Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niech tylko pomyślę

Żadnego seksu od roku - chcę odejść!

Polecane posty

Gość niech tylko pomyślę

Nie kochaliśmy sie od ponad roku z moim facetem. Mamy kilkumiesięczne dziecko - nieplanowane, na poczatku ciąży były ciagłe kłótnie (on chciał żebym usunęła) - wtedy o seksie nie było nawet mowy - to jasne. Nie odeszłam wtedy (choć może powinnam) ale teraz już nie wytrzymuję. Jesteśmy razem, mieszkamy wspólnie, on odkrywa co to miłość (wcześniej byliśmy luźnym związkiem), a ja... stygnę. Zajmuje sie maleństwem, jestem na urlopie macierzyńskim, brak mi czasu żeby zrobic coś dla siebie. Wszystko tylko dla niego i dziecka... Nie tesknie za samym seksem, ale skoro sie kochamy to chyba normalne że ze sobą śpimy. Dałoby mi to poczucie bezpieczeństwa. A tak zastanawiam się czy inne laski na tym nie korzystają. I przestaję mu ufać... Ucieknę ;(

Gość odejdź bo umrzesz
psyche Ci siądzie on na pewno ma dupy na boku uciekaj!

Gość niech tylko pomyślę
A dziecko?

Gość piwo karmi
albo gej

Gość MaLuTkA-
Ja nie mam seksu od 5 lat i cio? Jakos żyje... Ale to jest straszne :-(

Gość piwo karmi
nie martw sie o dziecko, ono nie straci ojca, a wychowywanie sie w domu bez uczuc wcale ni ejest lepsze niz rozwiedzeni rodzice

Gość niech tylko pomyślę
dom nie jest bez uczuć.. tylko bez seksu.

Gość do pralni dywanów zanieś
przecież on nie chce i nie chciał tego dziecka - powiedziałaś, że chciał aborcji. co to znaczy "uczy się kochać'" - żadne wytłumaczenie. Ty byś chciała, żeby on Ciebie i dziecko kochał. Ale nie kocha. bierz dziecko i spierdalaj od niego jaki masz problem? Nie męcz siebie i nie męcz dziecka.

Gość piwo karmi
w kazdym razie cos jest nie tak

Gość niech tylko pomyślę
tak bym chciała. tylko co mam mu teraz powiedzieć - nie bzykamy się więc spadaj?

Gość niech tylko pomyślę
oprócz tego nie mam co do niego żadnych zastrzeżeń. Czuły, opiekuńczy.. tratatata... A dziecku co powiem - mamusia zastawiła tatusia bo nie chciał jej pier...

Gość niech tylko pomyślę
Zapomniałam dodać, że on chce miec ze mną więcej dzieci. Hmm.. może powinnam mu powiedziec skąd się biora dzieci.

Gość piwo karmi
ale tu nie chodzi o pie^^^lenie tylko o normalne zdrowe stosunki miedzy facetem a kobieta, sex to naturalna potrzeba, Kosciol daje rozwod z miejsca gdy malzenstwo nie jest skonsumowane. normalnie facet powinien miec pociag do swojej kobiety, a on jest jakis dziwny... ps. znam taki sam przypadek, sa ze soba od 20 lat i jak bylo tak sie nie zmienilo, nadal zero seksu, zero pocalunkow, zero wogole wszystkiego , podejrzewamy ze ten facet to gej ukrywajacy sie albo jakis aseksualny