Gość piszcie piszcie Napisano Wrzesień 1, 2007 bo z piatku na sobotę ciekawe rzeczy ludziom lubią się śnić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nauzykaa 0 Napisano Wrzesień 1, 2007 nie pamiętam w ogóle ostatnio co mi się śniło. hmm.. ale niektórzy z Was całkiem nieźle śnią ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zoa 1 Napisano Wrzesień 1, 2007 nie wiem za krótko spałam, żeby zdążyło mi się coś przyśnić :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość malpa w zielonym Napisano Wrzesień 1, 2007 mizianie z szefem mi się śniło....:o wiem, wiem....sen na szczęście nierealny, bowiem szef ma wife'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Krece Loka Napisano Wrzesień 1, 2007 Mi dziś jakaś głupota: że ja, jakaś dziewczyna i mój chłopak byliśmy wcieleniami trzech osób żyjących dawno temu w Egipcie, pochodzących z królewskiego rodu :P I wtedy- w Starożytności ona odbiła mi chłopaka, a teraz już w czasach obecnych też chciała :P Nie no, nie powinnam pić alkoholu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mam czarny nick ale Napisano Wrzesień 1, 2007 :) mi sie nila carmen electra i dave navarro.przyszlismy do jakiegod domu wszyscy razem, carmen byla strasznie zmeczona i polozyla sie spac, ale nimzasnela zdjecia koszulke a dave tak delikatnie dmuchnal powietrzem w jej biust, pozniej zrobil mi to samo:) i to bylo takie cholernie przyjemne, ze myslalam, ze odlece.lezelismy tak prawie nadzy gdy nagle zadzwonil dzownek do drzwi i rzeba bylo sie syzbko ubrac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach