Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdzia...

Moj chlopak nie zaprosil mnie na 18 swojej siostry!!!

Polecane posty

Gość magdzia...

Zjezdza sie cala rodzina . Nie wiem co mam myslec Czuje sie zlekcewazona i nie wazna dla niego.Poznalam juz czesc jego rodziny wiec to nie chodzi chyba o to ze sie krepuje rodziny Mama sie pruje ze on sobie ze mnie ninie robi

Gość to raczej nie on...
decyduje o tym kogo zaprosić tylko ona... :O Daj spokój :O

Gość magdzia...
nie wiem sama co mam myslec. Gdyby moja siostra miala 18 to ja na pewna chcialabym zeby byl ze mna. On jakos wydaje mi sie o mnie nie pomyslal:( Mama mi zyc nie daje :co to za chlopak ze cie do rodziny nie chce wziac:( tragedia

Gość magdzia...
ma byc duzo rodziny no i wlasnie dlatego tym bardziej powinnien mnie wziac

Gość magdzia...
8 miesiecy

Gość ty jestes tragedia ...
A co jesli jego siostra Cie nie znosi ? Skąd wiesz, ze chlopak nie rozmawial z nia o zaproszeniu dla Ciebie ?

Gość magdzia...
nie wiem moze ona nie chce Do tej pory byla dle mnie bardzo mila ale pozory myla

Gość magdzia...
Ta impreza jest teraz w ten weekend Co mam zrobic? Co mam mu powiedziec ? Bo nie moge tego przemilczec

Gość nnnnnnoooo
a chłopak jest starszy czy młodszy od jego siostry ???? Wiesz mama mamą, widać że córkę chce szybko za mąż wydać, tobie też pewnie by się nic nie stało , gybyś nie poszła, tylko ktoś ci głowę suszy :) Ja na 18 siostry mojego chłopaka bylam, ale wtedy byliśmy już 2 lata razem, a poza tym to była bardzo kameralna impreza- kawka jedzonko i do domku - a i tak miałam stresa :P I w sumie chyba nie byłabym aż taka zła, gdyby mnie nie zaprosił , bo jak wcześniej dziewczyny mówią, to ona powinna zapraszać :P Mnie zaprosiła właśnie siostra chłopaka - teraz między nami jest różnie, ale koleżankę mam i tak :) Nie traktowałabym tego, że cię nikt nie zaprosił jako wyznacznika uczuć chłopaka w każdym razie :) co innego, gdyby np. ,miała wesele.. wtedy wypadało by cię zaprosić po prostu, a tak nie przejmuj sie - nadgorliwą mamusią też nie :) Nota bene ile masz lat, bo podejrzewam, ze bardzo młoda jesteś :)

Gość no faktycznie problem
jak cholera:o Widocznie ma powody, żeby Cię nie zapraszać. Może jej rodzice uznali, że to rodzinna impreza a może ona nie przepada za Tobą...

Gość magdzia...
taka mloda nie jestem 23 lata;)

Gość magdzia...
swoja droga moja mama jest straszna wtraca sie i rzadzi strasznie:(

Gość magdzia...
No wlasnie sama nie wiem w czym tkwi problem Czy w nim czy w rodzicach czy w siostrze:(

Gość W twojej matce raczej
i w tobie. Nie w chłopaku i jego siostrze.

Gość magdzia...
Co mam zrobic? Focha zrobic? Powiedziec ze mi przykro i jak sie czuje? Pomozcie

Gość Mia__
Tak. Niech Ci wytłumaczy o co w tym wszystkim chodzi. Dowiesz się przy okazji czy to jego wina, czy jego siostry.

Gość Albo jest gejem
Focha? Dziewczyno, nie jesteś nastolatką i jak sama piszesz, nie jesteś już taka młoda. Focha to można strzelać, jak się jest gówniarą. Chyba przestaję się dziwić temu, że cię nie zaprosili.

Gość oleńkaaaaaa
moje zdanie jest takie : jeżeli on bedzie na tej imprezie to ty powinnaś być z nim jako jego dziewczyna jeśli jego siostra za tobą nie przepada możecie przecież wyjść wcześniej jeśli chodzi o twoją mame to w sumie ma racje, jeżeli chłopakowi zależy na dziewczynie i traktuje ją poważnie to zabiera ją ze sobą na takie imprezy, mama ma doświadczenie i wie jak ważny to sygnał dla jego rodziny , że jesteś dla niego ważna i należy ci sie szacunek

Gość to raczej nie on...
no ja nie mogę :O ale masz problem kurcze :O Najwidoczniej siostra NIE CHCIAŁA więc Cię nie zaprosiła. A to NIE JEST impreza Twojego faceta więc jak miał Cię zaprosić? :O

Gość Do oleńki
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA, ale z ciebie cielę...

Gość to raczej nie on...
a co ma piernik do wiatraka??? :O szacunek, i tak dalej? To siostra decyduje kogo chce mieć na imprezie, a nie on.

Gość magdzia...
Na jego urodziny tez mnie nie zaprosil To ja sie w sumie wprosilam. Bo bylo tak e ja sie chcialam w tym dniu spotkac z nim u mnie ( mial byc tort itd) a on ze nie bo ma urodziny i zostaje w domu. Ja na to ze myslalam ze ten dzien chce spedzic ze mna On ze tak ale myslal ze ja sama do niego wpadne bez zaproszenia itd W konu pojechalam do niego

Gość oleńkaaaaaa
chyba mylicie pojecia siostra zaprasza na swoje urodziny brata, a brat przychodzi ze swoją dziewczyną, to bardzo proste, zaproszenie dla jego dziewczyny osobno nie jest potrzebne, to zupełnie zrozumiałe chyba aż tak daleko gospodyni imprezy nie wnika a przynajmniej nie powinna kto z kim w parze przychodzi

Gość Mia__
Uuuuu.... To pożegnaj pana, bo on ma Cię w dupie.

Gość magdzia...
do olenki- mysle tak samo jak Ty

Gość oleńkaaaaaa
ja bym mu na twoim miejscu podziekowała za znajomość ewidentnie cie lekceważy

Gość nnnnnnoooo
przeczekaj :) a w czasie imprezy wyjdz na spacer - z kolezanka lub psem - byle ci matka nie dokuczała- wiesz 18 siostry jego to może być taka okazja, że on sobie pomyśli ze przecież ona smarkata jeszcze jest , to po co cie tam ma ciągnać, że sie bedziesz nudzic, swoją droga w takim odstepie wiekowym, to watpie, żeby jego siostra akurat coś do ciebie miała - tzn jakąś wrogość. Chyba zeby bardzo lubiła jego była dziewczyne -która np go rzuciła - ale to takie hipotezy bez pokrycia :) Przeczekaj impreze - matki nei słucjhaj ( Boże jak to dobrze, że moja mama jest racjonalna i ma dobrze poukładane w głowie !!) bo pewnie chce córe jak najszybciej za mąż wydać, dostaniesz do głowy :P A po urodzinach zapytaj , ale kulturalnie- jak było i w ogóle, i ewentualnie możesz delikatnie powiedzieć , że szkoda, że cie nie było, też byś chciała poznać tego sławnego wujka czy ciotke :) Tylko bez fochów, chyba że chcesz się chłopaka pozbyć - być może on uważa ze 8 miesiecy to trochę za krótko , zeby oficjalnie cie przedstawiać - może nieśmiały jest itp. , może się boi że cała imrezę by mu dokuczali- ze sie chłopak żenic bedzie czy cos, wiesz oni drażliwi są na tym punkcie, a nie wiesz jakie poczucie humoru ma jego rodzina . Głowa do góry