Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość dedede

tarlisnki

Polecane posty

Gość dedede

Wredne kobiety Zaloguj się E-mail OnetHasło Niepoprawne dane Objaśnienia Loguj się bezpiecznie Zapomniałem hasła Szkoda mi mezczyzn. Ktos puscil plotke o szlachetnej naturze kobiety i faceci w to uwierzyli. A tymczasem jest zupelnie inaczej. Kobiety nie ustepuja w agresji niczym mezczyzna, jednak ich agresja jest bardziej subtelna (bo przeciez same sa bardziej subletne - tak przynajmniej twierdza) i wyrafinowana. Facet jak sie wkurzy, to ci o tym po prostu powie. Kobieta nie. Kobieta odczeka i zaakatuje, kiedy najmniej sie bedziesz tego spodziewal. Ulubiona bronia kobiety jest plotka i intryga, z powodzeniem stosowana wobec innych kobiet i mezczyzn. Podczas kiedy mezczyzni zajeci sa rozwiazywaniem globalnych problemow lub wymyslaniem roznych przydadtnych przedmiotow (z ktorych kobiety chetnie korzystaja), kobieta poswieca cala swoja energie na intrygi, podkladanie swini i podkladanie nogi. Znasz najswiezsza plotke na swoj temat ? - mozesz byc pewny/a, ze autorem jest kobieta. Inna metoda regularnie stosowana przez kobiety jest manipulacja - "Gdybys mnie kochal, nie szedlbys teraz na mecz!" albo "Gdybys mnie kochal, kupilbys mi te torbe, plaszcz, piersciec, auto..." Biedak taki kupuje i siedzi w domu i nawet wyzalic sie do kolegi nie moze , bo tamtem tez juz nie wychodzi do knajpy na piwo, bo przeciez kocha. Kobiety to sadystki, kiedy teatralnym placzem i wylanymi lzami nie osiagnely efektu, wtedy probuja sadystycznego milczenia. MILCZA. Lub maja tylko jedna odpowiedz - "Bo ty niczego nie rozumiesz". W ogole wedlug wielu kobiet faceci sie do niczego nie nadaja - nie mozna z nimi prowadzic psychologicznych rozmow (najlepiej przez telefon w godzinach jego pracy), nie ma mowy o romantycznym wieczorze, kiedy gra jego ulubiona druzyna, nie mozna z nimi pojsc na zakupy, bo w piatym obuwniczym juz brak im koncetracji. Niektore kobiety maja wobec swoich facetow tak nierealne oczekiwanie - nie przyjdzie im do glowy, ze same nigdy tych oczekiwac nie spelnilyby. I co najwazniejsze - nie prawda jest, ze kobiety sa bardziej wierne, prawda jest, ze dzieki zapobiegliwosci i fantazji zdrade lepiej potrafia ukryc. Dlatego faceci - nie dajcie sie.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować