Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magdzia...

Moj chlopak nie zaprosil mnie na 18 swojej siostry!!!

Polecane posty

\"mój chłopak nie zaprosił mnie na 18 swojej siostry\" Ty tu nie widzisz jakiejś sprzeczności? To jest 18 jego siostry to chyba ona powinna Cię zaprosić. To tak jak by on Cię miał napraszać na imieniny do babci.. sory ale jego siostra nie ma roczku żeby mówić nie umiała i tzreba by było zapraszać za nią.

Gość no faktycznie problem
do no faktycznie problem-> Tak tak, wiem, siedzisz w naszych głowach i czytasz nasze myśli. Ojojoj zaraz się załamię, to straszne, jestem nienormalna bo nie chodzę z facetem na rodzinne imprezy. Mimo, ze oboje takich rodzinnych imprez nie lubimy to powinniśmy i tak na nie chodzić żeby być NORMALNI:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D Ależ mnie rozśmieszyłaś:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Do no faktycznie problem
Według mnie tworzycie dziwną parę. Zresztą, nie ma co o tym pisać, bo każda z nas i tak ma swoje zdanie.

wiesz moze w twoim zwiazku tak jest że się przymuszacie do pewnych rzeczy bo tak powinno być, bo to NORMALNE, ale w moim związku nikt nikogo do niczego nie zmusza i jeśli mój facet wie, ze nie będę się dobrze bawiła na takiej imprezie to mnie tam na siłę nie ciągnie. No ale tak jest tylko w NIENORMALNYCH związkach::D:D:D:D:D:D

jeśli to jest 18 dla rodziny... to wcale nie jest powiedziane że powinnaś tam być. To by nawet głupio było.

My również się do niczego nie zmuszamy, ale chcemy przeżywać wszystko razem, a nie tak każde sobie.

Twój ironiczny sposób pisania jest strasznie drażniący. Pewnie wydaje Ci się, że jesteś taka inteligentna, bo potrafisz wbić komuś szpilę, pisząc w ten sposób, ale w rzeczywistości jest inaczej... Wzbudzasz tylko politowanie.

Takie jest życie :) Ale nie dowiesz sie jak nie zapytasz :D Np.mój chłopak (OBECNY JUŻ MĄŻ ) :) hihi też na poczatku mnie nie zabierał np. na grilla do siebie ...a ja go wszedzie ale przeszło moze bał sie jakiegoś dogadywania itd ...a z tego co wiem na poczatku jego matka nie przepadała za mna hyhyhy Bylo mineło ...zpytaj bo inacej sie nie dowiesz zrób to już bo sama jaestem ciekawa co odpowie daj szybko znać :D Ahhh...tak kobieca ciekawość ;)

No to dobrze, ze się nie zmuszacie, widocznie oboje to lubicie. My akurat nie lubimy takich zjazdów rodzinnych gdzie jeszcze przychodzą rodziców znajomi. I oboje unikamy jak ognia. Więc nie jest to dla mnie dziwne, że chodzimy osobno. Ale różni są ludzie, różne rzeczy ich cieszą:)

Gość ale co wy tu piszecie
Co niektórzy widze mają problem z tym kto kogo powinien zapraszac.Wydaje mi sie, a przynajmniej u mnie tak jest , że osoba urządzająca impreze zaprasza tą osobe, którą zna bardziej, dłużej np. kolega mojego chłopaka mówi .... w przyszlą sobote mam urodziny, przyjdzcie o 18 itd. Mój chłopak mnie informuje, że mamy zaproszenie do np. Piotrka na sobote i wszystko.Nie musi specjalnie mnie zapraszać osobiście.To samo z mojej strony.Dlatego ja nie widze powodu żeby siostra miała ją osobiście zapraszać, zaprosiła brata a brat ma dziewczyne, to logoczne i oczywiste. No chyba, że u was zaprasza sie każdego z osobna bo ktoś komuś pasuje lub nie chociaż są parą, bo tak wnioskuje z tego co piszecie.Dla mnie to dziwne i nienormalne.Para to para i wiadomo, że przychodzą razem.

A ty jak piszesz? napisałaś że to mój facet wyznaczył granice a ja się go uczepiłam jak rzep psiego ogona:D:D No tak, ty wiesz lepiej:D:D

Droga autorko twoja głupota mnie przeraża :o Niemożliwe żebyś miała 23 lata, zachowujesz się jak rozwydrzona smarkula! Moja cierpliwość się skończyła na 4 stronie. Cały czas dziewczyny ci piszą : TO IMPREZA SIOSTRY, BRAT NIE MA TU NIC DO GADANIA, TO ONA ZAPRASZA SOBIE GOŚCI, JESTEŚCIE RAZEM DOPIERO 8 MIES., DLA JEGO SIOSTRY NIE JESTEŚ KIMŚ WAŻNYM MOZE ONA CIĘ NIE LUBI. Ale do ciebie to jak grochem o ścianę. \"Nie uważacie że facet przegiął\"? :o Ja apeluje do tego chłopaka żeby zwijał jarmark i uciekał od ciebie jak najdalej. Histeryczka.

