Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

justka216**

DECYZJA ZAPADLA South Beach start - 1.09.2007

Polecane posty

no i co pustki. a ja za 15 minut zjem 20 orzeszkow ha ha.bo powiem wam ze: sniadanie jjem o 9.00, przekaskaI- o 12.00, obiad o 15.00, podwieczorek o 16.30 ale nie zawsze bede go jadla a kolacyjka o 18.00 ni koniec dnia.mam nadzieje ze szybko zleci.a jutro juz bedzie 3 dni I fazy.fajnie co?

Gość do justki
Justka gdzie znalazlas te przepisy,moze podzielisz sie z nami,dzieki

Gość jw do Justki
Justka mogłabys podac te przepisy

hej dziewuszki.dam wam przepisiki wieczorkiem.znalazlam je na forum Czarna Oliwka.tam jest tego mnostwo.a jak idzie dietujecie?

a tak wogole to zaraz uciekam robic obiadek.ja jjem tylko rybke z salata a salata z lyzka jogurtu naturalnego.i do rybki troszke jajeczka jako panierka.a na kolacje wymyslilam sobie salatke.zrobie tak jajko gotowane, salata zielona,ogorek zielony,ogorek kiszony,pieczarki obgotowane,cebulka i natka pietruszki.do tego jogurt przyprawy i bede wsuwac.dziewwuszki piszcie jak tam wasze samopoczucie. ps.pije wode,jakos sie zmuszam.

Cześć dziewczyny, dołanczam sie do Was :) Byłam rok temu na tej diecie i schudłam w pierwszej fazie jakieś 4 kg a na drugiej ok. 1,5 w tydzień. Jak na razie jestem po dwoch kawach i sałatce z serem. Teraz ide zrobić sobie surówkę z owockami morza. Ważę ok. 64 kg przy 167 cm. Rok temu było 51 ale życie za granicą robi swoje. Brakuje mi też mobilizacji bo planujemy z męzem drugie dziecko, wiec sobie myślę, co to za laska z brzuchem :D ale z drugiej strony, jeśli teraz nie schudnę to w ciaży całkowicie się zaniedbam. Ok, ide na tą sałatkę... Ps do \'przeczytania\' póżniej- jestem bardzo aktywnym kafetero-forumowiczem , czyt. bardzo potrzebującym wsparcia kiedy sie odchudzam :/

Gość justko koFana
justko czekam na przepisy,pozdro

hej dziewczyny:) mozna sie przylaczyc? Dzisaj jest moj 2 dzien dietki, zaczelam swoj topic ale wszyscy chyba porezygnowali i zostaalam sama:( Jak tam u Was pierwszy dzionek? Bez zadnych grzeszków? Bo u mnie na razie wporzadku, daje rade poki co. Od 17 nic nie jadłam i nie mam nawet ochoty. Moze cos o mnie: 170 wzrostu, wczoraj rano bylo 81 kg, moj cel - 65:/ Na dietce jestem drugi raz, a poniewaz przyniosla rewelacyjne efekty, postanowilam znowu na nia przjesc, bo tamte kilogramy niestety wrocily, z mojej wony oczywiscie...

witaj M20 milo ze sie przylaczylas.u mnie pierwszy dzionek minal super nawet godzinke bylam na spacerku.na obiadek zjadlam rybke a na kolacje salata z gotowanym jajeczkiem odrobinka jogurtu bez cukru.poza tym morze herbaty czerwonej i wody niegazowanej.pozdrawiam i trzymam kciuki jutro drugi dzien jak szybko leci czas damy rade wierze w to, w siebie i w was.jutro na sniadanko jajecznica z dodatkami.

Justka216 dzieki za przygarniecie:) Ja na sniadanko salata lodowa z pomidorem, obiad: sałata z jajkiem i pomidorem, kolacja: kilka orzechów i szklanka keifru i poza tym tak samo jak Ty morze czerwonej herbatyi woda:) no i pół godzinki rowerku. Powinnam jesc wiecej posiłków,ale dzisaj mialam taki zalatany dzien ze sa tylko 3. No i oczywiscie przydaloby sie urozmaicic jadlospis bo jak dotad tylko jajka i salata:) Zobaczymy ile jutro bedzie na wadze, mam nadzieje ze z kazdym dniem coraz mniej...

Dziewczyny bez bicia się przyznaje. Śniadanko mi wyszło no ale póżniej zjadłam 4 male jabłka i z sb jeden dzien do niczego:(( No ale naszczecie procz tych jabłek nic innego nie wciamałam w ciągu dnia więc nie jest żle. Jutro kolejna próba rozpoczęcia:( Oby tym razem się udało.

poprostu trudno jest zaczynać pod koniec tygodnia- kiedy wszyscy sie bawia, obżerają i odreagowują tydzień. Pierwsze 4 dni to straszliwa walka z samym sobą wiec najrozzsądniej zaczynać w poniedziałek. Ja też właśnie się potknęłam- zjadłam chałwe... :(

maly śledzik + dwa średnie pomidorki. Chyba dobrze, co nie?? TYLKO TYLE MIAŁAM W LODÓWCE gotowego do zjedzenia:( Jajecznicy mi sie nie chciało robic:P Teraz czas na herbate czerwoną. Lubie wypic dwa duże kubki z rana.

