Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdzia...

Moj chlopak nie zaprosil mnie na 18 swojej siostry!!!

Polecane posty

Urodziny są SIOSTRY. I to ona zaprasza na imprezę. Nie chciała, nie mogła.. jej sprawa. Swojej mamusi powiedz żeby nie wtykala nosa gdzie nie trzeba, bo to nie facet w tym wypadku decyduje. A Ty sobie przeczytaj książke \"Dlaczego faceci kochaja zołzy\" :) i wyluzuj. Facet to nie centrum wszechświata;P

Gość to raczej nie on...
zrozumiałe? niekoniecznie. a co jeśli to impreza bez os. towarzyszących? wielu moich znajomych właśnie takie robi. to SIOSTRA zaprasza NIE CHŁOPAK, zrozum to wreszcie dziewczyno :O

Gość magdzia...
osobne zaproszenie nie jest potrzebne. Po prostu brat bierze swoja dziewczyne i koniec. A skoro o tym nie pomyslal....:( Co mam zrobic?

Gość Mia__
Weźcie pod uwagę, że na swoje urodziny też jej nie zaprosił!!!!!!

Gość Dziewczyno opanuj się
facet nie musi, rozumiesz - NIE MUSI chodzić z tobą na wszystkie imprezy. To są urodziny jego siostry a ty jeszcze nie należysz do rodziny. Przy takim podejściu chyba nie masz szans na to, by należeć.

Gość no faktycznie problem
może wcale nie takie oczywiste. Siostra może zaprosić brata z osobą towarzyszącą i wtedy facet sam zaprasza dziewczynę. Ale jeśli siostra NIE zaprasza osoby towarzyszącej to byłby nietakt przychodzić z kimś. A to co piszesz, że jak jej nie lubią to mogą wyjsć wcześniej- przecież to śmieszne. Brat ma opuszczać wcześniej 18-tkę siostry bo rodzina jej nie lubi a ta MUSI twoim zdaniem być na imprezie?? oleńkooo zastanów sie trochę. Jeśli mają po godzinie oboje wyjść z imprezy to chyba lepiej żeby laska w ogóle nie przychodziła. Facet nie będzie musiał zostawiać siostry w tym dla niej ważnym dniu.

Gość Jesteś strasznie zaborcza
Żeby wpraszać się na urodziny... Zarówno jego jak i jego siostry... A jeśli on nie chciał robić swoich urodzin? A jeśli jego siostra nie chce, żebyś przyszła? Dziewczyno, godności nie masz. DO PIASKOWNICY!

Gość magdzia...
Olenka- to nie takie prost podziekowac za znajomosc:( kocham Go

Gość nnnnnnoooo
ciągle uważam, że nie powinnaś sie tak przejmować, wiesz co do jego urodzin - sa regiony w kraju - m.in moj- gdzie się na urodziny nie prosi bo goscie sami powinni wiedziec ze maja przyjsc :P moim zdaniem chłopak jeszcze nie jest do końca zorientowany w sytuacji, czego chce a czego nie, impreza jest jego siostry wiec tym bardziej nie ma prawa decydowac, jesli mu jasno nie wyklarowali, "przyjdz z dziewczyną" to i nie przyjdzie - matko - jak do babci np tez nie przychodze z chłopakiem, jeśli ona mi tego nie powie, bo co innego rodzina, co innego chlopak rodziny, tak trudno to zrozumiec - moj chlopak tez nie jest chetny na takie imprezy - bo nie ma tam z kkim ogadac siedzi i je i wszystko i jato akurat bardzo dobrze rozmumiem bo sama mu sie tez na takie bale nie pcham !!! a jestesmy razem pol dekady !

Gość magdzia...
Ale wydawalo mi sie ze jego rodzina mnie lubi i traktuje powaznie. Bylam teraz z nim pare dni nad morzem - to tez chyba swiaczy ze nie jest to przelotna znajomosc tak mi sie przynajmniej wydaje

Gość magdzia...
tez nie lubie takich imprez ale 18 siostry to jednak wazna okazja

Gość to raczej nie on...
a może to typowo rodzinna impreza? a Ty mimo wszystko NIE NALEŻYSZ jeszcze do rodziny.

Gość oleńkaaaaaa
być może macie inny punkt widzenia niz ja , ok każdy ma prawo myśleć jak uważa ja sobie nie wyobrażam żeby mój brat robił 18 i zaprosił mnie samą chociaż wie że mam chłopaka i go zna albo sie robi impreze albo wieczorek przy kawie tylko w gronie rodzinnym po drugie ja i mój facet chodzimy na imprezy razem, wiadomo, ze jesteśmy parą i nikomu by nie przyszło do głowy zapraszać mnie z zaznaczeniem ... tylko przyjdz sama wyłaczam spotkania tylko w babskim czy meskim gronie bo na te oczywiście chodzimy osobno ale raczej nie o taką impreze tu chodzi

Gość magdzia...
czytam wlasnie " Dlaczego mezczyzni poslubjaja zolzy ' jestem na poczatku:;)

Gość magdzia...
Olenka - masz racje Chcialabym zeby u mnie tez tak bylo jak u Ciebie Ja nie widze dla siebie szacunku skoro on o mnie nie pomyslal . Mysle ze nie wyolbrzymiam sprawy. Mam wrazenie zreszta ze dla niego rodzina liczy sie bardziej niz ja

no oczywiście, że liczy się bardziej niż Ty, przecież to oczywiste. Jesteście ze sobą DOPIERO 8 miesięcy, a Ty już byś chciała być dla niego najważniejsza. Opanuj sie dziewczyno!!!

