Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MaggieSmith

Jak codziennie ubierać się w stylu lat 60?

Polecane posty

Gość MaggieSmith

Strasznie podoba mi się styl lat 60. Chciałabym się tak ubierać codziennie, tylko nie chce wyglądać "głupkowato". Wiem, że to teraz modne, ale mi nie chodzi o np. same buty z tamtego okresu, tylko o całość - np. sweter, spódnica, buty, dodatki. Jak myślicie, to wyglądałoby głupio? I jeśli wiecie coś na temat makijażu, fryzury i ogólnie - o tamtej modzie to proszę napiszcie! Już dużo o tym wiem, ale więcej wiedzy nie zaszkodzi:) Dodam jeszcze że mam 16 lat...

Gość teraz mozna nosic wszystko
wiec mozesz sie tak ubierac;) i nie przejmuj sie opiniami innych-przynajmniej bedziesz oryginalnie wygladac:)

Spodnie cygaretki i takie 7/8. Do tego koniecznie balerinki lub bucki na niziutkim obcasie. Duże okulary np z białymi oprawkami plus apaszka. Koniecznie też zapinane sweterki. Spoódniczki do kolan rozkloszowane. Zdałby się też płaszczyk lub kurteczka . Okrągły kołnierzyk plus duze okragłe guziki:-) Bardzo mi się ten styl podoba;-)

hmmm teraz jest moda na lata 60 i na retro ogólnie ale co będzie jak minie? jak ciuchy stylizowane na lata 60 nie będą w sklepach? pomysł wydaje mi się fajny lecz hmmm powiem ci szczerze jesteś młoda za rok przyjdzie moda na pełna nowoczesność i co nie będziesz chciała się ubierać modnie? jasne że będziesz chciała a połączenie będzie zbyt kontrastowe. proponuje ci stworzyć 1-2 zestawy w stylu lat 60 odpowiedni makijaż i fryzura dopełni reszty. kilka podkoszulków jedne buty spodnie i troszkę dodatków jak zmienisz zdanie nie będzie ci tego bardzo żal niż jak byś kupiła cała szafę:P super że wymyślasz swój styl a nie jesteś kolejna taka samą kopia okładki avanti:P wpisz w wyszukiwarce grafiki gooogle 60\'s lub lata 60 dostaniesz dużo fotek:) http://images.jupiterimages.com/common/detail/76/47/23464776.jpg

Gość xsxs
usuń spacje miedzy "wpis" a 'przecinkiem"

Gość MaggieSmith
Bardzo Wam dziękuję za pomoc!! Pozdrowienia!!:)