Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

krejzol

Koniec wakacji, jak dalej życ?

Polecane posty

\"ekonomia to przyszlosciowy zawod, a co ci po liceum- nic nie masz\" to byly gadki moich najblizszych.... mialam 3 wybory, dwa 1e dalam ogolniaki, w 1szym zabraklo mi 1,5 pkt, a w 2gim nei bylo miejsc... wiec trafilam do ekonomika... w tym roku tak ciezko bylo sie dostac do ogolnika, bo jacys idioci polikwidowali klasy i szkoly bo sadzili ze wszyscy rzuca sie na technika...

A ja tam sie cieszę, że się kończą wakcaje ;d lubięoje liceum i ludzi z mojej klasy :D nie martwcie się, szkołe da się przeżyć :D

Gość
No dokładnie, mam jeszcze miesiąc wakacji Pozdrawiam Licealistów, ciesze sie, ze skonczylam ten koszmar....

Ja będę Cię Agunia namawiać żebyś jednak przeniosła się z tego technikum... Skoro jestes humanistką i wiesz już co chciałabyś robić w przyszłości to dąż do spełnienia swoich marzeń :)

ale to nie jest tak ze na 100% wiem... ja cholernie nie zdecydowana jestem i wybralam to tech. tylko dlatego ze tam jest hiszpanski a nie niemiecki (wiem, wiem ze jestem walnieta) chcialam do LO bo myslalam ze przez 3 lata cos jeszcze wymyslie co do dalszego zawodu... dlugo myslalam juz w wakacje czy sie przeniesc i postanowilam ze dam sobie np. 1,2 mies. jesli okaze sie ze to nie ta bajka to sie przeniose... ale znow jest minus, jak przywiaze sie do ludzi to ciezko bedzie mi odejsc :( ehhh... 16 lat i takie wybory, musze decydowac o dalszym zyciu, ah zycie...

głupia jesteś ze sluchasz znajomych, a nie rodziców. No ale coz... ja się uczę frencza

To może rzeczywiście przechodź tam kilka tygodni, myślę,że przez ten czas jeszcze nie zwiążesz się tak bardzo z ludźmi, a potem zdecydujesz co dalej... Bo to bez sesnu żebyś chodziła do jakiejs szkoły na siłę :/

sorry za głupia. no ale pisalas, ze znajomi mowili ci ze po ekonomie to cos tam... po co sluchasz sie znajomych?a rodzice?he?

A ja chce już iść do szkoły. Nie cierpię co prawda mojej klasy, ale chce żeby jak najszybciej minęły te dwa lata. Mam zamiar dobrze zdać maturę i dostać się na politechnikę gdzieś na drugim końcu Polski.

czasami w ogóle sie nie opłaca słuchac rodziców, bo przecież to nie oni będa się uczyć w tej szkole tylko Ty. Ja bym się wkórzyła jak by mi ktos przyszłość wybierał :/

zwracam honor. bedziesz miała rwanie, mała, jak na politechnike sie wybierasz :D