Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazja Łucja

Jaki jest sens iść na wybory, skoro nie ma na kogo głosować???

Polecane posty

Gość Anastazja Łucja

Gość piekny marian
taki ze jesteś polką i mają Cię obchodzić losy kraju poza tym uważam że kto nie glosuje nie ma prawa narzekać na to co sie dzieje w kraju

Gość jak nie wiesz
,jaki, to może czas powtórzyc liceum, czy gimnazjum[czesc

Gość anastazjo
ale głosować mogą tylko pełnoletni

jak kazdy będzie mial takie podejście jak ty to powtórzy sie sytuacja po ostatnich wyborach... znowu wygra partia, której prawie nikt nie chce! a to tylko dlatego że wszyscy wolą siedzieć na dupie i narzekac niż zdac sobie z sprawe z tego zę każdy glos jest ważny!

Gość ______b
nie ma to zadnego sensu :) 🖐️

Gość oigoigogi
Ja nie głosuję. Wołami mnie nie zaciągną ani żadną groźbą kary czy szantażem i oskarżeniami że nie jestem patriotką. Nie zamierzam się dokładać się do złudzenia władzy i ich bezczelnych twierdzeń że zostali wybrani za wolą narodu - nie przy tym systemie wyborczym, nie przy tym braku odpowiedzialności wobec wyborców!!!

Gość Anastazja Łucja
ja byłam ostatnio na wyborach i chodze zawsze, ale nie mam pojęcie na kogo głosować eh chyba na PO zagłosuje jak ostatnio ale bez przekonania.. bo naprawde nie ma na kogo głosować

Gość ciekwawe czy oni co siedzą
przy korytach i rządzą polską czytaja wypowiedzi kafeteriuszy ja bym im to ostro zaleciła moze wtedy by sobie uswiadomili co o nich mysli naród polski i sami by odeszli

Gość ciekwawe czy oni co siedzą
przy korytach i rządzą polską czytaja wypowiedzi kafeteriuszy ja bym im to ostro zaleciła moze wtedy by sobie uswiadomili co o nich mysli naród polski i sami by odeszli

Gość nie idź niech wygra PIS
grrrrrrrrrrrr

Gość a kiedy
maja byc te wybory?

Gość Anastazja Łucja
no właśnie jedynym powodem dla którego myśle o pójściu jest to żeby PiS nie wygrał. PO jeszcze nie rządziła z tym wszystkich partii to niech pokaże na co ją stać.

Gość nanka123
ja chyba też nie pójdę - bo chodziłam ale to efektów nie dało! to rzeczywiście tylko złudzenie demokracji i tak robią co chcą!!!

Wszyscy z nich rządzili za długo. Teraz liczy się tylko Racja PL - jedyna pragmatycznie antyklerykalna i rozsądna w programie gospodarczo-społecznym formacja .

Gość a ja i cała moja rodzina
idziemy zagłosować na lewicę po raz pierwszy sie tak zmobilizowaliśmy, mamy dość państwa wyznaniowego, i nerwicy natręctw miłościwie nam panujących

Gość nanka123
tak tak facet oni zmieniają się tylko stołkami: jeden tu, drugi tu, a trzeci pójdzie na miejsce czwartego itd.. co wybory to te same gęby