Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sophie1993

Odpowiednia pielęgnacja twarzy

Polecane posty

Gość Sophie1993

hej:)Mam cere mieszana i ogromna ilosć wągrów na nosie.CZasem wyskoczy mi jakis bolący wulkan na brodzi,czole lub koło nosa:P macie może jakieś propozycje kosmetyków,które cos zdziałaja? jakich wy urzywacie?

Ja z czystym sercem polecam krem apteczny Brevoxyl. Kosztuje ok 20 zl ale czyni cuda. Przez pierwsze 2 tyg smaruj nim buzie rano i wieczorem, potem tylko na noc. Polecam dodatkowo na noc nawilzanie jakims dobrym kremem, bo brevoxyl bardzo wysusza. Ja robie tak -- smaruje na noc twarz Brevoxylem, odczekuje ok20 minut i nakladam tłusty krem oliwkowy Ziaji. Efekt - cudowna, wygladzona buzia bez syfkow!

AAhelp do cery atopowej---na przebarwienia ci pomoze iwostin --- na tradzik i wągry ci pomoże oba przetestowalam na sobie uzywaj ich na zmiane, raz ten raz tenAA 15zł iwostin 23zł do cery tlustej i ze sklonnoscia do tradziku do kupienia w aptece

ja mam skóre mieszaną - co sie rowna wągry, pryszcze, tłusta skora w strefie T i suche poliki :O - stosuje ziołowe parówki - komponuje je sama - zioła ktore najczesciej wykorzystuje to rumianek,szałwia, pokrzywa, skrzyp - po takiej parówce nakładam maske z glinka- polecam firmy dermaglin.Wykonuje to raz w tygodniu, czesto tez probuej domowych maseczek. A na codzien, krem nawilżąjacy, krem matujący, żęl oczyszczajacy, olejek herbaciany na pojedyncze pryszcze i tyle jesli chodzi o pielegnacje to tyle

Stosuje Brevoxyl juz pol roku i jeszcze nic mi ze zdwojona sila nie wrocilo.