Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość turboszczotka

Kto z was ma odkurzacz ZELMERa?????Mam PYTANIE....

Polecane posty

Gość turboszczotka

A dokladnie chodzi mi kto z was ma turboszczotke?

Gość turboszczotka
czy ona naprawde spelnia swoje funkcje??czy zbiera dokladnie siersc i wlosy??

Gość turboszczotka
Prosze Cie powiedz mi szczerze czy ona jest rzeczywiscie tak rewelacyjna?

Gość turboszczotka
mam w domu 2 pasy i dostaje szału....mam zelmara magnat i mysle o dokupieniu tej szczotki ale nie wiem czy ona rzeczywiscie dziala jak zapewnia producent

Gość turboszczotka
ale czy duzo ułatwia odkurzanie dywanu??czy widzisz jakas dużą róznice miedzy turboszczotka a zwykjla nakładką?

Gość turboszczotka
Z tego co wiem ta szczotka to do dywanow i wlasnie mnie to interesuje....bo moj magnat ze zwykłą nakładką na parkietach radzi sobie bardzo dobrze ale jak juz odkurzam dywan to siersc jakby przyklejona dalej zostaje w swoim miejscu...

Gość turboszczotka
prosze o rade tych co maja dywany...

Gość turboszczotka
Mam okazje kupic ta szczotke po 60 zl ale chcialabym sie najpierw upewnic czy w ogole warto wydawac na to kase

Gość turboszczotka
??

Gość turboszczotka
warto?

Gość turboszczotka
niewarto?

Gość tez wymyslił ze opole to
ja tez mam odkurzacz Zelmera ale teraz sam nie wiem jaka mam szczotke bo za bardzo nie wiem jak wyglada ta turbo szczotka zaczekaj chcwilke to sparwdze na necie czy to ta sama co ja mam ok

Gość A SKAD JESTES
JA MAM TAKIE NIEPOTRZEBNE TURBOSZCZOTKI WOGOLE NIEUZYWANE NIEUZYWANE CHYBA ZE TRZY NA KOLECZKACH SA .ONE ZBIERAJA WSZYSTKIE WLOSY Z DYWANU TYLKO TRZEBA CZASEM Z NICH DRUTEM WYDLUBAC DLUZSZE WLOSY BO ONE WSZYSTKO SCIAGNA Z DYWANU TYLKO NIE MOGA BYC ZALEPIONE WLOSAMI .MAM TAKIE I MOGE CI SPRZEDAC TANIEJ NIZ ZA 60 ZL ALBO SIE ZAMIENIE ZTOBA NA COS NIEPOTRZEBNEGO JESLI CHCESZ BO JA NIE MAM DYWANOW I NIGDY NIE BEDE MIALA I ONE SA MI NIEPOTRZEBNE POPROSTU ZOSTALY PO ODKURZACZACH.

Gość turboszczotka
tylko ze ja wlasnie pytam osob z dywanami czy to spelnia swoja funkcje bo nie wiem czy to bedzie zdawac swoj egzamin w domu gdzie sa 2 psy

Gość turboszczotka
bo po co mi taka turboszczotka (w sumie nie tania) jesli nie bedzie radzila sobie z moimi dywanami

no nie ja ma inną szczotke taka zwykłą szczotko ssawke ja jestem z opolskiego a pozatym w zeszłym tygodni juz zamówiłam na allegro wąż i szczotki bo mi sie troche sprzęt zuzył

Gość ja mam psa i turboszczotkę
i jestem zadowolona, jedyny mankament, to, ze tego turbo wałka nie da się wyciągnąc z tej szczotki i strasznie cięzko jest go w związku z tym oczyscić z tych włosów co się na nim zbierają....

Odkad mam turboszczotke to tylko jej uzywam,jest roznica,mam krolika ktory sie niezle lini, a po odkurzaniu prawie nie ma sladu :D

Gość turboszczotka
ja tez mam ta zwykla ssawke ale naprawde nie radzi sobie z dywanami...na stronie producenta wypoatrzylam ta turboszczotke ktora podobno jest swietna ale wole to omówic z tymi co ja posiadają bo reklama jak to reklama...nie zawsze jest prawdomówna:)

ale jak teraz przegladałm stronki na allegro to widziała takie szczotki taniej niz 60 zł wiec dobrze poszukaj to taniej znajdziesz a pozatym mysle ze to nie są znowu az takie straszne pieniądze a mnie osobiscie siersc psa by wkurzała

Gość turboszczotka
o Ellinka spadałas mi z nieba:) Czyli masz dywany?Polecasz?A powiedz mi jeszcze czy nie zapycha Ci sie ta szczotka włosami?

Gość turboszczotka
no ale dobre 60 zaoszczedzic jesli to nie działa:)centus ze mnie wiem:)Jednak wole sie upewnic...

Gość turboszczotka
Ja juz mam dosyc odkurzania....nawet myslalam juz o pozbawianiu sie dywanów:(

to moze pozbądz sie psów ale wiec nie mam niczego złego na mysli to bedzie problem z głowy

Gość turboszczotka
raczej szczotki zelmera nie kupisz taniej niz 60...moze jakies podrobki sa tansze ale ja jakos nie ufam podrobką

Gość turboszczotka
och nie nie za bardzo je kocham:)jesli bedzie trzeba pozbede sie dywanów ale psów nigdy...:)