Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eskel

Wybrać mężatkę?

Polecane posty

Nie wiem co zrobić. Mam już ponad 27lat nigdy nie miałem dziewczyny, poznałem niedawno w internecie fajną dziewczynę, ale mężatkę. Jest ode mnie starsza o 3lata, okłamałem ją mówiąc, że miałem już pare dziewczyn. Ona wyszła za mąż w młodym wieku i nigdy nie była z nikim oprócz męża. Potrafię ładnie pisać, oczarowałem ją, ona chciałaby przenieść to do reala. Problem w tym, że ona liczy na to, że będzie tak jak w necie, a ja tak naprawde nie mam żadnego doświadczenia. W dodatku mam duże opory moralne - co innego zabawa w necie, co innego realna zdrada. Co byście zrobili na moim miejscu?

Jesli nie darzysz ja uczuciem nie rob tego, bo zranisz ja strasznie. Ona jest Toba zauroczona i jak znam zycie pewnie ma \"motylki\" a To pewnie nie bedziesz z nia tylko wasze drogi kiedys sie rozejda predzej czy pozniej:) hmmm cos o tym wiem:)

Eskel nie rób tego - znam gościa ktory co prawda mial wiele partnerek a tez wdał się w romans z mężatką - ona nie odejdzie od męża... i tkwi - i nie umie tego zakończyć, nie wdawaj się w to ... będziesz cierpiał... odpuść...

a mowila tobie ze nie jest szczesliwa w malzenstwie? jesli nie to tym bardziej sie nie mieszaj, jesli tak to dlaczego w takim razie nie odejdzie? dla niej to odskocznia od codziennosci... a ty bedziesz cierpial nawet jesli kochasz to i tak nie bedziesz szczesliwy bo nawet gdyby odeszla od meza (w co wątpię) to i tak bedzie wracala myslami do niego i przy pierwszej lepszej klotni wypomni ze z mezem bylo lepiej i ze zaluje a jesli nie kochasz to tym bardziej zostaw... dla wlasnego dobra

Dla mnie to nie jest takie proste po prostu zrezygnować. Pierwszy raz w życiu ktoś się mną zainteresował. To przyjemne uczucie, nie chce z tego zrezygnować. Boje się, że jeśli to zakończe, to za pare lat bede zakładał na kafe topiki w stylu - mam 30lat i nigdy nie miałem dziewczyny :(

Nie jest nieszczęśliwa, mówiła, że jest jej po prostu nudno i nijako.

ale czy teraz masz dziewczyne? masz 27 lat i jedyne co masz to romans z mężatką (jedyne w sensie zwiazku) pewnie ze to mile uczucie gdy ktos sie nami interesuje... nie przeczę ale czy ona zrezygnuje z meza? pytales sie jej o to? pytales dlaczego wdała sie w ten romans? pewnie dlatego ze z mezem sie nie uklada - a czy zrobila cos ale czy NAPRAWDE zrobila cos by to zmienic? pewnie nie, pewnie z nim nie rozmawia a jesli nie zrobila nic to licz sie z tym ze kiedys to ty mozesz byc jej mezem a ona poszuka sobie kogos innego bo z mezem jej sie nie uklada dla niej to odskocznia - w przypadku znajomego tak wlasnie jest a ta mezatka ma kilku na raz... pamietaj tego kwiata jest pół świata

więc wprost mówi ze sie bawi!! ze jestes by umilic jej czas ty sie zakochasz a ona bedzie sie bawic dalej ona od meza nie odejdzie a ty bedziesz myslal tylko o niej i jak myslisz kto tu bedzie cierpial? u mojego znajomego on cierpi, nie umie sobie ulozyc zycia z kims innym, bo nie umie o niej zapomniej a ona nie odejdzie od meza, on ją kocha a ona ma oprocz niego kilku innych... zastanow sie czy chcesz cierpiec...

Eskel - olej męża, pewnie i tak od niego odejdzie, skoro już teraz szuka wrażeń... ale jesli jestes prawiczkiem, to cienko to widze... babke mozna bajerowac super textami, ale jesli jej dobrzez nie przelecisz, to nici ze znajomosci... moja rada IDŻ NA DZIWKI!! :P:P:P (joke;) )

Gość Coco Czoko
komiczne ale jestes lotny.... :)

akurat w Twoim przypadku to nie byłby to wcale takie głupie, bo wiekszosc babek (bez wzgledu co Ci tu napiszą) wysmieje - w duchu lub też demonstracyjnie fakt, iz w tym wieku jestes prawiczkiem.... a jesli nie wysmieje, to juz na pewno Cie skreśli

Anah -- wcale nie chce się w niej zakochać, ale miło jest poczuć, że komuś na tobie zależy. Lepsze to niz być samemu. Ja wiem, że nie odejdzie od męża ze względu na dzieci i dla niej to tylko zaspokojenie ciekawości. komiczne -- gdyby zależało mi tylko na jednym to na dziwki poszedłbym już dawno. Ale to nie to samo. Naprawde jest bardzo miło widzieć w czichś oczach zainteresowanie swoją osobą, pożądanie. Nigdy tego nie zaznałem, brakuje mi tego.

