Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lusesita Milagros de Dolores

CO WAM SIĘ DZIŚ ŚNIŁO ?????????????????????????????????????????

Polecane posty

Gość Bercikowa
Snilo mi się,że znalazłam małego pieska. :)

Gość jestem Wróbelkiem Elemelkiem
:classic_cool:

Gość parujaca kupa
:classic_cool:

a mnie sie snilo, ze zlalamal obcas i kleilam go jakims super klejem... ale wczoraj mialam dopiero odjechany sen... ze robilam sobie jakis super nowoczesny test ciazowy ktory pokazywal plec dziecka.. no i wyszlo, ze bede miala bliznieta obu plci albo hemafrodyte... co ta pelnia robi z ludzmi :p

Gość dsfdstg
mi sie snil moj byly nauczyciel od mamty :P ' sprawdzal zeszyty i dostalam 3- stwierdzil ze jakym nie miala tylu luk w zeszycie to yby mi 6 postawil... ach Boze co za sen:D

Gość oigoigogi
Dzisiejszych snów nie pamiętam. Ale wczoraj śniło mi się że cała linia tramwajowa wzdłuż długiej ulicy (w moim mieście), to był poziomy wyciąg narciarski, służący zabawie i przemieszczaniu się. Jechało się na nim jak na nartach wodnych za motorówką, można było nawet wyrzucać nogi w bok jak w slalomie i sypać śniegiem. A tego śniegu było sporo... Ech... szkoda że coś takiego nie istnieje.

Gość podszyw LUśki założył
ten topik

Gość tajgerka
aaa mnie sie śnilo, ze biegam po poligonie...potem przeniosalm sie nad morze do portu morskiego, tam byl jakis przeladunek wojskowych cacek i uczestniczylam w jakiejs tajnej misji... wsiadlam z jakąs neiznana mi kobietka do pontonu...i sen sie urwal :(, obudzil mnie pisk opon samochodu...

Gość dziwna noc
ej... naprawdę dziś była dziwna noc... obudziłam się w tym samym czasie co mój chłopak o 3;20... dziwne... on oczywiście nie pamięta co mu się śniło ale mi jakieś głupoty... dużo psów i dużo kotów... i bałam się że rodwiler mojego chłopaka ze mna śpi zamiast niego i mnie pogryzie jak się zapomni;/

Snilo mi sie, ze strasznie chce mi sie pic. Wypilam jedna butelke wody mineralnej, potem druga i caly czas czulam pragnienie. Obudzilam sie i faktycznie niemilosiernie mnie suszylo po wczorajszym chlaniu :D

Gość njikijko
śniło mi się,że byłam w ciąży.Wogóle pełno ciężarnych mi się śnilo...A poza tym sniło mi sie,że chciałam się ppołożyc na kolanach mojego chłopaka i żeby to zrobic musiałam sie nieco przekręcic na łóżku,a jak sie obudziłam byłam na maksa powykręcana na łózku...

Gość oigoigogi
och, tajgerka, uwielbiam takie sny jak ten twój! a mi dziś śniło się że byłam na jakimś pokazie sukni ślubnych i organizacji ślubów i wesel, w wielkim pałacu, pełnym róznych sal... to była jakaś wystawa

Mi się śniło, że wypadły mi wszystkie zęby :O (czytałam artykuł mojego profesora nt. szkorbutu kilka godzin przed snem)

snil mi sie moj ex, to juz ktorys kolejny sen zjego udzialem w ciagu ostatniego czasu.... nie chce sobie nim glowy zawrac, ale mam nadzieje, ze podsiawdomosc nie zamierza mi nic waznego przekazywac...

Gość tajgerka
do la la mi do...pewno myslisz o swym bylym dość czesto...ja tez niestety takie sny miewam :( rowniez bywaja ekstremalne..ale to wynika z mej natury wiec mnie nie dziwią :)

Gość tajgerka
żeby bodajże oznaczają cieżką chorobę :(...ale nie zawsze sie spr choc tyle na pocieszenie :)

a ja jestem za teza, ze podczas snu mozg pozbywa sie wszelkich niepotrzenbych mysli, informacji, ktore nie powinny tkwic w naszej głowie i to sie odzwierciedla w snach :)

Gość tajgerka
no co do mego bylego wszystkie mysli ktore krązą w mej glowie w kólko to sa z pewnoscia zbędne...ale coż bywa czasem tak ze mysli sie nawet o tym o czym nie powinno ;)

czasami tak jest, ze cos uporczywie siedzi w naszej głowie.. wszystko zalezy od tego jaki mamy do tego stosunek :) u mnie nijaki

Gość tajgerka
la la mi do...no to jestesmy w klubie...szkoda ze nie z innego powodu...tylko z powodu SAMCA :(

Gość nikaaa5
Ja to dopiero miałam durny sen :) Mi się sniło, że mój były chciał żebym do niego wróciła i z tego powodu rozbil sobie namiot pod drzwiami mojego mieszkania :P