Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Basia s

straciłam wszystko

Polecane posty

moze lepiej minusy to pomin bo afera gotowa:)

Gość wionio
Ma cię w garści. Będzie sztuką teraz z tego wybrnąć. Tu trzeba mistrzwskiej gierki. A co za typ faceta pewny siebie czy taki dobry?

Gość Basia s
Raczej dobry, ale trochę nerwowy. Myślę że tego nie zrobi bo może też będzie mu wstyd się przyznac. Ale z drugiej strony jak kolega mnie widział to nawet nie będę wiedziała z której strony padł cios.

Gość wionio
No tak zapomnieliśmy o najwazniejszym graczu - koledze. Powiem ci że do mnie doszła wiadomość że moja sąsiadka ( w twoim wieku) puściła się z 10 lat młodszym facetem okrężną drogą. Więc jeśli ta wiadomość krąży już w eterze to i tak nic nie oradzisz. Kto ma wiedzieć ten wie. Wyluzuj się to nie taka tragedia.

Gość Basia s
Dobra dobranoc ide się położyc bo na 7 do pracy niestety.

Gość szampon
biedny ten twój narzeczony i żona tego faceta.

Gość syeyeryrey
wspolczuje glupoty a zonaci to niezle ziolka tylko szukaja bokow,zygac sie chce

Gość 123456780
zostaw chłopaka daj mu życ. Pieprz się ze swoim żonatym kochasiem jesteście tacy sami źli i bez uczuc. Tylko sex wam w głowie a niewinne osoby cierpią

Gość Majka1410
Niektórzy tak chcą miłości a inni w taki sposób ją tracą

przestancie juz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😡 ilez mozna wlać jadu w ta dziewczyne? miejscie jakis umiar w swojej zlosliwosc i kpinach ?!!!!!!!!? 😡 dziewczyna wie ze zle zrobila, zaluje, mysli o innych...ma sie zabic zeby wam ulzylo? cholera przeciez nikt czasu nie cofnie, to co sie stalo sie nie odstanie trzeba szukac najlepszego rozwiazania malo takich rzeczy sie dzieje na swiecie? sama chyba tego nie zrobila, tylko z jakims lowelasem ktory zapewne tez wykorzystal ze jest pod wplywem alkoholu- wielu mężczyzn tak robi, tfu !!! Basia, stalo sie jak sie stalo trzeba jakos zyc dalej Postaraj sie dac narzeczonemu chilke wytchnienia, niech przemysli, zastanowi sie, to w koncu 9 lat Na pewno mu cięzko, ale nie takie rzeczy ludzie sobie wybaczają Sa przeciez dzieci z jakichś lewych związkow, są afery, są rzeczy nieraz nie do opisania Na pewno nie bylo to dobre, ale znam wiele par ktore sobie takie rzeczy wybaczyli, a nawet gorsze Sa kobiety ktore sypiaja z chlopakami corek, ojcowie ktorzy bzykają dziewczyny swoich synow Sa naprawde bardziej niemoralne rzeczy w zyciu Trzymaj się, mam nadzieje ze on ci wybaczy i wszystko się miedzy wami ulozy Dobrze ze slub w pazdzierniku, a nie np. za tydzien ;) do pazdziernika jeszcze miesiac więc może będzie dobrze :)

Gość Basia s
Dzięki. mam nadzieję że jest w stanie mi przebaczyc. Jeden błąd ale jak pech to po całości.

Gość 197525146
Teraz żałuj idiotko, jaka ty perfidna jesteś. Ten twój chłop musi byc zapatrzony w ciebie jak w obrazek takie mu pewnie kity zapodawałaś, albo jesteś dobra w seksie.