Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aura123

romans w pracy?zacząć czy nie?

Polecane posty

Gość aura123

Pracuję w firmie , w której zatrudnionych jest 28 mężczyzn i 6 kobiet. Ja jestem mężatką z kilkunastoletnim stażem . W tej firmie jestem dopiero od kilku miesięcy. Moje małżeństwo jest wg mnie udane i szczęśliwe , ale............. System pracy jest taki ,że rzadko spotykamy się wszyscy przedstawiciele w jednym momencie w siedzibie firmy. Jednym z moich współpracowników jest mój rówieśnik , spotkaliśmy się zaledwie kilka razy i tu zaczyna się mój problem. Nigdy nie myślałam o zdradzie mojego męża. Ale po kilku rozmowach z Tym kolegą , coś mnie do niego ciągnie, często o nim myślę , co robi , gdzie jest....Sama jestem zaskoczona tym co się ze mną dzieje i nie wiem , czy gdybym znalazła się z Nim sam na sam , czy nie sprowokowałabym fizycznego zbliżenia. On też ma , tak jak ja rodzinę , oboje jesteśmy po 30stce i właściwie życie mamy ładnie poukładane. Wydaje mi się też ,że i On o mnie myśli , bo czasem dzwoni , niby porozmawiać o pracy , ale jakoś rozmowa sama gładko schodzi na prywatne tematy. Mam pytanie do kobitek , które być może przeżyły taką rozterkę. Co zrobiłyście ? Rozwijać to czy wbić sobie do głowy ,że nie wolno i koniec. Pomóżcie , bo sama się z tym męczę.....

Gość jasne rozbij
swoja rodzine a co ci szkodzi to betka-- poukladana mezatko

Gość aura123
dzięki, bardzo pomocny wpis .....

ej, no to kurcza czego ty chcesz? opinii co robic, czy potwierdzenia, ze to, co zamierzasz jest dobre?

nie chce mi sie czytac twoich wypocin,juz sam fakt ze zadajesz to pytanie duzo mowi o tobie

Gość szalona85
a ja uważam , że warto ostroznie uwikłać się w taki romansik.kobieta potrzebuje czasem fajerwerków, żeby przekonac sie co dla niej liczy sie najbardziej.

Gość wertypoiulk
poflirtowac zawzse mozesz:P

Gość smutnaispiaca
jesteś worem na spermę a nie kobietą :0