Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktosik ktosik ktosik

idealne pary?

Polecane posty

Gość ktosik ktosik ktosik

czy sa malzenstwa idealne?czy istnieja pary,które igdy się nie zdradziły i do konca zycia są sobie wierne?

Gość jesli do konca zycia są razem
tzn ze juz nie zyja, czyli nie mozna powiedziec ze takie pary malzenskie są , tylko ze były:)

czy sa malzenstwa idealne?--- nie, nie ma idealow, w kazdym malzenstwie zdarzaja sie chocby drobne nieporozumienia. czy istnieja pary,które igdy się nie zdradziły i do konca zycia są sobie wierne --- tak :)

Gość tam dzie diable
nie ma takich par a jeżeli komuś się wydaję że są tzn że tam jest dużo gry olivia świetny opis w stopce.

Gość tra a ta
ja i moj narzeczony jestesmy swietnym na to dowodem!

Gość smutna_N.
Nie ma par, w ktorych nie bylo nieporozumien ani zdrady. Zreszta, zalezy o jakiej zdradzie mowimy: fizycznej, psychicznej czy takiej i takiej? Nie wierze w to, ze sa ludzie, ktorzy nawet nie mysleli o zdradzie, nie mieli chwili slabosci. Zdrada to przeciez niekoniecznie przespanie sie z kims, nawet powiedzenie komus innemu \"kocham\" jest chyba zdrada... Dlatego ja uwazam, ze nie ma par w ktorych nie bylo zdrady, niektorzy po prostu sie do niej nie przyznali, nie przyznali sie, ze zauroczyli sie (chwilowo) w kims innym. W zyciu nie mozna byc niczego pewnym, cos o tym wiem...

Gość smooth criminal
Sa pary, w ktorych ne ma zdrad. Nieporozumienia zdarzaja sie wszystkim, do zdrady natomiast przyznaje sie okolo 30% Polakow. To bardzo duzo, ale to nie sa wszyscy.

Gość bzyhila
Nie ma niczego pewnego na tym świecie. A "nie opuszczę Cie aż do śmierci" to frazes z bajek z 1001 nocy .........