Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

między_piekłem_a_niebem

A on śpi obok i myślę sobie...chyba kocham tę paskudę

Polecane posty

kosia - też miałam takie początki - od razu wiedziałam ;-) wredne to jakieś - mój by sie też cieszył z zupki - nienawidzę gotować zup więc jak już ugotuje to się cieszy jak dziecko szczególnie z ogórkowej ;-)

Mój uwielbia pomidorówkę :) Kiedyś przez pół miasta wiozłam mu naleśniki z białym serkiem. W całym autobusie pachniało ;) A jak się ucieszył z tych naleśników... Przez żołądek do serca mężczyzny - coś w tym jest ;)

Gość ekhekhekhekhe
(o jjjasna cholera... zaraz się cofnę do moich postów i sprawdzę czy ja przypadkiem nie użyłam jakichś debilnych drobnień upodobniających mojego faceta do misiaczków, kogucików, właściciela "czułka"(???) czy pożeracza "zupki"... no włos się jeży, bynajmniej nie przez sen)

za to pierwszy raz jak gotowałam ogórkową to dałam wszystko wedle przepisu i wyszedł z tego ogromny garnek (jak dla wojska)- jadł ją chyba z 5 dni reszte wylałam bo już mi go żal było ale nic nie psioczył - a uszy mu się trzęsły jak jadł :)

Gość ekhekhekhekhe
(heh... nie dotknął mnie ten syndrom zinfantylnienia, piszę jak dorosły o dorosłym)

Gość ekhekhekhekhe
zupa robi się coraz smaczniejsza z dnia na dzień :D

dobry pomysł z ta karteczką , mój skarb jest pracy nie mogę doczekac się: jeszcze tydzień i wracamy do Polski, oby tylko zdac poprawki. Kiedyś po wielkiej kłótni zrobił mi taki wspaniały prezent, kupił całą masę świeczek maleńkich, poukładał je na kształt serca, ogromniasty bukiet kwiatów, upiekł (!) ciasto, wprawdzie zakalec, ale upiekł :) kochany pluszowy miś...:)

jak mozna byc tak infantylna? chyba ogladacie same seriale brazylijskie i wenezuelskie swoja droga,co to za facet,ktory upiecze ciasto i daje sie nazywac slodkim misiem brrr

Gość Najlepiej być
zołzą i po co być kobietą, co nie?

Jak na razie zachowujesz się, jak mała dziewczynka. Przekrzykujesz, starasz się być złośliwa... Nieudolnie. Ani mnie ziębi ani grzeje twoje zachowanie, nie lubię zamienników. Sayonara.

wypowiadam swoją opinię-nie musisz się z nią zgadzać cenie sobie doroslosc i zwiazane z nia zachowania,a nie takie puci puci bobasku infantylizowanie,ale ty chyba to lubisz z logiką jestes jednak na bakier-jak kobieta moze nie byc kobieta?

Tak myślałem, jesteś jeszcze dzieckiem. Jak dorośniesz będziesz wiedziała, jaka jest różnica między podróbką a oryginałem. Tymczasem rośnij zdrowo, dziecinko :)

nie wątpię,że nie wiesz o czym piszę ale jeśl dla ciebie kobieta to taka,która nazywa swoejgo faceta misiaczkiem i kocha go za te słodkie minki i chrapanie to ja nie chcę być kobietą z twojej definicji swoją drogą, marną masz definicję