Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

między_piekłem_a_niebem

A on śpi obok i myślę sobie...chyba kocham tę paskudę

Polecane posty

Gość też tak mam...
... jak patrzę na mojego :) Jak śpi to wywołuje we mnie uczucie wszechogarniającej czułości... ;)

Gość też tak mam...
O nie, jak chrapie to dostaje kuksańca w bok i przestaje :D ;)

Gość gwgwg
Gdy mój chrapie, drapię go (tak lekko,, pieszczotliwie skrobię) po klacie, i wtedy przestaje ;D. A jak go proszę gdy śpi, żeby się przytulił, przewraca się na bok i wtula we mnie fukając i robiąc minki. Gorzej gdy się bardzo poci... hmmm... wolę się nie przyklejać. :D

Gość dziabong
Za co my ich kochamy? Heh ja mojego za dobroć i szacunek w stosunku do mnie i za cierpliwość do mnie.... i fakt jak spi obok to jakoś się na sercu miękko robi :D

Gość gwgwg
Ja za to że wczoraj bez proszenia poszedł z psami na spacer i kupił mi aspirynę bo zauważył (sam) że mam gorączkę. A był zmęczony po pracy... Za to że potrafi być bardzo twardy i dominujący na zewnątrz a wobec mnie... anielski... Za to że jest. Za to że chce być ze mną... Za masę innych...

Gość gwgwg
A i za to - żeby nie było tak całkiem OUT TOPIK - że gdy przyszłam do domu z niewyraźną miną z wizyty u rodziny, to dopytywał co się stało a następnie gdy się rozżaliłam że mama i ciocia dziwią się że chcę ślub w białej, ślubnej sukni i nie tylko minimum formalności ale i piękną oprawę, że namawiają mnie żeby było skromnie bo się nie opłaca... to przytulił mnie i pocieszył że będzie dokładnie tak jak chcę. I wiem że jeśli zaproponuję aby cały jego najbliższy, większy zarobek poszedł na... ślub z oprawą, to on nie będzie narzekał.

Gość nie kocha się
za coś, a mimo wszystko - i ja mojego Misiaka kocham za wszystkie jego wady, za to czego zapomniał zrobić, albo nie przyszło mu do głowy, że zrobić trzeba i za to, że się czasem złości na mnie i za to, że czasami mnie nie rozumie ;) 🌻

Gość gwgwg
Mimo czegoś pewnie też swojego kocham ale jakoś nie mogę sobie przypomnieć jakichś szczególnie istotnych wad. No może że potrafi wpaść w furię i że pali papierosy..

Gość takaEwa25
za to ze jest cieply, przytulny, wyrozumialy, misiaczek cieplutki gdy mi w stopki zimno:( za to ze zawsze umie mnie rozsmieszyc, rozbawic wyglupiajac sie:( za to ze dba o mnie, martwi sie i zawsze jest przy mym boku....

Gość takaEwa25
a jak spi jak maly bobas to widok jest cudowny... taki moj Skarbek Malutki-minki robi i czulko tez marszczy i grzyweczka mu robi sie jak czupiradlo- i wtedy jest najukochanszy i najprzystojniejszy dla mnie....

Gość dziabong
pewnie się cieszą bo ich na zakupy nie ciągniemy ;-)

Gość takaEwa25
i taki zaspany oczka male wloski roztapirzone i wyglada jak maly kochany kogucik, taki zadziorny z piuropuszem:) JESTES DLA MNIE CALYM SWIATEM PIOTRUS....

Gość takaasobie25
I przepraszam Moj Skarbeczku ze jestem czasem taka zlosnica, wredota i masakryczna zazdrosnica, ale to dlatego ze.....

Gość dziabong
ale jakbyśmy były "idealne" to by się z nami nudzili

Gość takaEwa25
I przepraszam Moj Skarbeczku ze jestem czasem taka zlosnica, wredota i masakryczna zazdrosnica, ale to dlatego ze jestes dla mnie tak wazny...

Gość dziabong
wiesz Ewa - zostaw mu to napisane na kartce - na poduszce - tak żeby poczytal sobie jak wstanie. Ja mojemu czasem gdzieś jakiś liscik wrzucę do teczki czy dokumentów, zeby wiedział co czuję. (oczywiście mówię też)

Gość takaEwa25
dziekuje dziabong, fajny pomysl z taka karteczka:)

Gość dziabong
Ewa - proszę Cię bardzo :-) pozdrawiam

też bym chciała wozić mu już zupki ale musze poczekac bo się chłopak wystraszy i co...:) a czuję ze moje serducho pika własnie dla niego...:)