Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia s

straciłam wszystko

Polecane posty

Gość Basia s

przez jeden głupi wybryk po pijaku straciłam narzeczonego. Przespałam się z żonatym mężczyzną, mój narzeczony się dowiedział i mnie zostawił. Kocham go strasznie. Co mogę zrobic

Gość wionio
muahaha to mu się kuurwiiszce trafiło aż przykro się takie coś czyta. a tak poważnie pogadaj z nim że to błąd i że więcej się nie powtórzy. Raz ostatecznie można wybaczyć ale ja bym kazał sowjej biegać z badaniami lekarskimi by mnie jakimś syfem przy okazji nie zaraziła

Gość Claudia**
szkoda, ale jak mogłaś się puscic z zonatym???

Gość Basia s
niestety nie rozmawia ze mną. Powiedział że powie jego żonie, mam nadzieję że nie zrobi tego

Gość wionio
"szkoda, ale jak mogłaś się puscic z zonatym???" To jakby się z nieżonatym puściła by było lepiej:O dała dupy tuż przed ślubem ciężko wyobrazić sobie większy wtyd dla faceta. Ale spróbuj może wybaczy powiem ci że to prawdopodobne nawet🖐️

Gość TheLastUnicorn
kolejny dowod na to, ze milosc NIE ISTNIEJE.Jak smiesz mowic,ze go kochasz po tym jak pukalas sie z innym? picie alkoholu cie nie usprawiedliwia!! zalosne

Gość wionio
mógłby tu zrobić upodliłaś go to on ciebie też powinien tak dla równości.

Gość Basia s
zrobiłam mu tylko loda ale to chyba nie zdrada jak myślicie?

no i kolejny raz sprawdziło się stare nieładne przysłowie - baba pijana dupa sprzedana ;) A na co liczyłaś? Że Cie po rękach będzie całował? Trudno, takie życie, każdy popełnia błędy - ale co nas nie zabije, to nas wzmocni (tyle Twojego)

Gość do ciebie basiu
Basia mam jedno pytanko...pewnie twoj byly narzeczony mial dobry samochod, mieszkanie?czulas sie przy nim bezpiecznie finansowo prawda??Wyrachowanie a nie miloscc...przeciez to niemozliwe kochac i robic takie rzeczy...

Gość Basia s
to niech mnie upodli, ale nie mówi żonie. Facet ma niepełnosprawne dziecko. Ja cierpię oni już nie muszą.

Gość Nietakjak...
Moze nie w taki sposob,ale tez ja stracilem... Jezeli kochaja nas tak jak my ich to licze,ze wszystko sie naprawi? Daj temu czas...

Gość Nietakjak...
Oj racja!

Gość Basia s
miał samochód, ale ja też pracuję, zarabiam nawet troszkę lepiej. Kochałam go i kocham nadal.

Gość do ciebie basiu
watpie czy to milosc... a moze masz juz ok 28 lat i boisz sie ze zostaniesz sama??? nie badz smieszna mowiac ze go kochasz

Gość wionio
Ja bym optował by powiedział żonie. Niech kobita wie jakie mężusia ma:D gdyby odrzucić tą otoczkę emocjonalną to nic takiego się nie stało. Ale zdrada bardzo boli szczególnie faceta ze względów biologicznych. Moglabyś np. w przyszłości wrobić go w nieślubne dzieci.

Eh Baśka Baśka naważyłas piwa to je teraz wypij. :O Nie dziwie się,ze twoj narzeczony cie zostawil po takim wybryku,tez bym bnajegovmiejscu raczej nie chciala cie znac.Jesli cie bardzo kocha,moze wybaczy,a jak nie to wiadomo co będzie.

Gość GóraDółGóra
to przespałaś się z nim czy zrobiłaś mu loda Basieńko ? :P

Gość Basia s
Tak mam 27 lat, on 32. Byliśmy razem 9 lat. W tej chwili nie chodzi o to czy będę sama. Najbardziej żałuję że mogłam coś takiego zrobic.

Gość wionio
"watpie czy to milosc..." A ja nie wątpie to miłość bo miłość jest wtedy kiedy chcemy ta dziewczyna ma puszczalską nature ale też potrafi kochać

Gość takie życie podłe
trudno nie cofniesz tego,idź do przodu

Gość do ciebie basiu
widzisz jak cie łatwo rozszyfrowac... jestes pewnie z nim bo masz swoje lata poza tym jest ustawiony no i z przyzwyczajenia bo to w koncu 9 lat.

Gość Nietakjak...
Najgorsza rzecza dla faceta jest fakt,ze mial ja ktos inny!

Gość Basia s
Najgorsze że pracuję w znanym urzędzie, jak żona się dowie to mogę miec nieprzyjemności w pracy. Boże jaki wstyd.

Gość GóraDółGóra
heh a tak na serio to zdrady za nic bym nie wybaczyła. bo do cholery co to znaczy ? albo ktoś jest ze mną albo nie. proste. a jeśli ja mu nie wystarczam i musi mnie zdradzać to coś z nim nie tak. więc zdradzie stanowczo móię nie. swojego czasu zdradził mnie chłopak, potem bardzo tego żałował, po tym nawet nie chciałam z nim rozmawiać, nadal nie chcę. tym bardziej że już wczesniej znałam jego stanowisko w tej sprawie. twierdził, że nigdy niekogo nie zdradzi bo wie co to znaczy (kiedyś go dziewczyna zdradziła). no ale jak widać to było tylko puste gadanie.

Gość szampon
często tak robisz czy tylko o tym jednym razie się dowiedział???

Gość wionio
Niestety tak się czasem w życiu dzieje. A ty go nie przepraszasz tylko i wyłącznie dla faktu że chcesz jego powrotu ale boisz się wstydu. Facet to nie jakiś skarb dziewczyna jest racjonalna i wie że znajdzie sobie innego jakby co. No nie wiem nie wygłupiaj się i jakoś sprawę wyjaśnij a na przyszłośc takich głupot nie rób. To nieprzyjemna świadomość że jakiś parch pykał moją narzeczoną bo wkurwienie sięga wtedy zenitu