Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cold_Cat

Powiem jego żonie

Polecane posty

Ja mam 22 lata, on 35, i układ był czysty. Jesteśmy dorośli, lubimy się, oboje tego chcemy więc sypiamy ze sobą. Wiedziałam że jest żonaty i nie miałam zamiaru mu czegokolwiek psuć. Zresztą jeśli chodzi o romanse mam zasadę, że dopóki facet jest w porządku wobec mnie to ma gwarancję że ja będę w porządku w stosunku do niego. Nie należę do rozhisteryzowanych czy też łatwo zakochujących sie kobiet i póki co romanse mi odpowiadają :) Po kilku miesiącach (a dokładniej chyba w marcu) stwierdziliśmy że nam się troche już nudzi a przecież nie o to chodzi żeby się spotykać na siłe więc wypiliśmy piwo, jeszcze raz poszliśmy do łóżka i ok :) Przecież romanse nie trwają wiecznie :D I wszytsko byłoby ok, gdyby nie fakt że powierzyłam mu 2 000. Nie będę opisywać szczegółowo interesów, ale pieniądze te przepadły ewidentnie przez jego niekompetencję i niesłowność. W dodatku żeby się dowiedzieć że przepadły musiałam dopaść go osobiście, bo chyba nie miał zamiaru odbierać telefonu ;) A i tak dowiedziałam się o tym dopiero niedawno Nie mam żalu o ten były romans, bo zbytnio się do ludzi nie przywiązuję :P Nie mam żalu o sam fakt stracenia moich pieniędzy, bo z pieniędzmi na ogół wiąże się ryzyko :D Jestem tylko wsciekła że stracił te pieniądze ze swojej winy, choć w łatwy sposób można było tego uniknąć, i o to że unikał kontaktu żeby mnie o tym poinformować. Jak już mówiłam, dopóki ktoś jest w porządku wobec mnie, to i ja jestem ok. Ale w tym przypadku nie będę ok :) Ma żonę (i dziecko, nie pamiętam iluletnie, ale kilka chyba). I powodowana ewidentną wściekłością poinformuję jego żonę o sprawkach męża ;) Nie mam na celu tego żeby sie rozwiedli, bo co zrobią to nie mój biznes. Natomiast jest to chyba jedyna rzecz która może zrobić na nim wrażenie i która może mu dokopać :) Nie piszcie mi tu o niszczeniu rodziny, niewinnej żonie, dziecku itp - jestem zimna i nieczuła :D Muszę na nim sobie odreagować mój stres (bo związany z nim, to i na nim odreaguję ;) ). A że ktoś będzie musiał ponieśc tego konsekwencje i niestety będzie to jego żona, to już samo życie... Zresztą, niedawno wyczytałam gdzieś że życie jest jak kuchnia - nie da się niczego zrobić nie brudząc sobie rąk :D Nie bardzo mam jak zdobyć jej numer telefonu, więc niestety chyba będę musiałą pod jego nieobecnośc złożyć żonie wizytę. Odwagę mam, rzucania się na mnie z pazurami się nie boję ;) oświecę tylko babkę i pójdę ;) \"Dzień dobry, chciałam tylko poinformować że miałam romans z pani mężem. Jeśli chce pani o tym pogadać to służę uprzejmie. Jeśli nie to do widzenia i powodzenia\" ;) Chociaż nie powiem, lekki stres jest, bo pierwszy raz będę musiała zrobić coś takiego :) Ale że nie należe do wybaczających, a chłop za swoje dostać musi, to nie mam wyjścia :D

Gość żałosna jesteś

Ty na poważne taka jesteś? Czy jaja sobie robisz? Jak masz się mścić, to zemścij się na nim a nie na zonie i dziecku. Weź pod uwagę to, że nie znasz tej kobiety a ona nie musi być potulną myszką.

Gość jego żona...
zasłużona kara cie spotkała..

Gość A powiedz
niech wie jakiego ma gnojka

Gość trzeba być
suką w tym chorym świecie.

Tylko tak nisko upadłe kobiety szukają zemsty na kimś, kto niczemu nie jest winien :(

Gość mam nadzieję ze żona
zachowa zimną krew, zaprosi cię do środka , zamknie drzwi, schowa klucz i zadzwoni po swojego męża żeby natrzaskał ci po r...

Gość popieram wyzej szkoda tylko
ze przez taka suke jak ty musi cierpiec Bogu ducha winna zona. Jestes nikim, ale pewnie sama o tym wiesz dlatego sie pocieszasz, ze niby taka wyrachowana i nieczula jestes. Pewnie nikt cie nie traktuje powaznie, wszyscy sie z toba bzykaja i maja cie w dupie.