wcale nie chce się w niej zakochać, ale miło jest poczuć, że komuś na tobie zależy jej na tobie nie zalezy... ona pięknie tylko mowi... wcale nie chcesz sie zakochac - to sie stanie nawet nie bedziesz wiedzial kiedy, sam mowisz ze to co jest miedzy wami jest mile - predzej czy pozniej to przerodzi sie w uczucie z twojej strony to moge tobie obiecac - pamietaj tylko ze istnieją wylaczenie piękne szczesliwe milosci ale i takie jak: nieodzwajemniona, niespełniona itp zakochasz sie w niej - jesli tego nie przerwiesz

Tu nie chodzi o dziwki same w sobie, tylko o to, żebyś w sytuacji łóżkowej wiedział co robić... Nieporadny facet jest dość żenujący...

mialo byc: pamietaj tylko ze nie istnieją wylacznie piekne szczesliwe milosci

komiczne ma tu racje - wysmiala by ciebie tym bardziej ze mowiles jej ze miales juz partnerki a do tego pamietaj ze ona ciebie nie kocha wiec dla niej to jedynie odskocznia od codziennosci

On nie ma tak dużego doświadczenia więc wcale nie jest powiedziane, że by sie zorientowała. Może byłbym trochę niezręczny, wiem o tym, dlatego powiedziałem jej, ze ostatnio byłem z dziewczyną parę lat temu. Tak żeby ewentualne wpadki zrzucać na karb długiej przerwy. Zresztą, tym akurat martwie się najmniej. anah -- czy to znaczy, że najlepiej byłoby potraktować jąw ten sam sposób? Jako odskocznie, zabawe?

Gość Ja dodam
Ja dodam coś ze swojej strony. Jestem mężatka i przytrafiła mi sie dość podobna rzecz w realu. Pan mnie zafascynował, chciałam romansu ale on sie przestraszył i wycofał. Nie odeszłabym od męża, on miał byc odskocznia w moim poukładanym ale dośc nudnym życiu.Chociaz kto wie, co by było gdybym się zakochała. Ale chyba poczucie obowiązku, dzieci, nie pozwoliłyby mi przekreślic rodziny. A facet chyba tak to sobie wydedukował i mnie olał :o

Komiczne, pitolisz. Mój młodszy brat po raz pierwszy był z dziewczyną mając 26 lat, ona miała już przed nim kilku chłopaków. Debiut najwyraźniej miał udany, bo cały czas są razem, a fluid erotyczny to od nich na kilometr bije:) Jak ktoś nie ma problemów z osprzętem i jest pełen zapału, to nawet za pierwszym razem będzie OK. Ostatecznie seks to nie kierowanie samochodem, prawa jazdy i iluś wyjeżdżonych godzin nie wymaga. Płatna inauguracja życia erotycznego to jeden z najbardziej debilnych pomysłow, jakie wymyślono, bo wypacza stosunek faceta do seksu i kobiet w ogóle.

Orangepineaplejuice wybacz, ale to Ty pitolisz.. co innego jesli parka pozna sie i są w sobie zakochani, a co innego gdy mężatka szuka chłopa na boku, który mają przerżnąć tak zeby cała kamienica słyszała... szczegolnie gdy ta mężatka jest napaloną trzydziestką

Gość ojej ajej
Jak wy mozecie jedne osoby porownywac do drugich?? Niech sie po prostu kazdy wypowie tylko na ten temat i tyle! Ja bym na twoim miejscu weszla w to, gdyz zycie jest jedno i trzeba brac z niego garsciami:)

Gość lafiryndaaaa...
Seks to tylko wyrazanie siebie. Marne to małżeństow skoro szuka na boku - zakochana i kochana kobieta nikogo nie szuka. Zdarza sie w kazdy wieku. Stare jak świat, a Wy włos dzielicie na 4!!!!! Zycie nie jest ani czarne, ani białe - jest po prostu całą tęczą, szkoda, ze tego nie widzicie. Sama to przeyzyłam....

Gość ojej ajej
i to wcale nie prawda , bedac szczesliwym, kochajacym i kochanym nie szuka sie innych wrazen!!!! one same czasem przychodzac i kochajac tez potrafimy ranic!!!!!!!

Nie wiem czy marne jest jej małżeństwo, ale dłuo trwa. Około 11lat. Pytyłem ją kiedyś o zakochanie, powiedziała, że nic nie trwa wiecznie. Wiem, że żałuje, że wyszła za mąż tak młodo.Wiem też, że wcale nie szuka kogoś kto by ją przerżnął. To może dostać od męża. Wiem, że brakuje jej czego innego - pieszczot, delikatności, urozmaicenia.

Gość ojej ajej
no co na to ty czekasz?????? umow sie tobie doswiadczenie tez sie przyda:) 🌼

anah -- czy to znaczy, że najlepiej byłoby potraktować jąw ten sam sposób? Jako odskocznie, zabawe? nigdy w zyciu! nie to mialam na mysli... tylko jesli bedziesz w tym trwal to predzej czy pozniej sie zakochasz tym bardziej ze to pierwsza twoja... zrobisz jak uwazasz... jesli nie chcesz niczego zobowiazujacego to ok baw się tylko pamietaj jak sie zakochasz to bedziesz cierpial bo ona nie odejdzie od meza a ty bedziesz o niej myslal... obys sie nie przekonal na wlasnej skorze co znaczy nieodwzajemniona milosc...

Gość Dyrekcja
"Nieporadny facet jest dość żenujący..." :D :D :D komiczne, czyżbyś miał jakieś ciekawe doświadczenia? :P