Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szubka

wiersz dla mojego mena! oceńcie.

Polecane posty

Gość szubka

jakie to słoneczko dla mnie zaświeciło że mi z nieba ciebie kochany zżuciło oczy niebieskie usta czerwone to kolory przeze mnie śnione kocham cię mój piękny, wesoły chłopaku tak przytulny i pachnący słodki misiaku. jak te gwiazdki w nocy na niebie ja moje słońce kocham tylko ciebie. gdy przyszłeś do mnie ten pierwsz raz zatrzymał się dla nas przezroczysty czas. dla ciebie się pięknie ubieram maluję i na wadze nie przybieram. to dla ciebie te drogie szpilki pudry, cienie do powiek i szminki. więc wiedz kochanie jak cię kocham i na koniec mocno w nos ćmocham.

Gość szubka
to może zesłało, a ćmocham to taki żargon.

Gość oigoigogi
Heh, wdzięczne, osobiste, szczere... Jest OK. :)

Gość ozeszniemoge
świat się naprawdę kończy. jeśli jest w przedszkolu, na pewno się ucieszy. jeśli powyżej, będzie miał niezły ubaw z kolegami.

Gość oigoigogi
nieeee... chodzi o błąd "zrzuciło" powinno być

Weź się najpierw za ortografię a później za wiersze. Dawno juz nie widziałam tak tandentnego postępowania u dziewczyny. Jak mozna pisac wiersze do chłopaka?, chyba się juz zestarzałam że nie rozumiem takich rzeczy

Gość szubka
mój chłopak ma 25 lat, ja 19, dlaczego miałby się śmiac, tak długo to pisalam, cały dzień:-( uważam że wiersz jest supisty!

Gość szubka
tak anulka jesli masz 33 lata to jesteś stara niestety dlatego tego nierozumiesz:-o

Gość i jesscze
nie przyszles, tylko przyszedles.

hahahaha Tobie może i powie że fajny a w duchu pomyśli że spotyka się z kretynką. Kobieto facetom nie pisze się wierszy! mam nadzieję że to szybko zrozumiesz. Chyba że masz faceta typu romantyczny piździeluch

Gość i jesscze
tak, jest supisty :o

:D mam pytanie - co masz namyśli pisząc o przezroczystym czasie?

Znaczy na przykład Pawlikowska - Jasnorzewska, czy Poświatowska ze swoimi wierszami jak najbardziej pisanymi do facetów też były... nie tego? :o Nie, zebym porównywała wierszyk Autorki do twórczości tych pań, przepraszam, Szubko ;)

Gość szubka
anulka jesteś stara to już zapomniałaś o romantyczności, sorewicz ale tak właśnie myślę. może już jesteś zgożkniała za bardzo albo zazdrościsz ludziom zakochany bo mas męża grubego i leniwego jak al bandy co siedzi na kanapie i dłubie w nosie. a mój men jest poprostu suuuuuuuuuuupi! napewno doceni moją poezję. ciekawe czy ty napisałabyś coś takiego, napewno nie! bo zapomniałaś o miłości z biegiem latek. a taka stara to będe dopiero za 14 lat hahahahaha więc jeszcze szmat czasu i będę pisać wiersze mężowi:-D

A co było z Pawlikowską nie tak? :o Ona wprawdzie zmarła na raka, ale wiersze do facetów pisała jakoś tak od kiedy była nastolatkę, podobno :o ;)

Gość oigoigogi
nooo... ja pisałam wiersze (a konkretnie dwa) dla mojego faceta, i uważam że to się mieści w normie

Gość szubka
dziękuję wam gerls!:-) będę dalej pisać dla mojego mena. anulka podobno pisanie wierszy jest teraz fruti, więc co ty się znasz, jak masz 33 lata to napewno fruti nie jesteś.

Oj jakże się pomyliłaś Szubko Mam cudownego faceta i jestem w nim zakochana po uszy z wzajemnością i tez jest SSSSSSSSUUUUUPPPPEEEEEEERRR!!!! Nie mam roztyłego męża na kanapie bo się z nim rozstałam hihih Fakt ja tez kiedys pisałam wiersze, moze juz zapomniałam jak to było. Rozumiem że Twoje uczucia różnia sie bardzo od moich. Ty jesteś zakochana młodzieńczo, moja miłośc jest juz bardziej rozsądna Zycze Ci żeby czas nie zabił w Tobie tej miłości. Ale cholera mimo wszystko nie napisałabym wiersza dla faceta, dla mnie to dziecinne, masz 19 lat a zachowujesz się jak smarkula

Gość oigoigogi
oba wiersze napisałam gdy byłam daleko, na wyjeździe, w pracy, i tęskniłam, wysyłałam je potem esemesem ;D jakoś - choć nie lubię poezji - wyjątkowo wierszami wolałam wyrazić uczucia... a same wiersze... hehe, no cóż, były w sam raz jak na osobę która pisze że poezji nie lubi ;P

Gość szubka
ja nie uważam się za smarkukle, zresztą jak jesteś rozwódką to juz wiem skąd ta zgożknaiłość, jakoś nie wierzę że jestes tak zakochana bo bys nie pisała takich rzeczy. ale cię i tak pozdrawiam, wiem że może jak będę taka stara jak ty to też mi się odmieni i dlatego nic nie mówię.

Gość wodolot
zdecydowanie lepiej pierdzisz niż piszesz wiersze

Gość ozeszniemoge
jesu, frutti jest? ludzie, co za świat, pewnie, że można pisać wiersze dla faceta, ale WIERSZE a nie wypociny!!! to cenne, że nie tyjesz z tej miłości :D:D:D:D:D:D no padnę ze śmiechu. dziewczyno, przyznaj się, masz 13 lat a nie 19....

Gość szubka
mam niecałe 19, jeszcze 18:-)

Gość hahahahahahahahahaha
szubka, zgoRZkniałość... (jakby co), kochana, jak będziesz miała 33 lat wciaż będziesz głupia, niestety. ps- najpierw ortografia, potem wypociny.

Gość czemu nastolatki
tak kaleczą język polski i używają tej gimnazjalnej nowomowy ? kobieta, jak masz 19 lat to chyba jesteś na tyle dorosła by mówic i pisac jak dorosła osoba a nie jak 13stolatka na swoim "blogasku" supcio, po prostu supcio.....

Gość oigoigogi
Jak się nazywa ten styl w sztuce, taki świeży i naiwny... często w dziełach folklorystycznych... Zaraz poszukam... Bo ten wiersz szubki jest taki... Nie wystudiowany, autentyczny... No jest w nim urok. Mi się podoba.

Gość szubka
dzienx oigoigoi kissssunie dla ciebie! i to bigasy!