moglas takie rzeczy zjesc???? i ten batoik? skad go w ogole mialas w domu, jakim prawem ? :):):) ja nie kupujenic, bo wiem,ze jak kupie to zeżre wszystko co jest. ale ja tez wczoraj w nocy o 23.30 pieklam nalesniki na obiad na dzis.....i tez sie skusilam...zjaldalm jednego z serem waniliowym....oczywiscie zalowalam juz jak bylam w polowie nalesnika.... dzis rano na wadze mialam 107 kg, ale wiem, ze wtedy wazy sie najmniej...wiec pewnie wzrosnie. wczoraj w pracy zjadlam dwa jajka z majonezem light do tego 5 plasterkow szynki, potem byla salatka z tunczyka,ale malo (zostalo jeszcze na dzis) i pilam kawe i herbaty. jak wrocilam do domu,bylam tak padnieta,ze poszlam od razu do lozka na godzinke,ale spalam 2,5 godziny. przespalam glod, potem zrobilam sobie zawijaki (tak chyba pisalo w przepisach) czyli liscie salaty lodowej, majonez, szynka i serek light w plasterkach Hohland. zjadlam dwa i do tego pol jogurtu bez cukru, o ktorym mi przypomniala Iwonawar :) . pojechalam do kolezanki w odwiedziny, tam wypilam 3 herbaty owocowe. na stole lezaly ciasteczka i czekolada. i wiecei,ze sie nie skusilam ?????? to nie JA !!!!!!!! TO NIEMOZLIWE.......zjadlam tylko parenascie orzeszkow solonych...no i potem jak wrocilam zabralam sie do tych nalesnikow i potem ....wrabalam tego jednego....chcialam drugiego,ale nie zjaldlam. na dzis przygotowalam sobie juz wczoraj, podpieklam filet z kurczaka..i do tego cos, jeszcze nie wiem, co, mam w domu fasolke zolta, papryke, baklazana....cos wybiore. pozdrawiam Was.... dzis do pracy mam malo jedzenia, musze wytrzymac...mam tylko druga polowe jogurtu duzego i reszte salatki tunczyk+fasolka czerwona. kawa i herbatki :) musze wytrzymac !!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wsciekla42
niezadowolona jeszcze Ci cos przypomne, co pisalas wczoraj...hahahah , ale niezlosliwie, bo ja jestem taka ama, jak wczoraj pisalam..tez sie zlamie, tylko nie wiem kiedy :) niezadowolona ja jakoś nie mam problemów z napadami głodu, tzn zjadłabym z chęcią coś niedozwolonego, ale potrafię się powstrzymać. no ja Ci pokaze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam milusio , naprawde, to wszystko zarty :):):)

wsciekla to ja bede krzyczec na ciebie jak moglas zjesc nalesnika no co ty oszalalas.takie numery!!!! nie dzieczyny to tylko zarty fajnie ze jestescie i sobie tak razem wymieniamy doswiadczenia.

Gość wsciekla42
justka...nie moglam sie powstrzymac, kupilam serek waniliowy w opakowaniu, wiaderku kilowym, w tesco...wiecie, myslalam,ze bedzie jakas podróba. serka...a tu sie okazalo,ze wygladalo i smakowalo jak serek Danio, faktycznie !!! konsystenacja, kolor, smak...miaaaammm. polecam ,ale to na potem.......:P albo dla dzieci, czy rodzinki :)

wsciekla robilas sernik w oparciu o sb. ja zrobilam wczoraj troszke inaczej niz sa przepisy i wyszedl super jeszcze dzisiaj mam na deser

Gość wsciekla42
no to tego nie slyszalama...mozna jesc sernik????? podaj przepis please :)

przepis: ubic piane z 1 bialka z jajka, dodac serek homogenizowany 0% caly czas ubijac.do tego dodajemy zoltko, kakao albo jak kto woli bez,mozna dodac tarkowana gorzka czekolade i na koniec dodajemy letnia zelatyne (1,5 lyzki zelatyny rozpuscic w pol szklanki goracej wody i do tego slodzik, przestudzic).wlac do miseczek i do lodowki.mi starcza na dwie porcje.acha i dodaje jeszcze aromat do ciasta.smacznego

wsciekła 42 :) witam Cie towarzyszko w mych zmaganiach (mało skutecznych zresztą) ;) Ja juz ponad tydzień na SB i ...waga w górę! niewiele, ale w górę. Pisałas ze nie powinnam sie ważyc codziennie. Wiem, wiem! ale przeciez to motywuje najbardziej. Tylko, że moja waga dziwnie sie zmienia w górę. Najpierw zrzuciłam 3 kg, a potem kilogram w góre, mimo że jem zgodnie z SB. Ale moze faktycznie te twarożki, mozzarelle nie na pierwszą fazę? W każdym razie jestem z Wami, codziennie, tylko nie zawsze mam okazje pisać (moja \"derekcja\" to Latający Holender - nie wiesz kiedy wleci ;0) Nie mam pojęcia jak to jest z kawą? Na pewno nie można zwykłejh sypanej? bez cukru i mleczka? nawet raz dziennie?

Gość wsciekla42
utytka...a tego co wiem, mozna kawe tylko rozpuszczalna bezkofeinowa...chyba,ze jest sypana bezkofeinowa ? nie wiem ? jeszcze pytanie do justki....ten slodzik...ja mam w plynie w domu,ale czytalam,ze musi byc jakis w proszku czy cóś ???

Gość wsciekla42
utytka trzymam za Ciebie mocno kciuki, podziwiam...bo gdybym mnie rosla waga zamiast spadac...to juz bym miala dzis na obiad te nalesniki :P to tak juz jest,ze czlowiek tyke latami, ale chudnac by chcial w ciagu paru dni czy tygodni :P naprawde mocno trzymam kciuki za Ciebie. dzis na kolacje mam smaka na jajecznice....mniaaaaaam, zrobie z pieczarkami :)

Gość wsciekla42
kawe mozna z mleczkiem, ale 0% - ja takiego nie znalazlam, tylko 0,5% chyba dobrze wyczytalam, co?

Gość niezadowolona
to kinder bueno leżało w moim domciu od jakiegoś miesiąca!niestety:( no właśnie wczoraj przechwaliłam!i mam karę!

Gość wsciekla42
niezadowolona nie przejmuj sie....kazda z nas to zlapie :( musze zerknac, od kiedy zaczynalam,zeby przypadkiem nie katowac sie o jeden dzien dluzej....hahahahha

to co qrna robie źle, że nie chudne? Zrezygnowałam juz z migdałow, orzeszków. jem sałatki i mięsko chude, gotowane, a jednak nie "ciupne" . Ale sie trzymam dalej. Wiesz wsciekła 42? chiba tysz jezdem dumna z siebie :)

Gość wsciekla42
od 5 wrzesnia...dopiero 3 dni...jeszcze 11 :) i szykuje sie znow weekend...a moi chca jutro na obiad pierogi leniwe z serem...co ja zrobie ?????? !!!!!!!!! ratunku !!!!!!!!!! nie lubie weekendow, pisalam juz o tym, wiec byle do poniedzialku :)

utytka ile wazysz? ja jestem 7 dzien na sb i tez nie chudne ale tak mowia ze im mniej do zrzucenia tym dluzej to trwa.mam nadzieje ze przyjdzie ten piekny dzien i waga zacznie spadac.