Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość catania

jak najlepiej sie zabic?

Polecane posty

Gość catania

bez strzelania, bez bolu? czy np otrucie gazem jest mocno nieprzyjemne?

Gość catania
ciekawe ze tylu pisarzy sie zabilo..

Gość catania
np Jack London sie utopil tak jak to najpierw w ksiazce opisal

Gość catania
gazem sie otrula Sylwia Plath

Kazda smierc boli --- jesli nie Ciebie to Twoich bliskich, przyjaciol, znajomych... Kiedys gdy bylam mlodsza tez myslalam zeby sie zabic ale na mysl ze wszyscy by niepotrzebnie po mnie plakali robilo mi sie glupio. Teraz mysle ze szkoda czasu myslec o smierci skoro w zyciu piekne sa chwile... Porozmawiaj z kims zanim cokolwiek zrobisz... ok?

Gość catania
albo Hemingway Popełnił samobójstwo strzelając sobie w usta z dubeltówki. Są dwie tezy odnośnie przyczyny tego zachowania: pierwsza - że chciał sam decydować o swoim losie i sam wybrać moment, kiedy to pożegna się z tym światem, natomiast druga - że osiągnął już wszystko, co mógł w życiu osiągnąć (był bogaty, sławny i szczęśliwy), więc mogłoby mu się przydarzyć już tylko nieszczęście, czego chciał uniknąć. Życie uważał za grę, którą wygrał i w odpowiednim momencie zakończył.

Bo podobno ludzie nadwrazliwi czesto chca popelnic samobojstwo... a pisarze przeciez niejako z definicji musza byc wrazliwi :)

Gość catania
Jack London- Będąc u szczytu możliwości pisarskich, ciesząc się powszechną sławą, popełnił w wieku 40 lat samobójstwo, podobnie, jak jego alter ego, Martin Eden a ja tak lubie tych wszystkich pisarzy

Gość catania
Stachure tez lubie Stachura powiesił się we własnym domu przy ulicy Rębkowskiej w Warszawie (zażył też sporą ilość tabletek na uspokojenie)

Gość catania
i witkacego.. Witkacy popełnił samobójstwo podcinając sobie tętnicę szyjną i zażywając weronal

Gość TheLastUnicorn
Przeczytaj " Weronika postanawia umrzec" zanim popelnisz ten ostateczny krok. Nie badz egoistka, Tobie jest teraz bardzo zle, ale pomysl, ze po Twoim odejsciu innym bedzie jeszcze gorzej, gdyz beda sie winic za te tregedie. Moze zmus sie, idz do psychiatry, zacznij brac psychotropy- ja bralam i wciaz istnieje. Fakt, nigdy nie czulam, ze zylam, ale nie mam innego wyjscia- nie chce w piekle sie smazyc. Wystarczy, ze zycie to pieklo, chcesz je zamienic w pieklo wieczne??

No nie,następna........YH,jesień się zbliża a jesienią ludzie popadają w dpereche. :O

Gość catania
w pieklo nie wierze a psychotropow probowalam i dziekuje- czulam sie ja zombie

Gość skoczyć na bunggie bez liny

Gość ccccc
Może spróbuj tak jak król Hiszpanii, Ferdynand VI? " Przez cały tydzień napychał się jedzeniem, starając się nic nie wydalić. Siadał na spiczasto zakończonych poręczach foteli, żeby zatkać sobie odbyt. W końcu dopiął swego, kostucha zabrała go ze sobą "

Gość co ty nas tu chcesz
zapoznać z twoją znajomościa pisarzy i ich życiorysów?

Gość moje zdanie jest takie
cyt albo Hemingway Popełnił samobójstwo strzelając sobie w usta z dubeltówki. Są dwie tezy odnośnie przyczyny tego zachowania: pierwsza - że chciał sam decydować o swoim losie i sam wybrać moment, kiedy to pożegna się z tym światem, natomiast druga - że osiągnął już wszystko, co mógł w życiu osiągnąć (był bogaty, sławny i szczęśliwy), więc mogłoby mu się przydarzyć już tylko nieszczęście, czego chciał uniknąć. Życie uważał za grę, którą wygrał i w odpowiednim momencie zakończył. jets tez trzecia opcja byl swirem nawalalonym opium jak kazdy samobojca ...

Gość Hahaha xD
catina po prostu kopiuje z wikipedii lub innych źródeł i wkleja więc żadna to wiedza.Poza tym dalej też jest napisane "Wydaje się jednak bardziej prawdopodobne, że samobójcza śmierć pisarza była wynikiem choroby afektywnej dwubiegunowej, zwanej dawniej psychozą maniakalno-depresyjną, na którą pisarz chorował. Fazie depresyjnej tej choroby towarzyszą często głębokie myśli o charakterze nihilistycznym, a także myśli samobójcze, które realizują się niekiedy w postaci działań autodestrukcyjnych." xDD

Gość catania
to, ze kopiuje nie znaczy ze nie wiem o tym... nie ma tam dzialu- samobojcy-pisarze

Gość skok z samolotu bez spadochron
uuuuuuu

Gość catania
akurat tych, o ktorych wspominam, ksiazki czytalam i zawsze mnie zastanawialo czemu to zrobili

Gość noooo zaćpać się na śmierć

Gość zawsze możesz połączyć
ostatnią przyjemność z samobójstwem, jak już zostało wspomniane "skok na bunggie bez liny"

Gość catania
wg mnie najlepszym sposobem jest pojsc gdzies daleko w las, zeby nie bylo w poblizu sciezek i ludzi i tam lyknac tabletki. Chociaz teraz na grzyby zaczeli lazic- wiec trzeba sie jakos lepiej schowac

Gość Hahaha xD
Wcześniej napisałaś,że w piekło nie wierzysz.To jak wg. Ciebie jest po śmierci?

Gość TheLastUnicorn
w pieklo nie wierzysz, psychotropy pewnie wszystkie juz wyprobowalas, skoro tak sie zrazilas, to w takim razie powiedz mi, czy masz jakichkoliwek bliskich, ktorych kochasz?? czy tez wszystkich masz w dupie, innych zmartwienia cie nie interesuja? najwazniejsza jestes ty i twoj bol, ma sie rozumiec. podobno w hospicjum czlowiek zaczyna czuc sie przydatny...moze warto sprobowac?

Gość LECZCIE SIĘ LUDZIE

Gość TheLastUnicorn
„Gdy zaczynasz dzień, pomyśl, kto potrzebuje promyka miłości, ciepłego słowa, pociechy. Opatrz serca potrzebujących miłością i łagodnością. Zapal słoneczny uśmiech w duszy cierpiącego. Każda oznaka może odmienić życie nieszczęśliwego człowieka.” J.P Vaswani

Gość umc umc umc
jak? szybko!