Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Eskel

Wybrać mężatkę?

Polecane posty

komiczne -- nie boje się konsekwencji, ale trudno być tak bardzo wyrachowanym, żeby nie dostrzegać, że to jest sprzeczne z zasadami. anah - nie wiesz jaki jestem a jaki nie. Może nie jestem jakimś złym człowiekiem ale czasem nawet zwykły człowiek zrobi jakieś głupstwo lub coś niezgodnego z przyjętymi zasadami. Samotność to paskudna rzecz i nie zawsze można sobie z nią jakoś poradzić. W dodatku nie mam ochoty słuchać forumowych złośliwości na temat tego, że w tym wieku jestem prawiczkiem :O

nie wiesz jaki jestem a jaki nie. ===>>> no ok do konca jasne ze nie wiem... ale gdybys byl wlasnie takich chamem to do glowy by ci nie przyszlo by tu wejsc i zaczerpnąć opinii innych - mylę się? Samotność to paskudna rzecz i nie zawsze można sobie z nią jakoś poradzić ===>>> to akurat wiem najlepiej... (niestety) W dodatku nie mam ochoty słuchać forumowych złośliwości na temat tego, że w tym wieku jestem prawiczkiem ===>>> nie mam zamiaru czegos takiego pisac... generalnie uwaza sie ze gdy dziewczyna ma 25 lat i jest dziewicą to cos z nią nie tak - ba! o 20latkach tak sie mowi... ale prawdą jest cos co powiedziala kiedys jedna z dziewczyn ktora byla dziewicą i z ktorej sie smiały inne: taką jak wy mogę stać się w kazdej chwili ale wy juz nigdy nie bedziecie takie jak ja - i wiesz co na to odpowiedzialy? NIC bo je zatkało i się zamknęły Może nie jestem jakimś złym człowiekiem ale czasem nawet zwykły człowiek zrobi jakieś głupstwo lub coś niezgodnego z przyjętymi zasadami ===>>> owszem jasne ze zdarza zrobic sie jakies glupstwo - ale niewarto robic tego swiadomie... naprawdę rozumiem ze samotnosc doskwiera (oj wiem to dobrze) i ze chce sie miec cokolwiek niz nic... ale romans z mężątką sprawi tobie ból prędzej czy pozniej... :(