Gość dziwni jestescie
a moze dran sie czegos nauczy chcecie zeby oklamywal ciagle zone tego chcecie????? to sami tak miec kiedys bedziecie

Gość dziwni jestescie
popieram wyzej szkoda tylko dlaczego ona jets nikim, miala z nim uklad kochac nie musiala, dlaczego jest suka??? lepiej zeby zona nie wiedziala.....tez ukrywasz przed partnerka/partnerem zdrady zalosne zona powinna wiedziec facet powinien oberwac taki palant nie zasluguje miec zone

Gość jeszcze mu
idiotka zaplaciła

dokładnie ,wiesz starałam sie w czuć w twoja sytuacje i wiesz co?? w życiu bym tak nie postąpiła...powiedz mu ze kasę ma ci oddać ale tobie o kasę nie chodzi!! wiec tym bardziej nie rozumie cie:classic_cool: jeszcze młoda jesteś i pusta z tego co widze...,ale kiedyś będziesz tego załowac ...i bedzie za późno.

Gość A ja wam powiem że
hahaha...to prowokacja ...hahah ale powiem dobra :D

Gość zgadzam sie z opinia ze jest
nikim. Dlaczego? Dlatego, ze sama napisala, ze lubi romanse, dlatego, ze ma je z zonatymi, ktorzy traktuja ja jak tania dziwke: wyruchaja, wykorzystaja, a ta jeszcze im wkreca sie w dupe dajac kase, a oni odchodza majac ja w dupie. Dlatego jest nikim.

Gość i bardzo dobrze
niech drań wie, że bezkarnie nie można zdradzać!!!!!!!!!!!!!!

Moje romanse - moja sprawa :P A żona jest z gatunku takich \"mocno kościelnych\", spokojnych ;) Pisałam że romans to był romans, sprawa bezboleśnie dla obojga byłaby zamknięta gdyby nie fakt że wpakował moją kasę w interes o który nie umiał zadbać Gdyby powiedział żebym nie dawała mu kasy bo będzie mial napad lenistwa, to tera oboje mielibyśmy tylko miłe wspomnienia :D Swoją drogą, same święte tu siedzą :P

Gość dziwni jestescie
moze i jest nikim bo sie nie szanuje.... ale kim jest tenzdradzacz jemu powinno sie oberwac! nie mozna klamac zony

A, i macie dziwne wyobrażenie o romansach... Ja ze wszystkimi moimi byłymi kochankami (akurat oprócz tego jednego :D ) ciągle się kumpluję :P Jestem zdania że dwoje darzących się sympatią ludzi może pójśc ze sobą do łóżka jeśli czują taką potrzebę, a gdy fascynacja seksualna wygasa to skoro wcześniej się kumplowali to dalej mogą to robić :D I to się fajnie sprawdza :)

Gość kllllllakkaka
Nie wiem, czemu na nią tak naskakujecie. Ja jestem za. Mam kobita jaja. Facet zachował się po prostu nieuczciwie. Pieniądze to pieniądze, dług trzeba oddać. Ja bym nie miała odwagi tego zrobić, ale popieram autorkę. A romansami się brzydzę i żonie nie zawadzi się dowiedzieć z kim żyje.

Gość A ja wam powiem że
:O:O:O:O

W sumie to ja nie wiem, czego sie ludzie czepiaja... a koles jakis durny wyjątkowo - ryzykowac przez takie drobne pieniądze.... morał za to mogą sobie wyciągnąć wszystkie \"mocno koscielne\" panie, ktore na tym forum produkuja sie na temat zakazywaniu ogladania facetowi wszystiego na czym widac gołą dupe i uznawaniu sexu oralnego jako Sodome i Gomore do kwadratu... Wy mu nie dacie, pojdzie gdzies indziej... proste

Gość pomarańczowa alternatywa
Opisane układy są bardzo funkcjonalne, o ile obie strony dotrzymują warunków. On dał ciała - uważam, że powinien za to zapłacić. Nie z wściekłości - ale dla wyrównania rachunku. Tego rodzaju układy na tym właśnie bazują - na równym rachunku. Uważam, że to właściwe rozwiązanie w tej sytuacji - zburzenie równowagi jest najgorszą rzeczą, jaką mógł zrobić.

Gość zezowata999
kur-wa,to kur-wa i nad czym tu dyskutować?

pomarańczowa alternatywa - i o to chodzi :) Z innymi facetami układy ciągle są fajne i choćby mnie żywcem przypiekali nikomu na ich temat nic nie powiem - bo oni są wobec mnie w porządku. Romans to romans ale, tak jak zostało napisane, pieniądze to pieniądze. Nie chce ich oddać, będzie afera :)

Gość vraiment
Naprawde stac cie jedynie na zaciagniecie do lozka 35letniego zonatego faceta? musisz miec niska samoocene.

ja nie rozumiem, czemu sie jej czepiacie? co ja obchodzi jakas obca baba? to facet slubowal jej wiernosc, a nie autorka...

Gość vraiment
nie czepiamy sie, zgadzam sie, ze to facet slubowal i to on jest nie wporzadku w stosunku do zony, ale wiem takze, ze 22 latki sypiajace z duzo starszymi facetami to osobki o zanizonej samoocenie i tyle.

Gość kobietaaaaa
zona powinna sie dowiedziec, jaki kochajacy jest jej maz. Zaboli ja, ale jej prawda sie nalezy...jescze jest mloda, podejmie decyzje, teraz ma szanse jescze ulozyc sobie zycie z kims wartosciowym., A on niech zdechnie