Gość oleńkaaaaaa
teraz do tych, którzy twierdzą, że moze siostra jej nie lubi i dlatego.... idąc waszym tokiem myślenia to dochodziłoby do tego , że wszedzie chodziłby sam, no bo siostra jej nie lubi, matka jej nie lubi a potem ciotka jej nie lubi , stryjek itd mamy niewielki wpływ na to z kim jest aktualnie osoba, którą znamy czy też członek naszej rodziny ale to nie jest powód żeby przy kazdej imprezie zaznaczać kto z kim czy bez kogo ma przychodzić

Gość nnnnnnoooo
Te kilka dni nad morzem też nic nie świadczą o powadze waszego związku - tylko o tym , że obydwoje chcieliście odpoczać w swoim towarzystwie - tyle :) wyjezdzalam kilkakrotnie na wakacje z moim chlopakiem i jakoś wcale nie zauważylam, zeby stałam sie w ten sposób bardziej jego rodzina ... matko , na budowe relacj z ludzmi potrzeba czasu ... Choć z jednym mogę sie zgodzić : zwróć uwagę na jego dalsze zachowanie, gdyby z biegiem czasu ciągle miał opory przed "dopuszczaniem" cie do swojego prywatnego zycia, należaloby sie zastanowic nad jego dojrzałościa... Myśle jednak, ze wszystko sie dobrze ułoży - tylko potrzeba czasu...

Gość magdzia...
Myslalam zeby tak zrobic. Napisac mu smsa "kiedy sie spotkamy?" On pewnie odpisze ze w niedzielealbo pon( juz po imprezie) A ja wtedy napisze ze " Jak chcesz Twoj wybor Zycze milej zabawy w gronie rodziny i pewnie nie tylko" Co o tym myslicie?

oleńka, czy ty przyjmujesz do wiadomości, że w niektórych rodzinach robi sie RODZINNE imprezy?? w tym także 18-tki!!! Dziewczyna do rodziny nie należy i jeszcze długo należec nie będzie.

Gość magdzia...
Na pewno musze mu powiedziec co mysle tylko nie wiem jak to ujac

Gość oleńkaaaaaa
no faktycznie problem ........... a jaka jest według ciebie granica od kiedy któś jest dla kogoś ważny ??? ile to jest ???? rok, dwa, trzy czy wiecej ??? po jakim czasie uznajesz, że ktoś jest dla drugiej osoby na tyle ważny zeby pojść z nią na urodziny siostry ??? przeciez to nie narada rodzinna w sprawach spadkowych tylko impreza służąca zabawie bo okazja radosna

Gość nnnnnnoooo
sms godny 16-latki !! Dziewcze drogie - wiem co mówię- szanuj się i nie stawiaj na szali swojej godności!! możesz oczywiscie napisac , kiedy sie spotkacie, dostaniesz odp ( hahaha, może dostaniesz : w sobote, bede o 16 przecież idziemy na urodziny :P też bym sie nie zdziwila ) , co odpisze to odpisze, a ja bym mu o prostu zyczyla milej zabawy - bez insynuacji, że tam pewnie nie tylko z rodzina bedzie - przegięcie totalne!!!

Noo chyba nic dziwnego, ze siostra nie chce cie zaprosic :D :D Zawsze takie sceny urzadzasz jak sie nie mozesz gdzies \"wepchnac\"?? :O

magdzia, a czy Ty nie powinnas czasami pogadać ze swoim facetem?? bo widzę, że żyć przez to nie normalnie nie możesz. Zamiast dorabiać sobie jakieś głupie ideologie i wysyłać jadowite smsy może po prostu z nim pogadaj. Nie zachowuj się jak spanikowana gówniara na obozie.

Gość oleńkaaaaaa
magdzie nie napisała nigdzie, że bedzie tam tylko sama rodzina jeżeli by tak było to oczywiście zmienia postać rzeczy

oleńka, nie chodziło mi o to, po jakim czasie ktoś jest na tyle ważny żeby iść z nim na urodziny do siostry. Czytaj uważnie i ze zrozumieniem. Chodziło mi o to, że po 8 miesiącach bycia z kimś nie można kogoś już zaliczać do RODZINY!!! A mówimy tu o tym, ze może to RODZINNA impreza i dlatego nie została zaproszona.