Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sympatyczkaxxxx

Ciągła sielanka w życiu nie prowadzi do niczego dobrego!!

Polecane posty

Gość anna18
dziewczyno, kazdy wybiera to co mu pasuje... ja wybrałam medycyne i tak zapierdzielam na studiach że sobie tego chyba nie wyobrażasz...ty zdecydowałaś że pójdziesz na zaoczne i będziesz pracować to twoja sprawa, nikt cie na tym forum nie dzięcie podziwial ani łaskotal twojej próżnosci...

Gość ja studiuje pielegniarstwo ...
zajecia praktycznie caly dzien ...tak samo jak kolezanka z medycyny :) zapierdzielam caly dzien ... Ciekawe co droga autorko studiujesz ??? Sa kierunki, ktore trzeba studiowac dziennie :) Nie wyobrazam sobie dobrego lekarza, prawnika, pielegniarki, architekta po studiach zaocznych :(

a gdzie studiujesz?? Bo mój kuzyn studiuje budownictwo na studiach dziennych na polibudzie, przez cały czas pracuje i jeszcze ma stydendium;) ps. ja też studiuje medycyne:)

Piszesz że nienawidzisz luzaków, a coś czuję że im po prostu zazdrościsz :P Ja studiuję dzienni 2 kierunki, kasę mam z kredytu studenckiego + jakiś grosz od rodziców od czasu do czasu (więc też prawie sama się utrzymuję, pomimo, że rodzice dobrze zarabiają). Mam czas na naukę i imprezy. Weekendy spędzam w towarzystwie rodziny lub przyjaciół i dobrze się bawię. W wakację zawsze jeden miesiąc pracuję, ewentualnie 2, a wolne spędzam znowu na dobrej zabawie :) Jestem szczęśliwa i nie muszę sobie udowadniać na forum, że ludzie mojego pokroju to obiboki tylko dlatego, że ja mam tak źle (przyp. autorki).

Gość wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
coż ja jestem na studiach dzennych - dla mnie te studia sa trudne, nie potrafie ściagac, wykorzystywac ludzi by za mnie robili a zreszta zeby móc ludzi wykorzystywac to trzeba miec to cos, co sprawia ze ludzie sami sie prosza by za ciebie robic... mam takich ludzi, nie chodza nigdy na wykłady, na kolokwiach czesto przedstawiaja zwolnienia, wszystko maja od zyczliwych, ucza sie na ostatnia chwile a ze potrafia sciagac i wykorzystuja innych to wychodza na tym bardzo dobrze ale to nie znacza ze wszyscy tacy sa i inna sprawa tacy ludzie zdarzaja sie na dziennych i na zaocznych na zaocznych tez rodzice moga płacic za studia

Gość do wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww
wTY WREDNY KUJONIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość wdwddwdqd
zazdrosniczka z ciebie..zazdroscisz nam sielanki ot co 1!!!hehe

Gość rakijajestdobra
symoatyczka co to za banalne stwierdzenie, że życie uczy życia..jak masło maślane.1!!!

Gość ddddddddddddddddddddddddddddd
sympatyczna tlo Ty nie jestes, ale raczej zawistna i zazdrosna, ze inni maja lepiej

Gość ddddddddddddddddddddddddddddd
ZALISZ SIE CZY CHWALISZ????????????

Gość green kitten
ty chyba myslisz,ze w Twoim wieku nikt nie ma obowiazkow,nie uczy ise i nie pracuje(oprocz Ciebie oczywiscie).w jakim swiecie zyjesz?A Twoje wypowiedzi wcale nie swiadcza o tym,ze jestes dojrzala,wrecz odwrotnie.Studia dziennie to na pewno nie jest strata czasu,nie kazdy na studiach dziennych tylko imprezuje.Poza tym zobacz,jak ciezko jest sie dostac na dzienne,a Ty piszesz,ze gdybys tylko chciala,to bys sobie poszla,moze najpierw oszacuj swoje umiejetnosci ,a pozniej pisz takie rzeczy.Chyba,ze masz na mysli jakas podrzedna szkole

Gość dqdwdee
sympatyczka jestes idiotka!!

Gość kajuta222
e tam ale pieprzysz

Gość fajka7373
a na studiach dziennych wcale nie ma sielanki, zreszta co Ty mozesz, o tym wiedziec jak studiujesz zaocznie??

Gość edwd
tralalal ale pieprzysz głupoty..od rzeczy

Gość dqededweqddedqededed
masz juz żółte papiery sympatyczko???

Gość do green kitten
zgadzam sie w 100 %