Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona smutna

nie daje rady........

Polecane posty

Gość ona smutna

Jestem wykonczona, mama krzyczy na mnie codziennie czasem nawet nie wiem juz o co:( Sprzatam, gotuje, robie zakupy. Umawiam sie z chlopakiem kiedy jej pasuje, bron boze gdy nie ma jej w domu.Jedyna rzecza jest to, ze jeszcze nie pracuje, ale studiuje dziennie mam zajecia w ciagu roku do 17 czasem 20 godziny, nie moge podjac stalej pracy:( Nie prosze ja tez o jakies pieniadze, sama kupuje mi ubrania, jedzenie i to co niby mi potrzeba. Codziennie gdy wraca z pracy krzyczy na mnie, czuje sie bezradna...pomozcie. Mam 22 lata.

Wiesz, wydaje mi się, że jesteś w takim wieku, że powinnaś podjąć konkretną decyzję: albo zacisnąć zęby i skończyć studia w tych warunkach, albo poszukać pracy i przenieść się na zaoczne. To tylko takie propozycje, ale warte przemyślenia. Jesli po prostu potrzebujesz pogadać, to dobrze trafiaś:)

Gość ona smutna
ale widzisz nie stac by mnie bylo jeszcze na wlasne mieszkanie a rodzice sa bardzo konserwatywni, mieszkanie bez slubu nie wchodzi w gre......zreszta on jest moim rowiesnikiem, tez jest na dziennych studiach, szkoda byloby rezygnowac bo to studia techniczne i kazde laboratoria cos daja, jest wiecej praktyki a pracy w swoim zawodzie jeszcze bym nie dostala:(

Więc nie pozostaje Ci nic innego jak zacisnąć zęby. Ja bylam typem buntownika i oduczyalm moich rodziców mieszania się w moje życie, chociaż w wieku 29 lat nadal z nimi mieszkam:). Ale pracowalam na wlasny rachunek i nie bralam od nich nic...Teraz już się nie mieszają, choc i tak czasem zdarza im się coś wymsknąć;)

Gość ona smutna
tez bym tak chciala...tata jest w porzadku, a mama ciagle teksty, ze nie powinnam sie czesto spotykac z chlopakiem bo nie wiadomo co z tego bedzie, albo jakies inne, ze nic nie robie... a co mam robic jak na dywanie nie ma juz ani jednego pylka, obiad jest dwudaniowy i deser.

Gość ilonusia
z moja mama jest podobnie i tez mam 22lata mam o tyle lepiej ze mieszkam z chlopakiem ale wieczorami musze przychodzic do mamy pokoju i tam spac czasami juz tego nie wytrzymuje zeby gdzies wyjsc musze niec pozwolenie od nie i caly czas gada mi ze dajemy jej za malo pieniedzy a dajemy co miesiac po 200 zl i do tego zawsze cos kupimy przy czym ja zarabiam marne 600 zl czy to jest naprawde tak malo te 400 zl???????:(( czasami psychicznie juz nie wytrzymuje bo wiecznie jest to samo:(

Gość nalesnik
to przejebane...... ja na moja matule czesciej krzycze niz ona na mnie hhehe wkurza mnie tylko jak mi mowi zebym sobie chlopa znalazla.. porozmawiaj z nia szczerze. powiedz jej ze ciebie to rani jak bez konkretnego powodu krzyczy na ciebie!!!!!!!! moze ma jakies problemy z ktorymi sobie nie radzi............ a ty jestes jedyna osoba na ktorej moze sie wyzyć!!!!!!!!!!!!!

Gość dlaczego nie
pracujesz, nie rozumiem masz zajęcia od 17-20 więc do poludnia z powodzeniem możesz iść do pracy, a nie siedzisz w domu i wysłuchujesz matki krzyki ...