Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawiam sie...

co o tym sadzicie?

Polecane posty

Gość zastanawiam sie...

kochalismy sie... bylo zabiezpieczenie (prezerwatywy durex) mialam dni nie polodne... jaka szansa na wpadke jest jesli z zabezpieczeniem i w dni niepodne on doszedl we mnie ??

Gość gość
Myśle, że na bank musisz stanąć w kolejce po becikowe:)

Gość gość
Nooo, ja nigdy nie mialam 4100% pewności i to mnie przyznam martwi. Jaka jest szansa, że jestem w ciązy od wytarcia twarzy ręcznikiem mojego chłopaka?😭

Gość jakies
pozdro ty to juz jakies 98,7% :classic_cool:

Gość zastanawiam sie...
pozdro 600-gratuluje pomyslowosci =) a moje pytanie jest z takiej czystej ciekawosci ;) od tak poprostu ale ze mozna mniec 4100%pewnosci to nie wiedzialam ;)

Gość gość
Oł fuck, to jutro w rączych podskokach biegne po postonor 😭

Gość gość
Nabijamy sie, bo pytanie było z deka mało mądre, ale ja nie dziwie sie w sumie, bo często sama wpadam na tragicznie głupie pomysły:D Dziewczyno, w ciąże nie jest tak łatwo zajść, jak Ci sie zdaje, a jeśli masz tak duże obawy, to zrezygnuj ze wspóżycia, bo to nie na tym polega, żeby za każdym razem zastanawiac sie, czy jest sie w ciąży. Pozdro 🖐️

Gość zastanawiam sie...
moze pytanie glupie ale ja sama zyje w takiej glupiej nadzieji ze moze jednak wpadniemy mimo zabezpieczenia... ja chcialabym miec dziecko, moj Misiek jeszcze nie... i dlatego tez sie zapezpieczamy

aaaa, czyli to inna sytuacja... no to musimy cie zmartwic ale raczej jest to malo prawdopodobne ale nie nie mozliwe... na 4097 % ;-)

Gość gość
Praktycznie nie masz szans, by wpaść przy uzywaniu kondomów, jeśli tak owe nie pękną w trakcie;)Jeśli Twoj luby nie chce mieć dzieciaka jeszcze, to powinnaś to niestety uszanować. Wiem mniej wiecej, co czujesz, ale na to nie ma rady. Musisz poczekać, aż będzie gotowy. Pomyśl, jakbys sie czuła, gdyby ktoś Cie chamsko zapłodnił wbrew Twojej woli, hmmmm?

Gość zastanawiam sie...
wiem ze to nie fer gdybym celowo wrobila go w dziecko dlatego,tez tego nie robie i ide na ugode cierpiliwie czekajac :) a gumki te akurat sprawdzone mamy od lat i nigdy nie pekla :P

Gość gość
Marzenna:D🖐️. Jak fajooowo, że ktoś zauważył moją nieobecność:DNo nie bylo mnie, ale niestety wróciłam. Mam nadzieje, że chociaż nieliczni osoba sie ucieszą:D

Gość kuluś
A ile masz lat, jestem ginekologiem to ci wszystko powiem ~..

Gość gość
Jesteście strasznie mili;)🌼

Gość aEa
Pozdro, mam ochote na Ciebie.. wybacz za szczerość..