Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jonia1109

CHCĘ BYĆ PIĘKNA---PODDAŁYBYŚCIE SIĘ ZABIEGOM W TV ???

Polecane posty

witam wszystkich :) ciekawi mnie czy kobitki z topiku poddałyby się operacjom plastycznym w tv. Ja coprawda marzę wręcz o operacji powiększenia piersi, mam B a jestem kobietą o niezbyt filigranowej figorze, mam 169cm, 54kg i 23 lata. Mój mąż coprawda akceptuje mnie taką jaka jestem ale wiecie...ja bym się czuła bardziej sexowną kobietą i sprawy intymne też by na pewno się zmieniły na +. ja tylko to bym u siebie zmieniła, a Wy?? czekam i zapraszam do wpisywania swoich przemyśleń. (chciałabym tą operację ale czy na wizji :/ niezbyt) Joanna..

Mam prawie identyczne wymiary jak Ty 169cm, 58 kg, 24 lata i 75 B. Nigdy nie poddałabym się operacji piersi. Mi się podobają takie jakie mam, a mój narzeczony jest nimi zachwycony ;) Nie każdy lubi duże!! Jak juz miałabym się decydować na jakąs operację plastyczną, to poprawiłabym nos, ale na pewno nie w telewizji!!

Kasiulek---- dzieki za wypowiedz, wiesz mojemu mezowi jak pisalam tez sie podobam ale zrobilabym to tylko dla siebie, aby podniesc swoja atrakcyjnosc w swoich oczach. pozdr...

Nie obraź się, ale moim zdaniem o wiele ładniej wyglądają piersi małe, ale naturalne, niż większe ale silikony. Mój facet nienawidzi silikonów i mówi mi, że nigdy w życiu nie chciałaby, abym sobie powiększała piersi. Powiedział, że nawet jakbym miała mniejsze, to by nie chciał. On woli naturalne. Za każdym razem, jak widzi w TV kobietę z silikonami, to mówi, że mu sie to strasznie nie podoba i że to wygląda okropnie sztucznie :) Poza tym uważam, że do mojej figury a skoro Ty masz podobne wymiary, a nawet jesteś zapewne szczuplejsza, bo ważysz mniej, więc do Twojej także taki rozmiar piersi jest jak najbardziej odpowiedni. Ja szczerze mówiąc z większymi czułabym się dziwnie.

Nie łap mnie za słówka :P Dobrze wiesz o co mi chodziło. "bardzo mu sie to nie podoba"

dziewczyny po 1 niejestem egoistka :/ a po 2 ja nie mowie o wielikich sztucznych balonach jak np pamela czy cos podobnego, chcialabym takie C wieksze a nbie f, g. nie obrazajac dziewczyn ktore maja taki rozmiar, kazdy moze sobie o czyms pomarzyc, itak nie mam wolnych 10tys hehe :) podziwiam kobiety ktore wystapily w tym programie, bo musialy sie obnarzyc ze wszystkiego przed wszystkimi...cialem i dusza, aleja bym sie na to nie zdobyla. a ogladacie na tv4 \"Łabędziem być\"? podobny program, tylko ze tam nie moga sie laski przejrzec w lustrze przez 3 miechy :) jakie programy tego typu lubicie? ja na style, \"jak dobrze wygladac nago\" i \"trinni i susahna\"

dobra dziewczyny dajcie sobie na luz...ja prosze o wasze opinie na ten temat tylko a nie o łapanie za słówka hehe :)

Oj czepiasz się :P Poza tym, ja nie mówię, tylko piszę :P A do autorki. Problem w tym, że niestety po każdych powiększonych piersiach widać, ze są sztuczne. Nawet jesli na pierwszy rzut ok wydają się naturalne, to wystarczy się położyc na plecach i widać, że nienaturalnie sterczą, zamiast \"rozlać się\" i spłaszczyć delikatnie na boki.

hehe no masz w tym rację Kasiulek :) ale -jak dla mnie, fajnie było by mieć \"czym oddychać\". a co sądzisz o tych programach co pisałam wyżej??

Zgodziłabym się na udział w tym programie.:) Tylko obawiam się, że gdybym przedstawiła im listę, co chciałabym w sobie zmienić, to musiałabym im dopłacić ze 100 tys.:P

Katis---- hehe no nie przesadzaj, a co byś sobie poprawiła? ja cycki :) ale nie w tv :) a co sądzisz o tych programach tv co pisałam? oglądasz??

Oglądam te programy. Wiele bym w sobie zmieniła: nos, usta, oczy, uszy, piersi, pośladki, uda, brzuch, stopy, brzydka cera.:)

Gość Aicha 23
Ja też bym zmieniła kopę rzeczy ;) Ale nie w tv. Chcecie liste?? -laserowa depilacja (wszystkiego co potrzeba, a mam spore owłosienie wiec spory koszt) -Przeszczep włosów-zagęsczenie czy coś bo mam wysokie czoło -korekta odstajacych uszu -likwidacja garbka na nosie -powiekszenie piersi do małego C -likwidacja trądziku, blizn -powiększenie ust (mam małe i wąskie) Reszta to już fryzury, makijaże, opalanie i ciuchy ;)

Gość Aicha 23
Ano, jak by mi za to zapłacili no to juz bym brała co daja hehe, aha-jeszcze zęby bym wybieliła ;) Oczywiscie nie wyglądam tak źle chyba, facet nie narzeka ;) heheeh, jedyne czego nie musialąbym robić to odchudzać sie, odsysać tłuszcu etc. ;)

no to ja bym odessala sobie brzuch jeszcze. mimo ze mam 169cm, waze 54,5kg, chcialabym miec plaski brzuch a nie mam :(