Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

M20

Dieta south beach 31.09 start kto chetny?

Polecane posty

Gość wsciekla42
zgadzam sie z justka...z czego Wy laski chcecie schudnac???? ja to moge cos na ten temat powiedziec.....hahahhahaha pozdrawiam

Gość niezadowolona
ja właściwie gdybym miała ładny,płaski brzuszek to wcale bym się nie odchudzała.ale same ćwiczenia nie pomagaja, więc jakoś trzeba ten tłuszcz zrzucić.

justka...wściekła ale ja waże dużo za dużo. Mam teraz 96 kg!! Tak ciu cichcem sie wypowiadam, bo lekko lyso mi przy laskach ważących poniżej 80-ki. Dlatego tak bliska stała mi sise wsciekła42 :)

Gość wsciekla42
utytka....hahahahahahhaa dzieki wielkie :) mam 167 cm - 131 - 103- 131 prawie jak modelka.... :P hahhahahaha prawie - robi wielka roznice :(

utytka nie masz powodu czuc sie glupio, glupio niech sie czuja ci co nie potrafia sie zmobilizowac i zrobic cos dla siebie zeby czuc sie piekniej

wściekła! TY to masz figure!! naprawde ; jak Marylin Monroe. Mimo tuszy jest bardzo zgrabna! Bardzo! Ja mam więcej w pasie bo mam tylko 160 cm. A w pasie 114, biodra 135! Ale będzie mniej, nieprawdaż ;p BYłam laska 20 kilo temu i swietnie się czułam i dobrze wyglądałam. Acha...chyba jestem najstarsza - mam 45 lat ale sie czuje młodooooo. SB-ujemy z moją 16-letnią córcią. fajnie jest, tylko problemem są drugie sniadania do skzoly. Na razie jedziemy na zawijańcach z pekińskiej, spróbujemy z lodowej. Zwykła jej nie smakuje. Musze zacząc zapisywac to co zjadam, bo powiem Wam, że nie gloduję, czuje sie bardzo dobrze, ale chyba cos nie tak jednak robie. Moze w sumie duzo kalorii? Ciesze sie ze jesteścia, jakoś tak mi weselej w tej niedoli utuczonej.

Gość niezadowolona
Utytka-a Twoja córka ile waży?nie jest za młoda na dietowanie? Wściekła-a nie wiesz że są też modelki w Twoich wymiarach?a piękno nie jest zależne od wagi:) zawsze jak spotykałam w swoim życiu ludzi "większych" to były to bardzo ciepłe i miłe osoby.

Gość wsciekla42
utytka ja mam wlasciwie 43 lata, tylko w pamieci pozostja nicki dawne i tak jakos wpisalam...z przyzwyczajenia ;) sama jestem ciekawa ile spadne po 2 tygodniach,zeby sie tylko nie zalamac....bo ja tak mam :( malo efektow i piernicze potem wszystko:(

Gość wsciekla42
my o tym wiemy,ze sa takie modelki...ale kazdy smiertelnik ma inne wyobrazenie :) kazdy mnie lubi taka jaka jestem, nie wyobrazaja sobie mnie chudszej :( ja tez nie mam wiekszych wymagan , ale ostantio po prostu przesadzilam. ja sie normalnie tuczylam :(

niezadowolona :) helołek. Moja córka ma nadmiar w biodrach i udach. Myśłe ze SB jest dośc mądrą dietą. Je duzo warzyw i chudego mięsa. A że nie zje chleba... Myśle, ze ta dieta dostarcza więcej witamin i minerałów niz jakakolwiek inna.

Gość niezadowolona
Dziewczyny-mam nadzieję, że Was nie obrażam pisząc na per Ty? bo mam tylko 24 lata, a dokładnie w grudniu tyle skończe

Gość wsciekla42
niezadowolona...no cos Ty...jestesmy w jednym klubie :)

eeee...ja tam sie czuje młoda. Ktos mi jeno cyferki poprzestawiał. :)

Gość wsciekla42
wlasnie robilam cos na komputerze, tabelki i nne takie tam....pracowalam 30 minut...i sobie to skasowalam....aaaaaaaaaaaaa...ratunkuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość wsciekla42
dopiero teraz skonczylam...uffffffff za chwile do domu :) do zobaczenia w poniedzialek, bo pewnie juz tu nikt nie zagladnie :(

Gość wsciekla42
no i jestem po weekendzie...weszlam od razu na wage jak tylko przyszplam do rpacy...105,8 kg...uwazam niezle :) na samej sb 1,7 kg mniej....ale od podjecia decyzji o odchudzaniu to juz razem 4,3 kg mniej ...hurrrraaaa....od poczatku czyli minelo 12 dni, na samej sb 4 dni. co tu tak cicho?????? gdzie jestescie?

wiatm.ja na sb 10 dzien.oczywiscie I faza mam juz 2kg mniej i bardzo sie ciesze.musze tylko zmobilizowac sie do cwiczen.ale juz niedlugo moze znajde troche czasu na jakies cwiczonka.caluje i mowie ze warto byc na sb to dziala.

Gość niezadowolona
ja waże się jutro i zobaczymy.