Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurczefelek

Okres!!!!Ciąża!?!!?!!

Polecane posty

Gość kurczefelek

10 dni spóźnia mi się okres. Mam lekki stan podgorączkowy. Mam 2 pytanka: 1) czy podwyższona temperatura (i samopoczucie człowieka jakby go brała choroba) może wsytepować przed okresem??? 2) może jestem w ciąży??? na co powinnam zwracać uwagę???

zrob test i bedzie wiadomo, kobieta ma podwozszona tem o jaies 6 kresek jak jest w ciazy, ale rownie dobrze nnie musi miec zadnych objawów

Gość kurczefelek
Kto mi jeszcze pomoże?????????

Gość kurczefelek
holo alo pomocy

Gość kurczefelek
to znów ja

Gość po-wakacyjne tematy
jak co roku:( TEST zrobić i dupy nie zawracać.Co wyjdzie napisać:)

Gość dokladnie
zrob test zakladajac ze jest juz 10 dni po spodziewanym okresie to mniejwiecej moze byc 25 dzien ciazy, choc lekarze dodaja do tego jeszce dwa tyg. Jesli jestres w cizy to test wyjdzie na bank. Inaczej tego sie nie dowiesz koszt oklo13 zl

Gość kurczefelek
ale chodzi mi o temp.-czy ona wzrasta przed okresem????

Gość dokladnie
wiesz co poogladaj sie troche, przyjzyj sie troche sobie, to jest taki czas gdzie widac ze cos sie dzieje jak to ciza choc nie sadze. twoj mocz powinien byc ciemniejszy i intensywnijeszy w zapachu., dotkinij swojego podbrzusza ponaciskaj i spr czy jest taki jak zawsze czyli jedrny raczej jakby pelny czy rozpulchniony ciemniejsz brodawki ale w tym okresie to chyba jeszce za wczesnie drazniace zapachy chyba tyle na temat

Gość temp
to wzrasta z tego co pamietam podczas dni plodnych

Gość kurczefelek
dodam, że puszczałam sie z psem i kloszrdami..

Gość kurczefelek
a Ty się nie podszywaj pod innych idioto!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Rokksii
Mi się okres spóźniał 3 miesiące.Odchodziłam od zmysłow.Wydawało mi się że mam jakieś inne podbrzusze,ciągle chodziłam siku,spałam popołudniami co nigdy wcześniej mi się nie zdarzało,byłam rozdrażniona,miałam grype(w maju)bolały mnie jajniki.Zebrałam się w końcu na odwage iPOstanowiłam po 2 miesiącach zrobić testy wyszły negatywnie,poszłam jednak do ginekologa stwierdził,że narazie nie może wykryć ciąży bo coś tam coś tam ale raczej niee.Przepisał mi Luteine takie tabletki podjezykowe za 3 zł ktore niby wywołują okres.Nie brałam tych tabletek bo stwierdziłąm,że za 3 zł cudów nie uczynią.I tak czekałam,czekałam aż w końcu po miesiącu dostałam.Wcześniej miałam regularny okres co 38 dni a teraz mam co 76-78.Także głowa do góry nie przejmuj się za bardzo.Chociaż wiem jaki to stres

Gość Natalia_mama
A ja mam pytanie a pro po wody. Czy podczas karmienia ważne jest jaką wodę pije matka?