Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PLOP

czy blada kreska= ciąża?

Polecane posty

Gość PLOP

dzisiaj zrobiłam test wyszła blada kreska:( przy pierwszej ciąży była bardzo widoczna, teraz aż się boję, już jedną ciążę straciłam w 6 tyg:O

rozumiem ze pytasz o tą drugą kreskę:)? Moja była bardzo blada z tym ze ja robiłam test 4 dni przed @ ale z każdym dniem stawała sie ciemniejsza, jednak w terminie@ i tak była jaśniejsza od drugiej.

jedna kreska byla wyrazna a druga tak blada ze musialam kupic drugi test z kropeczkami! Ten wyszedl juz duzo widoczniej, pozytywnie:-)

Tak- ja robiłam test 1 dzień po terminie @ i była słaba, na drugi dzień inny test i też była blada- ale była! Potem krew i 100 % pewności!

Gość Strusia2
hej dziewczyny @ mam miec za dw dni, ale temp z 36.5 w pierszej fazie utrzymuje sie w II fazie powyzej 37.0 - przez ostatnie 3 dni 37.2 wiec zrobilam test First Response (dziala do 4 dni przed @) i mam 2 kreski ale jedna jest bardzo slaba mimo ze zrobilam test rano. nie wiem czy bedzie dzidzia? kedys robilam testy ale nie pamietam czy przy negatywnym wyniku druga kreska ma szanse sie pojawic wogole - nawet slaba? dodam ze druga slaba kreska wyskoczyla juz po 1 minucie (z 3 ktore mialam czekac). cykl mam 34dniowy..:-)

Gość hita
cztery dni po termine @ druga kreska blada -synek 17 miesiecy:D

Gość Strusia2
dzis mialam miec @ ale nie ma:-)) w srode powtorze test i mam nadzieje ze krecha bedzie jak trzeba:-) troche sie martwie bo bardzo boli mnie brzuch i jestem przeziebiona i nie chce zeby cos zaszkodzilo fasolce:-(

Gość Strusia2
ok dzieki, lepiej mi;-)) mam jescze jedno pytanko...czy gin jest w stanie ustalic kiedy zaszlam w ciaze...bardzo sie z mezem staralismy i nie bardzo jestesmy w stanie wyliczyc bo po operacji moj cylk sie calkiem rozregulowal:-(