Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tygyska

długość włosów łonowych

Polecane posty

Gość tygyska

witam. pytanie do kobiet (bo zauważyłam, że mężczyźni także zaglądają do kafe...). Jaka jest długość waszych włosów łonowych? Od razu zaznaczam, że nie jest to kolejne 'świntuchowe' pytanie. Byłam ostatnio u lekarza, pani doktor pytała się mnie o owłosienie (ogólnie, nie miała na myśli żadnego konkretnego miejsca) - czy nie za duże, nie za gęste itp itd... Nie mam z tym żadnych problemów, ale zastanowiły mnie te łonowe... Nie wiem, czy mieszczą się one w granicach normy, że się tak wyrażę ;) są takie podchodzące pod 5 cm... wiem, że większość z was się goli, ale nie wszystkie - i na wypowiedź tych właśnie liczę :)

Gość lol1500
zaroslas troche.... :|

Gość brukselkaa
hej ja dzis własnie sie przycięłam troche ale przed zabiegiem moje włosy tez miały na oko koło 4- 5 cm .

Gość M2k
ehhh nie znosze byc taka zarosnieta...:o

Gość przecież lekarzowi
nie chodziło o dlugość włosow na głowie, pod pachą czy łonowych. Pytał o owłosienie, które np pojawia się na brzuchu, klatce piersiowej u kobiet, na plecach czy przesadnie duże ilości na rękach czy nogach. Bo to już choroba. W miejscu o którym piszesz długość nie ma żadnego znaczenia :-)

Gość 4-5 cm wlosy na
pisi bleee ;)

Gość brukselkaa
natura only natura :P

Gość tygyska
ja ci dam blee ;) a tak na poważnie to chyba trzeba coś z tym zrobić (bo mi się wcale nie uśmiechają te 5-centymetrowe 'przyjemności' :) )

Gość haftnelam sobie
fujjjjjj...jesli juz "tam" sa wlosy to na niewicej niz 0,7cm!!!

Gość nadziejka4793
Ja chyba nigdy w zyciu nie miałam takich włosów od kiedy pamietam goliłam i do tej pory golepsioszke codziennie. Moj chlopak uwielbia miziac mnie jak psioszka jest gładziutka z reszta ja sama nie lubie nawet dziennego zarostu bleee....ja Wy pokazjecie sie w kostiumach z takim zarostem...?

Gość 4-5 cm wlosy na
;) moj facet takie ma hih :) ja depiluje sie od wiekow wiec nawet nie pamietam jak to jest miec taki "busz" ale kto co lubi :) nie kazdemu facetowi podoba sie "lyso" , moj nie mial by nic przeciwko 4-5cm wloskom ale ja nie lubie i juz :)

Gość tygryska.
jakoś nie mam problemu z kostiumem. mam normalny, bez większych wcięć, żadne tam spodenki - normalny. i mi nic nie wystaje ;)

Gość a ja miałam 7 cm
:O Ale było to dawno temu:)

Gość masturbatorka-nr-1
ja miałam takie długie, jak tylko zaczęłam dojrzewać :P teraz sie golę, ale nie lubie na łyso, bo mój man nie chce się kochac z dzieckiem.

Gość adi29
uwielbiam długie łoniaki u kobiet, zanim zgolicie zapytajcie swoich partnerów, dla mnie mogą mieć 10cm :) sam mam długie

Gość gość
Jestem chłopakiem i od jakiś 3 lat golę w tamtych okolicach wszystko. Ale ostatnimi miesiącami zostawiam sobie czasem tak do 2cm, a potem znów golę na zero. U dziewczyn lubię na zero, ew. jakiś cieniutki paseczek z krótkich włosków. Podnieca mnie taki widok bardzo.

Gość gość
Znalazły się poprawiaczki natury jasna cholera. Chyba tylko jakiś zboczeniec będzie się kochał z takim 20,30,40,50 - letnim dzieckiem. Kobiety bądźcie kobietami, nie poprawiajcie natury, opalajcie się w kostiumach, żeby wasz facet w czasie seksu widział, że to białe jest tylko dla niego, a to czarne między nogami świadczy, że jesteście kobietami. Nauczcie się chodzić w mini sukienkach, pończochach i na szpilkach. Wyglądajcie jak dziewczyny a nie jak chłopaczary.