Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzia1483

BYĆ ..Z DUŻO STARSZYM FACETEM....

Polecane posty

Witam, jak sie kobietki czujecie u boku faceta który jest od was duzo starszy.? Czy widzicie dużą różnice w traktowaniu, zachowaniu, i podejściu do zycia ? Jestem z facetem strszym odemnie o 14 lat....jest poprostu niesamwity ja mam 24 on 38, dogadujemy sie bez słów. Jest mądry, szarmancki , przystojny. Kocham go....czasami jednak boje sie że kiedyś ta różnica bedzie bardzo odczówalna... A Wy....jak to widzicie

Gość Kulala
mój był starszy tylko o 13 lat, przeżyliśmy szczęśliwie 32 lata

Gość Bluebutterfly
Uprzejmie proszę :) Zapisałam w ulubionych i czasem zaglądam, bo moi rodzicę są taką parą (tata 18 lat starszy) -bardzo szczęśliwą dodam.

Gość Kulala
niestety już nie jesteśmy razem, zmarł 2 lata temu - a ja nadal za nim tęsknię

Gość mój mąż miał
14 lat młodszą kochanke - widac to idealna różnica wieku :p

.... a mój facet tez jest po rozwodzie, naszczescie nie byłam jego powodem, więc mam czyste sumienie. Pasujemy do siebie chyba pod każdym wzgledem. Jest tylko jeden mały problem.... ma córeczke 11 lat, w sumie nie mieszka z nim ale jest rozpieszczona na maxa... jestem na etapie wyprowadzki , właśnie do niego ..... jejku boje sie starć z tą małą....

... i nie wiem jaką taktyke obrać aby było oki.Czy mam być neutralna, czy mam się z nią bardziej zaprzyjażnić, czy zdystansować... wtrącać się nie moge ale co jesli ona bedzie przeginać?

Gość Kulala
To trochę zmienia postać rzeczy, mój był kawalerem - razem doczekaliśmy się 2 wspaniałych dzieci - nie mam takich doświadczeń, więc wolałabym nic Ci nie radzić Ale życzę mądrej decyzji i powodzenia

... taka maiła dziewczynka to puszka pandory, wiem bo samam nia byłam gdy moi rodzice sie rozwiedli, miałam tyle samo lat... i nie akceptowałąm partnerów moich rodziców... nie było mowy o rozkazywaniu mi, straszliwie sie buntowałam.Ta dziewczynka jest jedynaczką, ma wszystko, i jak juz pisałąm jest troche rozpieszczona. Jesli chodzi o mojego faceta to on bardzo chciałby miec ze mną dziecko ( może kiedyś) bo ja nie jestem jeszcze gotowa hihhi 24 lata , ale cóż :)