Wiesz, nie dogadamy się, więc kończę już to pisanie.

masz rację:)

na 18 do Piotrka kolegi - czyli na 18 dla znajomych.. dla rodziny Was nie zaprasza. ale siostra nie mówi bratu przyjdź z ... wg. to własnie chodzi o to że jest to 18 dla rodziny i on ma być sam, bo widocznie taki kaprys maja rodzice i siostra i wg. mnie nic w tym dziwnego. Co innego gdyby chodzili ze sobą Bóg wie ile lub nawet te 8 miesięcy i mieli sie pobrać. A wogóle to są tylko parą i przedstawiać ją całej rodzinie babcią, ciotka wujką itd. bezsensu. Ja uważam że przedstawie swojej partnerki całej rodzinie dzieje sie albo po długim chodzeniu, albo przy zamierza małżeństwa. W innym wypadku to bezsensu.

wiesz ja po 8 miesiącach to również nie zapraszałam na rodzinną impreze swojego chłopaka ani nie żadała bym tego od siostry. no chyba że planowalibyśmy ślub. Ale tak to po co?

Ustyna >>>> jesteś chora kobieto !!! Gdyby moja siostra zaprosiła na 18 urodziny mnie samą bez chłopaka, bo on jest ze mną dopiero 8 miesiecy i nie jest dla niej nikim ważnym, to bym sie na nią obraziła jak nic. Dla mnie jest kimś ważnym, jestem z nim. Jeśli chce mnie widzieć na swoich urodzinach to musi liczyć sie z tym , że przyjde z facetem z którym jestem. Na szczeście nie mam takiej siostry ani takiej rodziny co to wybiera sobie z kim ktoś ma przychodzić lub nie !!!!

deko-> popieram:D

ona gdzieś pisała że to jest 18 dla rodziny.. więc nie widzę nic nienormalnego w tym że on idzie sam. nienormalne by było gdyby była to 18 dla znajomych i on szedł sam bez niej, wtedy bym się dziwiła.. ale tak to uważam że jest ok.

masakra :o aha nie jestem chora, jestem normalną dziewczyną ze zdrowym podejściem do życia. Uważam że autorka powinna się poważnie zastanowić nad przyszłością tego związku bo przecież nie została zaproszona na 18 siostry swojego chłopaka. A to karygodne :o

Za duża wage przywiązujecie do małych rzeczy. Przecież to urodziny a nie zebranie familijne jak tu ktoś napisał w sprawie spadku. A co w tym złego, że przedstawi dziewczyne rodzinie, kto powiedział, że można przedstawić tylko narzeczoną czy narzeczonego, luuudzie na miłość boska nie przeginajcie. Ma sie kilku chłopaków czy kilka dziewczyn w życiu i nie widze powodu żeby nie bywać z nimi w rodzinie tylko dlatego, że to nie oficjalny narzeczony !!! Wyluzujcie, to nie średnoiecze !!!

a i jak się robi impreze typu 18 to się ją planuje trochę wcześniej, więc gdyby chcieli Cię na niej napewno była niejedna okazja kiedy byliście razem i była jego siostra więc wtedy gdyby chciała i uważała to za stosowne powiedziałaby słuchaj w sobote jest maja 18 to wpadnie lub wpadnijcie.. - i uważam że gdyby była to18 dla znajomych tak własnie by zrobiła.

wiesz równie jest w różnych rodzinach.. u nich widocznie nie jest wskazane przedstawienie dziewczyny całej rodzinie.. co zresztą popieram. Co innego gdyby nie chciał jej przedstawić rodzicom rodzeństwu.. ale całej rodzinie po co??

zresztą zeszliśmy trochę z tematu magdzia wg mnie to normalne, że Cię nie zaprosili. I nie masz sie czym przejmować.

ja bym mojego faceta tez nie zaprosiła i nie żądałabym tego od niego. Względna przyjemność poznawania całej rodziny .. inna kwestia jest jeśli się myśli o stworzeniu rodziny, ale tak.. to naprawdę zbędne to jest.

Gość to raczej nie on...
"u mnie tak jest , że osoba urządzająca impreze zaprasza tą osobe, którą zna bardziej, dłużej np. kolega mojego chłopaka mówi .... w przyszlą sobote mam urodziny, przyjdzcie o 18 itd. Mój chłopak mnie informuje, że mamy zaproszenie do np. Piotrka na sobote i wszystko.Nie musi specjalnie mnie zapraszać osobiście." No oczywiście. Ale nie wiemy czy siostra powiedziała "przyjdź" czy "przyjdżcie" prawda? I w tym cały sęk. Czy SIOSTRA nie chce żeby on przyszedł z dziewczyna czy ON nie chce jej wziąć ze sobą. Od tego trzeba zacząć.