Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

minty

WRZESIEŃ 2008

Polecane posty

Nie wiem czy już jest taki topik, ale ja nie znalazłam! Są jakieś dziewczyny które na datę ślubu wybrały wrzesień 2008r?? Jeśli tak to jak przygotowania?? Ja w ten weekend sali będę szukała. Trochę się nastraszyłam, bo jak słyszę, że już wszyscy wokół mają wszystko pozałatwiane na następny rok, to nie wiem czycoś znajdę?! Jak Wy dziewczyny? Pozdrawiam wszystkie!!

z Kielc :) i tam też wesele planuje.. A Ty? Znawca organizacji wesel jestes ? :) hmm.. moze coś doradzisz :)))

oo hej groszku83!:))) a macie już konkretną datę?? jakieś przygotowania pierwsze już za wami?? :)))

ojej!!:)) Roku nie doczytalam!!:)))) zasugerowalam sie wrzesniem!! Gratuluje ;)) a duze wesele organizujesz?? jak wczesniej rezerwowaliscie sale???

Wesele na 160 osób. Sale załatwialiśmy w listopadzie ubiegłego roku. Masz jeszcze duzo czasu na wszystko. spokojnie wszystko zdążysz załatwic. Narazie sobie zarezerwuj salę i kapelę... ewentualnie jeszcze fotografa i kamerzystę. a na resztę masz dużo czasu.

Dziekuje :) troche mnie uspokoilas:)) duze wesele bedziecie mieli! my to na 80 osob naksymalnie, a i tak nie wiemy czy za drogo nam nie wyjdzie..

nie ma tu nikogo, kto planuje ślub we wrześniu za rok ??? :O:O Czy żadna nie chce się odezwać ??:P

Gość stokrotka 82
hej, ja również jestem z wrzesnia 2008 :)

Noo, to super :) A masz juz ustalona dokladna date ?? przygotowania juz trwaja? czy jeszcze nie zaczeliscie?? :)

Gość stokrotka 82
data juz ustalona dawno, mamy juz sale, orkiestre, prawie tez fotografa kamerzyste :)

o kurcze, to my z Ukochanym jesteśmy całkiem daleko od wszystkiego:// mam nadzieje,ze chociaz ta sale nam sie uda zalatwic jakos w tym tygodniu. A gdzei wesele robicie, jesli mozna spytac ?:)

Gość stokrotka 82
wesele bedzie u mnie w rodzinnym miescie,

Gość stokrotka 82
rodzice bardzo nam pomagaja, bo ze względu na odległość nie jestesmy wstanie wszystkiego załatwic... no i straszne problemy sa z terminami przynajmniej w moim regionie :(

Gość stokrotka 82
a Wy gdzie planujecie wesele??

Gość olimpia81
my też wrzesnień przyszłego roku. O knajpie, którą mielismy na oku mozemy chyba zapomnieć. Został wolny tylko 13 września... Przesądni nie jesteśmy, ale jakos ten 13 nie bardzo nam sie widzi. Poza tym planujemy raczej przyjęcie - nie wesele, max 50-60 osób. Poza tym - co wiem. Nie chcę ogromnej sukni - bezy, lecz delikatną, dopasowaną koronkową. Więc widzisz, jesteśmy na takim etapie. I nie mamy wogole czasu by cokolwiek załatwić :(

Gość stokrotka 82
My właśnie chcieliśmy początkowo na 13..., ale orkiestra miała zapchane terminy ...

Gość reginkaaaa
czesc dziewczyny! ja tez juz zarezerwowalam date 6 wrzesnia 2008:) i kupilam juz sukienke bo teraz sa o wiele tansze niz w sezonie. Wystraszyly mnie troche koszty wesela bo nie wiedzialam ze to wszystko tyle kosztuje!!

aa i orkiestre tez juz zamowilismy:) ale nie wplacilismy zadnej zaliczki wiec w sumie to wszystko nie na 100%

Gość AGNIESZKA....
13 WRZESIEŃ 2008\' - narazie mamy podpisany kontrakt na salę, orkiestrę, fotografa, kamerzystę i kucharki ale najgorsze to chyba dopiero się zacznie , nie mam pojecia na jaki kolor udekorować salę i w jaki sposób nie mam do tego głowy kopletnie .. jakieś propozycje??

No troszkę Was jest.. u mnie się pozmieniało :( Wczoraj jeździliśmy za salą, a dzisiaj właściwie na rozstaniu prawie jesteśmy :(( Nie wiem, czemu ukochane osoby tak potrafią ranić. Czy Wy też macie problem z ustaleniem listy gości i rozdzielaniem kosztów?? Ja mam najbliższej rodziny niemal 50 osób, a mój narzeczony ciągle na mnie krzyczy że on nie chce tyle, bo on woli albo na wycieczkę jechać dłuższą, albo na życie odłożyć :( Moja Mama odkłada jak się da na to wesele. A wczoraj jeszcze dodatkowo wyszło, że moja rodzina najbliższa to już nie są jego goście, chociaż u nich już na 4 weselach był :( i żeby zmniejszaćilość jakoś :( i jeszcze nakrzyczał, że się rodzice za dużo wtrącają moi :(( w ogóle moje życie teraz się jakby zaczyna walić :(( i to w tak ważnej chwili :( Życze Wam, żebyście Wy takich problemów nie miały! Ja zupełnie nie wiem co robić :(((

Gość Hej minty
NIe przejmuj sie, to wszystko nerwy. porozmawiaj z nim otwarcie, to am byc jeden z najpiekniejszych dni w zyciu,wiec macie byc oboje 100% zadowoleni.. gratuluje i powodzneia zycze:)

Dziękuję Ci za pocieszenie.. zobaczę jak się poukłada wszystko :( Tyle , że jak teraz przed ślubem tak ciężko nam sie dogadać, to co będzie później :(( Boję się :( Moi rodzice się nie dobrali i kiepskie mają małżeństwo, nie wiem czy ja nie będę powtarzała błędów rodziców :( ehc.. jakie czasem wszystko jest skomplikowane...

13 września o 13- to nasz termin. W sumie to nie mogę się już doczekać :)) Termin w kościele i sala - zamówione. A reszta stopniowo się klaruje. Będzie przyjęcie, bo z K. chcemy wszystko zrobić sami za swoje piniążki :)) Pozdrowionka dla przyszłych żon :)) Do Minty- to fakt- jeśli teraz coś zgrzyta, nie można tego bagatelizować. Ale i rozpaczać nie ma co. Może narzeczony ma gorsze dni. I pewnie cholernie się boi ślubu- jak każdy facet ;))

Gość _Roksa_
13 wrzesien :) Mamy zamowiona sale, zespol i godzine w kosciele. Teraz dlugo dlugo nic, bo kamerzysty nie chcemy, a fotografa to jakos tak po zanjomosci :) Tak mysle ze z pol roku przed trzeba za sukienkami pochodzic, bo mam 180cm i zanim mi je poprzerabiaja zeby przymiezyc to trche minie zawsze :) Wesele bedzie na okolo 80 osob, robimy wszytsko za swoje pieniadze, rodzicom powiedzielismy, ze jezlei chca nam cos dolozyc, to w ramach prezentu- nie bedzie wypominania co, kto i ile.