Gość dla Justki
justko dziękujemy za obiecane przepisy:o

Miska_18 - no sniadanko wzorowe:) tylko pamietaj, pozostała czesc dnia tez musi taka byc, zadnych jabłuszek, mnie tez one kusza, jest ich tyle w moim domu, no ale coz... MOje sniadanko: sałatka z tunczykiem, cebulka, jajkiem i lyzka jogurtu naturalnego do tego zielona herbatka. Bede sobie pisac tu codziennie rano moja wage, to bedzie mi łatwiej. Dzien 3 - 77,7 (-3,3 kg):) Zycze milego dnia wszystkim plazowiczkom:)

witam dziewuszki.przepraszam z gory za niewklejenie przepisow ale wczoraj mialam przerwe w dostawie internetu.juz sie za to zabieram. Miska za te jablka to masz glowe ukrecona. M20 oby tak dalej. A ja sniadanko jajecznica plus pieczarki plus pomidorek.12.00 przekaska pol szklaneczki jogurtu bez cukru i podpieczone orzeszki.razem wymieszane i smak super.narazie sie nie warze.poczekam do soboty i zobacze jakie efekty.na obiad rybka,pomidorek salata.a na kolacje twarog chudy z ogorkiem cebulka.

hej dziewuszki a wy co sie nic nie odzywacie.ja sie szykuje do obiadku bo u mnie o 15.00.w sumie nie brakuje mi chleba a ni ziemniakow.jedyne co mi brakuje to slodkosci.pozdrawiam.trzymajcie sie.

hello.wiecie co wam powiem mam kilogram mniej i czuje sie tak fajnie lekko.wiem ze ten kilogram to tylko pewnie woda ale naprawde samopoczucie mam fajne i nie musze wciagac brzucha bo sie splaszczyl.coprawda moje faldki na bioderkach sie nie splaszczyly ale mysle ze bedzie dobrze.dietka jest fajna nie wymaga nie wiadomo jakich wyrzeczen.najgorzej jest po 18.00 bo wtedy ciagnie.ja sobie teraz w ramach przekaski wypije czarne kakao i zjem pozostalosci moich orzeszkow,czyli dzienny przydzial.pozdrawiam serdecznie. stroken powiedz mi czy zauwazylas jakies efekty po tych 4 dniach bo to juz sporo.powiedz mi czy to prawda ze najgorsze sa pierwsze 3 dni. acha i jeszcze jedno mysle ze moja silna wola sie poprawila bo dla mojego meza robie normalne obiadki a nawet ich nie tykam.

Brzuch jest troche bardziej plaski... ale wiesz - ja I faze robie juz jakis 4 raz i zawsze robiłam bez problemu 10 dni. Mam dosc silna wole i lubie takie jedzenie, wiec sie specjalnie nie mecze.... :) Tyle ze troche mnie glowa czasem boli .. taki mam objaw I fazy czasem, ale pilnuje by nie chodzic glodna ;)

mam pytanko.zrobilam sobie dzisiaj przepyszne kakao.zwykle kakao odrobina wody i reszte mleka 0,5% i do tego odrobinke olejku do ciasta o smaku kokosowym.smakuje super.ale czy to zgodne z 1 faza

czy wy zyjecie wogole ja pisze i pisze a tu pustki.ja myslalam ze mozemy na sobie polegac i ze bedziemy sie wspierac.a jak nic nie napiszecie to nasz topic paaaaaddddddnnnniieeeee

na to wyglada ze musze walczyc sama.szkoda a poczatki byly takie fajne.pelna mobilizacja.ja juz po kolacji.jutro juz trzeci dzien.fajnie bo jakos szybko leci i wcale nie jestem glodna.jesli kogos to interesuje to na kolacyjke zjadlam twarozek z pomidorkiem.oprocz tego troszke tunczyka i ogorka zielonego.i do jutra morze wody i herbaty.

to znowu ja nikt nie pisze wic musze nadrabiac.zrobilam sobie liste zakupow na jutro zgodna z sb.moge podac jesli ktos chce mysle ze na tydzien starczy. -slodzik(bo nie mam) -twarozek(piatnica) 3%- 3 szt - jogurt naturalny bez cukru 400g - 2 szt. - ser topiony light kalafior pomidorki fasolka szparagowa papryka(na leczo) kapusta pekinska na bigosik olej rzepakowy rybka piers z kurczaka szynka z piersi jajka(obowiazkowo) pieczarki bita smietana light(w razie napadu na slodkie) gorzka czekolada orzeszki ziemne slonecznik I z tego mozna wymyslic mnostwo ciekawych dan. a jesli ktos bedzie chcial to moge wymyslac gotowe jadlospisy bo jesli chodzi o ta dietke to mam spore doswiadczenie

Gość eseczka_
hej, ja jestem disiaj po pierwszym dniu SB, a wlasciwie po polowie dnia, bo rano zjadlam kilka zelkow i gruszke. Meczy mnie to ze nie wolno czekolady jesc, bo wlanie mam okres i niepohamowana chec na sllodycze. No ale nic> Ja mam 168 i prawie 60kg, a to dlatego, ze bylam za granica przez cale lato i sie tam utuczylam. Zle sie czuje je swoja waga boo zazwyczaj mam 3-5kg mniej! Tez kiedys bylam na SB ale dawnoo i niedlugo, ale pamietam ze efekty sa szybkie. Ja chce tylko zrzucic kilka kilo, jesli sie uda, to wiem, ze raczej nie przytyje z powrotem..