Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona_Zapatrzona

Jaka roznica miedzy 20stka a 30stka?

Polecane posty

Gość Ona_Zapatrzona

Powiedzcie mi babki czy widzicie roznice w swoim zachowaniu majac 20 latek a bedac blizej 30 albo po 30. Niektrozy wogole sie nie zmieniaja. A inni diametralnie. Jestem w polowie czyli 25, niewidze jakis wielkich przemian jedynie co to, wydaje mi sie ze osoby 20letnie uwazaja sie za zbyt madre, pozniej z perspektywy czasu wychodzi to wszystko...

Gość Ona_Zapatrzona
no wpisujcie sie dojrzale i doswiadczone babki ;-) up UP UP!! :-)

Gość wszystkie ladies
wszysko zależy od człowieka niektórzy nic się nie zmieniają a inni bardzo na korzyść lub nie.

Gość blue so blue
majac 20 lat -mialam kompleksy -bedac przed 30 -nie mam -jestem b.pewna siebie -bardziej spontanicvzna - mam wiecej przyjaciol, znajomych -umiem sie smiac z siebie - cos mi sie kola oka jakowas kreska robi, ze niby z esmiechu:) wole sie w wieku 28 niz 20 lat:D jedno to samo bez zmiany - niemozliwosc zakochania sie z wzajemnoscia:D

mam 23 lata, a różnicę jaką przyniosły ostatnie 3 lata odczuwam olbrzymią ... zmieniłam się diametralnie, a może to wydarzenia 3 lat mnie zmieniły... czasem mi wstyd za tamtą 20-latkę :)

Gość AneczkaKatowice36
Wspominając lata młodosci ;-p sądze ze to najglupszy wiek ale tez najtrudniejszy, w pewnym momencie trzeba stanac przed wyborem i dokonac dobrego w ktora strone sie chce isc, a w tym okresie myslenie ludzi jest jeszcze mało dojrzale, za to im wydaje sie ze pozjadali wszystkie rozumy i niewiadomo jak wiele w zyciu przesli. Tak naprawde chyba osiagniecie tej 30stki otwiera oczy na wiele spraw.

Gość gosiaczka
nie ma porownania. jak mialam 20 lat to bylam glupiutka, jeszcze nie wiedzialam co z czym sie je. teraz kolo 30 juz wiem wiecej i jest lepiej

Ja ostatnio mam okazje czasem przebywać w środowisku 20 latków i widzę, jaka jest przepaść mentalna między mną, a nimi, choć są wyjątki potwierdzające regułę.

Człowiek się zmienia, odgrywa w życiu różne role, napotyka na swojej drodze różnych ludzi, którzy na niego mocniej lub słabiej wpływają. Ludzie są różni - jednio się bardziej zmieniają, inni mniej. Znam niejedną dwudziestolatkę dojrzalszą od niejednej trzydziestolatki. Z facetami też bywa różnie. Czasami różnica m-dzy 20- a 30-letnim facetem kończy się na wyglądzie.:)

Gość Marek 36
Kobiety ok 30-tki wiedzą, czego chcą...w łóżku :)